Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Crisspy,ioi ce ma bucur..bravo!Tu acum stai cumintica,ca bebelina mai are ceva de stat acolo la ''dospit'' in cuptorasul lui mami..

Va pup cu drag si va doresc o zi faina,faina.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ledi

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele vamultumesc ca-mi impartasiti bucuria si ca sunteti alaturi de mine.. copii nu ma obosesc deloc, in schimb soacra-mea compenseaza, caut sa o evit dar trancane aiurea si fara rost.. ma termina cu nervii.. oricum o evit 100% ca sa fiu relaxata pentru copii, ii spunea ceva lui Stefan, de fapt statea cu gura pe el, iar Stefan i-a zis "tasi" (taci).. deci nu sunt singura..

Crisspy daca ii da drumul lui Razvi te vei odihni, mai ales ca sunt parintii alaturi, plus Adi. Oricum bebelina trebuie sa stea in burtica. Pana cand mai mergi la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta
Crisspy daca ii da drumul lui Razvi te vei odihni, mai ales ca sunt parintii alaturi, plus Adi. Oricum bebelina trebuie sa stea in burtica. Pana cand mai mergi la munca?

O sa ma odihnesc ca ma ajuta Adi, ai mei o sa plece la ei acasa. La munca merg pana in ultimul moment (sper ), eu nu am concediu decat 3 luni.

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Carmen,nu puteti sa mergeti sa stati cu chirie sau sa faceti un credit pt o garsoniera macar si s-o mutati pe soacra in ea si sa ramaneti voi in ap?Noah,zic si eu,ca v-ar fi mult mai bine singuri si asa-i mai bine.Relatiile s-ar imbunatati,ca ar fi ''mai rarut,mai dragut''..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salutare la toata lumea,

Vai, Crisspy - imi pare rau ca a trecut Razvi prin asa ceva...ma bucur ca e mai bine , m-am ingrozit de ce am citit...micul de el .
L-am vazut si iepuras mancal-ar mama de frumusel .

Paula- sa va fie de bine plimbarea , da v-ati plimbat nu gluma ;
Rox - ce pofta de balaceala mi-au facut copii tai , ce frumos se joaca ei acolo si sunt supeerbi ;

Felicitari fetelor curajoase care se gandesc deja la bb3 , si eu as fi vrut dar nu ma mai tin fraiele, scartii deja ;

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

bb3

cine cine???
am nostalgii, dar pt mine cred ca s-a incheiat acest program

Carmen felicitari pt decizia de a-l aduce pe Stefi cu voi.
Ma bucur ca am reusit sa ne vedem la party, chiar daca fugar... mi-ar fi placut sa putem vorbi mai pe'ndelete.Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa aduc cu mine bijuele alea,..pe care tot ma tin sa ti le dau.

Chiar asa (ca mai zic si fetele)..o solutie de inchis gura la soacra...nu exista?Sau sa va separati cumva?

super copilashii Rox!
micutza e dementiala
https://picasaweb.google.com/evasipatrick/Iunie2011?authkey=Gv1sRgCKer-8HwnO2QPQ#5614979459927881874
iar Patrick, pe masura ce creste...mi se pare mai bine ca seamana cu unchisu'ti-a mai zis cineva?

Crispy
cum mai e micutul? Dar burtik?

noi ne-am delectat cu diverse in ultima vreme

party ului DC de 1 iunie a fost un succes
o cronica a lui aici
http://meseriademama.blogspot.com/2011/06/iata-ce-scriam-mirelei-si-lui-florin.html

iar sapt trecuta, am fost in excursie cu gradi de Teo
(fiind prima escapada de acest gen, am decis sa ma duc si eu)
o excursie cu peripetii desigur

http://meseriademama.blogspot.com/2011/06/iata-ce-scriam-mirelei-si-lui-florin.html

pup toata gashca!

si vacante sprancenate pentru cei ce se bucura de ea deja si celor care se pregatesc!!!!!!!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">http://www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, stiu ca ati discutat de curand despre constipatie...

Ziceti-mi si mie, va rog, ce medicament (in afara de supozitor cu glicerina pentru copii) ar trebui sa am in casa pentru situatiile de urgenta?

Aseara a fost o situatie de urgenta. Daria m-a rugat sa ii pun scutecel, ca sa faca kk. Luni nu facuse deloc, pentru ca am neglijat sa ii pun pampersul pentru facut kk, am zis ca imi spune ea daca simte ca ii vine sa faca. Nu a spus, a spus doar aseara, si aseara... blocaj. I s-au strans in fundulet numai bolovanasi de kk, tari si f. greu de scos. I-am pus supozitor, am uns-o cu crema, am incercat sa inmoi kk cu apa calda dintr-o seringa mica (2 ml), nimic, nimic. I-am dat o lingurita de ulei, o cana de ceai si am lasat-o asa. Pe la 5 s-a trezit gemand de durere si s-a chinuit vreo ora sa faca, se tinea cu mainile de patut si se scremea si gemea, pana cand a dat-o in urlete de durere. A reusit sa faca un conglomerat de bolovanasi de-aia, dar mai este, oribil i se dilata anusul, si nu e prima data... A mai baut o cana de ceai, sa vad acum, dimineata, ea inca doarme... Zice Doru aseara, "baga-i tu mana si scoate-i-l de-acolo", se blocasera niste bucati la iesire...

O sa-i cumpar para, prune nu stiu daca gasesc, altceva ce ce mai fac?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Ioi Doamne,Selene,cum Dzeu sa-i bagi mana in fund?Doamne fere..
Ai mare grija la dieta ei,la ce mananca si daca ea nu poate face kk momentan decat in pampers,pune-i pampers,nu o mai chinui zau.
Sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ioi Doamne,Selene,cum Dzeu sa-i bagi mana in fund?Doamne fere..
Ai mare grija la dieta ei,la ce mananca si daca ea nu poate face kk momentan decat in pampers,pune-i pampers,nu o mai chinui zau.
Sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Pai n-aveam cum, clar, dar intrase si tati in panica, vazand ce e acolo si cum urla ea de durere...

Ideea e ca vad ca se repeta chestia asta, cu sau fara pampers... I-am scos orezul din alimentatie, porumbul... Numai ca buna-sa a zis ca aseara a mancat popcorn...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput