Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

multumesc de sfaturi si pareri
m-am mai linistit, asta dupa o portie buna de plans.
Raspunsul meu e nu,n-au decat sa se supere ca nu ma intereseaza. daca era vorba de 5 mii, era cu totul altceva, asa...noi ar trebui sa cumparam toata cassa, plus banii de renovare...aia de unde??? deci...NU!

nici nu ma mai gandesc ca mi se ridfica degeaba pulsul. Incerc sa stau linsita, imi pare tare rau de C, cred ca el sufera din cauza familiei lui, pe bune ca el nu e asa. E cel mai rasarit dintre toti.

Asta e.

Va pup!

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Off Lissa, incearca sa nu te mai stresezi, mai ai putin si nasti.. dar te inteleg..
Asta seara si eu am tipat la soacra" la pranz Stefan a varsat apa in pat, eu am pus o aleza sa absoarba apa si nu am mers sa dau "raportul", a venit Radu si am plecat afara cu copii, cand ne-am intors le-am facut baie si eu am mers in bucatarie sa le pregatesc masa, si soacra a venit la Radu in sufragerie si i-a spus "faceti draga ceva cu copilul asta ca se pisa (scuzati) in pat si strica patul(pat care nu este ultima generatie!) ca miroase toata casa a pisat( pe Stefan il mai apuca cateodata si nu ajunge la olita si face jos-dar spalam cu aspiratorul).. va dati seama ca am luat foc... pai mama se vaita cand varsa Stefan seara si schimba lenjeria, si ca s-a patat salteaua si ca a scris Stefan pe un perete???
Am tipat la ea si i-am spus ca oricat ar incerca sa scape de Stefan el nu mai pleaca din casa decat cel putin un week-end pe luna si atunci impreuna cu sora-sa ca sa facem noi curat, daca ii convine bine daca nu sa nu mai iasa din camera si gata...
Nu pot sa inteleg cum cineva poate fi atat de rau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata fetelor!

Va rog sa faceti cunostinta cu inca o soacra cu 2 nurori. Ca pe al treilea nu cred ca mai ajung sa il fac ca sa fiu cu 3 nurori. E drept ca am cam sperat sa fie fetita, nu ne deranjeaza nici ca e baiat cat timp e sanatos si daca se poate si ranjit ca frate-su.

Cu olita stam ca si acum 2-3 luni. Probabil gresim pe undeva, habar n-am. Are zile in care se cere el singur toata ziua, zile in care face in chilotei de mai multe ori. Imi vine sa o las balta, stau cam prost cu rabdarea zilele astea.

Ce putin a mai ramas pana sa nasca unele dintre voi. Sper sa aveti parte de nasteri usoare si cu copiii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
Lissa, eu as fi facut la fel in locul tau. deci respira si relaxeaza-te. doctorul tau stie de pulsul marit? daca te-a supravegheat si nu-s alte probleme.. zic sa stai linistita.
Paula, sa fie sanatos!
eu una ma vedeam mama de baiat dupa cum stiti. si doar de baiat.. eram in ceata nebuloasa neagra adanca cu fetele. dar na, zic ca ma descurc
pupici tuturor, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lissa fara suparare dar eu in locul vostru nu as imprumuta banii aia; si nu inteleg de ce sotul tau ia in calcul asta dupa cate v au facut; adica eu sunt de acord cu imprumutul de suma mari la rude apropiate daca stii ca au bun simt daca nu nu

bpaula sa va fie de bine; o sa fie fain cu 2 baiati!!

miere felicitari pt progrese

daiopri de ce ti se pare asa trist? ieri m am intalnit cu un prieten venit din florida; nu mai venise in Ro de 13 ani; era f entuziasmat!

mai eu nu mai am nici o tragere de inima sa ma uit la cealalta odisee...
pe bune

deja sunt 3-4 fete care au pierdut sarcinilie si ma apusa iar stresul ca nu s a vazut sacul ala yolk acum o sapt (stiu era sarcina mica, 5 sapt si 3 zile da tot ma ia strsul cand le vad ca pied sarcinile) dar nici nuas vrea sa intru in circuitul analieze si eco la greu ca totusi, se presupune ca am experienta acum

in plus am decis ca macar o per sa nu mai citesc pe acolo pt ca culmea,acum nu ma simt nici rau, fff usor stare de greata, parca si uit ca sunt gravi;
si in loc sa ma bucur de asta tind sa ma stresez ca nu o fi ceva in regula de nu am simptome (de parca alea ar tr sa fie permanant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Porumbita, eu toata sarcina nu am simit ca sunt insarcinata..doar ca aveam burta mare..atat! daca nu erau burta si lipsa ciclului, poate nici nu as fi stiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Porumbita, probabil ai mers prea repede, poate ovulatia a fost mai tarzie, nu te mai stresa. Si bine ca nu ai simptome de sarcina gen greata, varsaturi ca abia te poti bucura mai bine de excursia la Paris.

Si la odiseea noastra s-au pierdut sarcini, si la asta cu primii copii, si la cea la care sunt acum dar din pacate se intampla. Nu poti trai mereu cu spaima asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, eu ce sa mai zic ca la sarcina asta am mers sa fac testul de sange pt depistarea sarcinii si mi-a iesit negativ, eu simteam ca sunt insarcinata si testul BCHG imi iesea negativ. S-a pozitivizat de abia dupa vreo saptamana.

La odiseea noua cred ca au pierdut sarcina vreo 8-9 fete, e normal, cam 25% din sarcini se pierd, aici intrand si avorturile menstruale unde femeia nici nu realizeaza ca e insarcinata.

Stai calma si spera ca e totul bine.

Amicii tai daca nu mai fusesera in Ro de 13 ani e normal sa fie entuziasti, gandeste-te ce diferenta fata de 1998 si 2011. Cand vii mai des insa diferentele nu se mai vad asa, in plus banuiesc ca Daiopri e undeva prin Moldova acum? (daca nu ma insel:D), oraselele mici din provincie sunt total diferite de Bucuresti (am vazut asta cand am mers acasa)

Si mie mi-e dor de Romania, nu am mai fost de 3 ani si mai curand de anul viitor nu cred ca putem ajunge.

Bpaula felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si tie o sarcina mai usoara in continuare!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Paula, felicitari pt baietel, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Porumbita, nu te mai stresa, ai incredere ca e totul bine Eu te fericesc ca nu ti-e rau, mie nu-mi mai trece stare asta
Miere, tu ai scapat de greturi?

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna, da, am scapat de greturi, dar nu ratez nici o dimineata cu vomitatul, nu stiu daca e normal, dar vomit dimineata surplusul de acid gastric adunat in stomac peste noapte (cred).
Vad ca am inceput sa iau in greutate, sa te tii de acum inainte:))

Tu cum te simti?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput