Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)
Raspunsuri - Pagina 20
Daiopri spune:
Miericel, pana pe 15 iulie. Da am sa imi clatesc ochii si cu alte orase, poate imi schimb parerea
Nici unde stau eu nu e mare branza, si recunosc asta, dar aici m-as ofili cu zile (nu ca sunt mai cu mot prin alte parti)
Si am uita s azic ce fiasco total cu mancare la copii. Al mic nu vrea nimic, al mare icneste
Mama saraca e terminata
Ramane sa vad de partea cealalta a baricadeicum o sa fie, desi acuma mai sunt dati cat de cat pe brazda.
M-am speriat ce preturi la mancarea la borcanase. Acuma pricep de ce voi ii treceti rapid doar pe mancare gatita. Daca al meu nu ar mai fi mancat acum si borcanase, eram vai de capul meu ca nu vrea mancare deloc. Nu mai zic cate prostii le-am dat numai in sapt asta numai ca sa manance ceva
Vine DH isi pune mainile in cap
Dar in schimb o gramada de sortimente in care se sacrifica mama
Ca aici nu am cantarVad eu cand ajung acasa cum fac asa
Numai bine tuturor
bebelusi spune:
Ce ma bucur sa va aud vorbind numai de burtici....hi hi....
Rox sa stii ca si eu cand am aflat ca am fata, m am gandit ca nu o sa stiu cum sa ma comport cu ea si iaca....se pare ca ma descurc
Fetele din tari straine, care veniti in Romania, daca ajungeti prin Sibiu, va rog sa ma anuntati, mi-as dori mult sa va vad.
Mai fetelor, nu imi recomanda si mie nimeni nici un loc in Bulgaria unde sa mergem?ieftin si bun???parca stiu ca mergeati pe acolo in concedii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Dana, sa stii ca si A. este f conservator, ca sa nu zic mofturos:)) la mancare.
Supa/ciorba NU. Ca o paranteza, azi dimineata mi-a adus olita cu un pisu proaspat si mi-a zis ca a facut "soup":))))
A ramas la dragostea lui; broccoli si conopida, un copanel de pui cand si cand, cartofi in orice forma,orez fiert simplu, oua fierte, branza/cascaval, mai nou ii plac si pastele, macaroni&cheese, cand si cand steak facuta pe gratar afara, fructe si iaurt. Mancare gatita DELOC.
Da' are 16.5 kilograme si e sanatos tun. O manca el o data si o data.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
Porumbita spune:
bebelusi cel mai ieftin gasesti in albena (si cel mai usor de ajuns cu masina)
dai mai la agentii, spui cate persoane, ce per si spui ca vrei sa te incadrezi in buget de..., sa fie all inclusive sau pensiune completa sau ce vrei tu
incepand cu 20 august sunt preturi mai mici ca e extrasezon
roxanaz spune:
neata ladies
Dana io zic ca o sa reusim
Patricia, nu am habar de preturi in bulgaria, nu-s fan deloc dar vorba porumbitei, da mail la agentii sau citeste subiectele de Bulgaria de la sectiunea calatorii.
Micola, ai mei sunt pe perioade. cand vor cu mine, cand cu tac-su, cand cu mama.. din astea. ne rotesc
Vero imi pare bine ca esti cuminte!! tine-o tot asa
ma apuc de trebile mele. sa aveti o zi minunata!
bebelusi spune:
mersi fetelor
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Patricia am vazut ca ai intrebat, nu am raspuns fiindca hotelurile pe care le pot recomanda sunt scumpe.
micola Nadia nu e dependenta de mine, doar seara o apuca dragostea si se tine scai de mine (probabil ii e dor peste zi). Altfel, dimineata ramane cu bona fara sa cracneasca, iese in parc cu taica-su sau cu tata, nu are treaba.
Mai, Nadi a mea pe cat e de zgubilitica pe atat e de iubitoare. Vine la mine din senin simi spune "imi pace de tine muuuult" sau "te ubesc" sau "diaga mea, esti diaga mea" sau "esti mama mea ubita", ma pupa, ma imbratiseaza. Cred ca asa e ea, ca noi nu suntem genul cu efuziuni sentimentale. Asta cu "te ubesc" chair nu stiu de unde a venit, ca nu facem declaratii de genul.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
anna-mama spune:
Vladut este din ce in ce mai dependent, cred ca trece printr-o faza, ca in ultimul timp e lipitoare. Ca sa nu planga dimineata trebuie sa plece in parc inainte sa plec eu de acasa, nu pot sa fac nimic treburi, cand sunt acasa vrea sa se joace numai cu mine.... ma strange tare in brate si ma pupa si ma mangaie cu atata drag de ma topesc.
Naty, mergem in Grecia, Vourvouru se numeste statiunea, noi mergem de 3 ani in acelasi loc. O sa plecam diseara ca de dimineata sa fim deja pe plaja, abia astept
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Patricia am vazut ca ai intrebat, nu am raspuns fiindca hotelurile pe care le pot recomanda sunt scumpe. micola Nadia nu e dependenta de mine, doar seara o apuca dragostea si se tine scai de mine (probabil ii e dor peste zi). Altfel, dimineata ramane cu bona fara sa cracneasca, iese in parc cu taica-su sau cu tata, nu are treaba. Mai, Nadi a mea pe cat e de zgubilitica pe atat e de iubitoare. Vine la mine din senin simi spune "imi pace de tine muuuult" sau "te ubesc" sau "diaga mea, esti diaga mea" sau "esti mama mea ubita", ma pupa, ma imbratiseaza. Cred ca asa e ea, ca noi nu suntem genul cu efuziuni sentimentale. Asta cu "te ubesc" chair nu stiu de unde a venit, ca nu facem declaratii de genul. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Adica?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Naty spune:
Adica selene noi nu suntem genul care sa ne spunem "te iubesc". Nu cred sincer ca i-am spus vreodata sotului sau el mie, nici parintilor, poate i-am spus Ioanei de vreo 2 ori dar numai fiindca ma intreba ea daca o iubesc. Eu si Octavian ne-am spus intotdeauna numai pe nume, iar pe fete le alintam cu diminutive ale numelor lor, niciodata cu "iubita" "iubi", etc. De aici nedumerirea mea pentru efuziunile Nadiei.
De ce?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia