Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, eu tot cu greata si arsuri pe tot parcursul zilei, plus vomitatul dimieata, uneori si seara. Asta cu lichidul gastric de peste noapte o am si eu intens Offf, bine oricum ca ai scapat in restul zilei Iar eu am pus pe mine vreo 3 kg cu tot raul, ca mananc mai tot timpul ca sa scap de arsuri

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La mine greturile s-au oprit pe la 15 saptamani. Dupa 12 saptamani se diminuasera , dar am incepusem sa iau mai des Zofran si imi era bine de la el. Doctorul meu s-a cam suparat cand a vazut cat slabisem si cand i-am spus ca nu vreau sa iau medicamentul.

Acum am recuperat si greutatea pierduta si am cam 2 kg in plus la 17 saptamani.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ooo, esti bine doar cu doua kg pe plus. Chiar, legat de pastile, i-am zis doctorei mele ca ma doare f tare capul si mi-a zis sa iau algocalmin sau paracetamol, sa nu stau cu dureri mari de cap. Eu chiar nu stiu, mie nu-mi vine sa iau pastile, nici la Vlad nu am luat nimic...tu stii daca e vreun risc daca as lua ocazional asa ceva?

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Am avut si eu doua migrene in sarcina asta, oribil, m-au tinut 48 de ore fiecare, mie mi-au spus sa iau Tylenol, asta cred ca e paracetamolul din Romania, este safe, mai ales ca ai depasit trimestrul 1. De algocalmin nu stiu nimic, aici nu se recomanda nici la adulti nici la copii.

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello, sunt pe fuga tare.

anna unde in Grecia mergeti? Concediu placut!

vero noi nu avem probleme cu Nadia, filmele ei preferate sunt Alba ca Zapada si toate episoadele din Scooby, tipa "veau fime cu monstiiii", n-are nicio treaba cu ei.
Ioana tin minte ca dupa 3 ani a inceput sa intrebe de ce a murit mama Albei ca Zapada, samd.
Capra cu trei iezi nu le-am citit-o niciodata si nici nu o voi face, mi se pare de-a dreptul horror ...
Cat despre balet ... asa a inceput si Ioana mea, statea ore intregi cu ochii la TV la balet.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna tuturor,
pt gravidute, sper sa depasiti repede perioadele de greata ;
Anna - si eu tot asa combat greata rontaind cate ceva. Pentru dureri - paracetamol, algocaminul cica nu e bun...
pyc - eu nu cred in teoria aia cu burta...la cat de mult am dorit-o eu pe Alice ...si la 7 luni lumea zicea ca sunt grasunica nu ca as avea burta
Si acum la fel...asa e felul meu, iau in greutate destul de mult dar nu am burta mare...
Miere - felicitari pt Aidan baiat serios
sdcristian - felicitari pentru bb maricel ;
Vai Daiopri - bine ca ai reusit sa stapanesti panica..brr.
Va doresc o vacanta cat mai reusita in Romania
bpaula - Felicitari! pentru baietel ;
Roxana sunt f cuminte ;
Naty - eu cred ca Alice seamana muullttt cu Ioana ta...e la fel de sensibila. Pup printesele mici .

Am fost azi la control cu bb2 si am primit felicitari pentru ca am stat cuminte si situatia nu s-a inrautatit
Bebele e ok, in parametri, are 1,5kg.
Dr. crede ca o sa nasc inainte de vreme dar ca nu va fi critic, cu conditia sa am grija in continuare.

pupici

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Fetelor, eu am o problema cu Alex... nu vrea sa stea fara mine deloc..daca ii spun "mergi pe afara cu tati/mamaie/tataie?" e f incantat, dar la plecare ma trage si pe mine de mana si daca nu merg urlaaaaaaaaa pana in parc...Azi l-a luat soacra sa-l duca la serbarea verisorului si a trebuit sa-l pacalesc..nu ma simt deloc bine asa...daca ii explic, chiar si dinainte, cand ii spun pare ca intelege, insa cand trebuie sa si plece cu altcineva decat eu, sau sa plec eu fara el, e jale mare...Degeaba ii spun ca vin repede-repede, sau ca merg doar sa-i aduc apa, sau ceva din alta camera, nu vrea si pace..
trebuie sa ma strecor cumva (desi detest asta!!!) si pe el sa-l ia cineva ba sa-i arate un catel, ba masina in parcare, ba nu mai stiu ce...daca reusesc sa plec fara sa planga atunci, tot realizeaza peste cateva minute si tot isi face sesiunea de urlete... apoi uita si nu mai intreaba de mine mult timp. cand apar e fericit, nu ma cearta, nu se arata suparat...
ai vostri sunt asa dependeti de voi?

Mergi la inceput

Micola, da si nu, are momente cand este foarte clingy, dar in general A. este destul de independent. Noi am inceput sa il obisnuim acum cateva luni, in sensul ca petrece mai mult timp cu taica-su, merge in parc numai cu el, in general au activitatile lor sambata si duminca dimineata, timp in care eu stau acasa.

Am facut asta in primul rand pt a intari legatura dintre ei si apoi pt ca vine bebe 2.

Dar are momente in care vrea sa-l duc la masina eu in brate (dimineata cand pleaca la gradinita).

Eu nu m-am furisat niciodata, intotdeauana i-am spus la revedere, chiar daca plangea cu lacrimi de crocodil, in timp si-a dat seama ca mama vine intotdeauna inapoi.

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Porumbita, asa cum zice miere
Cand am zis m-am referit strict la aspect. Oraselul meu mic si curat acum arata ca "la tara"
Poate cand o sa ajung acasa o sa pun o poza doua edificatoare. Mama mea avea o vedere destul de frumoasa din balcon, acum e o cladire mare si urata in fataMacar de ar fi facut ceva frumos. Apoi, cum arata blocurile jupuite si coscovite. Sau unele sunt vopsite dar pe bucati. Acuma, poate ca in Buc e alta treaba. Si ca sa fac o gluma, prietenul din fl e barabt singur?
Oricum, nici nu vreau sa incep sa explic cum e cu carutul de mers, sau treaba cu soferii
Faza, mergem in librarie si in timp ce cel mare se uita de jucarii pe acolo, al mic vrea si el o carte cu animale care faceau in fel si chip. Ii dau,apasam pe animale si imi zice tanti de acolo,ca daca mai las mult copilul sa apese cine ii mai ia ei cartea fara baterie
Si eu zic, poate o sa o iau eu. Dupa care se dumiresc ele ca ma cunosc de cand eram mica, si ca vai, lasa nu e nevoie
Am cumparat cartea bineinteles, dar nu fost frumos gestul oricum.
In fine, nu e prima data. Dar cum spuneam, nici nuvreau sa insist asupra atitudinii oamenilor.
Ma inpresioneaza un lucru in schimb, copii de aici sunt asa ascultatori
cred ca stie tot orasul ca e una cu 2 copii aiuriti, care numai topaie si se agita, si tipa si plang
Apoi al mare i-a turbat pe taximetristi ca il apuca logoreea drept in masina.Si in engleza, bineinteles, iar eu raspund in ro ca ma simt prost sa zic in engl sa zica lumea ca uite si asta nu mai stie ro
Ma bucur mult ca am reusit sa ajung in schimb, ca tare mult m-am straduit si i-am vazut pe ai mei. (Am uitat sa zic ca din pacate al mare e marcat de mirosul "frumos" din scara blocului de la ai mei, desi cica miroase a clor ca s-a spalat pe jos)
Noi avem distractie de la ora 3 la 6 dimineata. Nu ne dam pe brazda cu ora si pace. Dintre toti cel mic parca e cel mai bine.
In primele zile o puneam de un bairam la 3 si la 7 ne culcam din nou
Gata fug la nani, ca maine o luam iar din loc.
Paula, welcome to the club
Lisa, am uitat sa precizez, pt scopul sugerat nu sunt de acord
Ca daca ar fi de sanatate si alte alea as mai zice, dar asa mofturi...
Sarcini usoare si abia astept sa mai auzim ce aduc berzele cele noi

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Daiopri ! Cat stati in Romania?

Tiny baby gator

Mergi la inceput