Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
crisspy spune:
Miere si eu l-am vaccinat impotriva Rotavirusului...si iote ca nu e rotavirus
Vestea buna este ca a mancat pe la 5 nishte ciorbitza din spital (ca aia facuta de mine nu-i place ), grisine, biscuiti si acum manca paine prajita (manca langa el un baietel de 5 ani si a vrut si el).
Temperatura nu a mai facut de azi-noapte, kk de pe la 1...suntem pe drumul cel bun ...daca imi mai spune mami ca a baut si lapticul de seara ma urc pe pereti de bucurie
In schimb pe mine ma doare rau in gat...iau nishte pastilutze din plante insa parca ma doare din ce in ce mai tare si imi pierd si vocea...
fetele
Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt
crisspy spune:
'Neata,
Vin cu vesti bune ...nu a mai facut temperatura si a si mancat (aseara 6 masuri de lapte fara lactoza si de dimineata 8 masuri ), kk deloc
In schimb e si el ragusit ca si mine...am luat-o / dat-o de la unul la altul.
Poate ii da si lui drumul din spital zilele astea...
fetele
Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt
roxanaz spune:
buna dimineata
Criss imi pare bine de vestile bune, sper din suflet sa fie ok Razvan si sa ii dea drumul acasa cat de curand.
Lissa, Miere, hihihi ce frumos cu 3 pitici!!! am o prietena cu 3... e super
Paula, poze de la Parigi? sa va fie de bine concediul!
noi suntem ok, am avut vizite in ambele zile de week end.. am pus ceva poze aici
o saptamana usoara va doresc!
Porumbita spune:
uau, ce iedut frumoss roxanaz!!!!
bpaula cand poti arunca un ochi pe pm
crisspy te cred ca e enervant ca nu stiti ce are; bine ca e mai bine; pe mine oricum ma enerveaza de mor sistemul de la noi, ca nu permite si tatilor sa se interneze cu copii mici;
am o prietena care a avut copilul internat si a stat o vecina cu el pt ca ea e gravi si pe sot nu l-au lasat (si nici una din bunice nu a vrut);
crisspy spune:
Rox
Cate kg are Eva ca arata foarte bine in ciuda faptului ca zici ca nu prea mananca...super distractie, of as fugi si eu un week-end cu Razvi la mare, dar sa se mai intareasca un pic.
Va las si eu niste pozici dinainte de internare
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita pe mine oricum ma enerveaza de mor sistemul de la noi, ca nu permite si tatilor sa se interneze cu copii mici; |
La Gomoiu macar il lasau sa intre in salon...aici nici vorba...inchisoare nene, inchisoare...abia eu daca puteam intra
flowerbee spune:
Crisspy, ma bucur ca Razvanel nu a mai facut febra. Sa dea Domnul sa isi revina repede si sa mearga acasa!
Roxana, dulce foc fetita! Plina de viata si de veselie!
Noi planuim o iesire la munte la finele saptamanii! Abia astept! Scap si eu de teza si m pot bucura de natura!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
crisspy multa sanatate, sa se face repede bine si sa vina acasa!
Sa sti ca la Grigore Alexandrescu, cand a fost mama internata cu Ioana (eram eu gravi cu Nadia) nu m-a lasat nici pe mine sa intru, 3 zile nu am vazut-o, credeam ca o sa mor de dorul si grija ei.
In ce priveste bb2 ... fiecare simte cand si daca e cazul.
Eu una am vrut intotdeauna sa am doi si oricat de greu mi-a fost cu Ioana (mai ales cu somnul, credeam ca voi muri de epuizare si oboseala) nu am renuntat la gandul celui de-al doilea. Ca sa va spun sincer mi-ar placea si al treilea numai ca nu se mai poate.
La fel de bine insa ii inteleg pe cei care vor numai unul sau care, din varii motive, nu se incumeta la al doilea.
Vazut Razvi si Eva
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
ingrid70 spune:
Pyc, ti-am trimis un mesaj, daca poti sa-mi raspunzi, cand ai tu timp (stiu ca esti f ocupata), ceva, oricat de putin, sa ma linistesti un pic, ti-as fi foarte recunoscatoare.Am citit ca a ramas si Porumbita insarcinata, felicitari! Bebe sanatos si somnoros!Sanatate multa lui Razvi, sa se faca repede bine!Ma bucur mult ca el si Stefan sunt, in sfarsit, acasa cu parintii lor. De cand asteptam sa citesc asta! Locul copilului este doar cu parintii lui. Va pup pe toate si va urez o zi buna!
crisspy spune:
A poftit la pui la gratar la un coleg de salon ...am fugit la un restaurant si i-am dus si lui, macar sa-l vad mancand