Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare si de la noi,

eu de azi m-am hotarat sa o dezvat pe domnisoara de suptul degetului( asta dupa ce am vazut o fetita de 5 ani care-si sugea degetul) . Asa ca este cu manusi iar peste manusi i-am pus niste sosetute( manusile erau de bebe si si le scoate-cu sosetutele peste sta pana ii cumpar manusi pe marimea manutei). Bineinteles ca nu si-a facut somnul cum trebuie dar in curand sper sa accepte suzeta.
Stefan e mai mult decat ok, aseara au venit parintii mei si la plecare el le facea pa, de nu ne venea sa credem. nu a plans atunci, dupa a marait putin dar i-a trecut.
A invatat culorile semaforului.. stie ca la rosu-stai iar la verde-hai..
Roxana sigur in curand si Eva va renunta la scutec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pyc, cam asa ceva:)) La mine ambele sarcini s-au vazut foarte repede si au fost foarte dorite, bine acum aveam si ceva burtica ramasa de la prima sarcina:))

O sa vedem si cat de mare e bebe in doua saptamani, se zice ca al doilea e mai mare ca primul, dar eu nu stiu daca e vreo baza stiintifica in spatele acestei idei. Daca e adevarat atunci am incurcat-o:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

la mine nu se aplica pana acum aceasta teorie, bine, cel mai exact o sa vad la nastere.

ROX, Irina, tensiunea mica si pulsul mare e fff ingrijorator? Mi-a facut doctorita analizele pt tiroida, anemie, etc si toate au iesit ok. Pulsul imi oscileaza intre 96-120. Tensiunea e 11/6

multumesc!

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, felicitari lui Aidan f buna ideea cu X-ul

Bravo Flavi, felicitari!

Carmen, succes cu dezvatatul de supt degetelul
Rox, te inteleg perfect, nici al meu nu e pregatit pt olita. Eu o sa mai incerc cand ne intoarcem din concediu...

Am si eu pozici de la eco https://picasaweb.google.com/annavladut/BebiMic?authkey=Gv1sRgCP-eubCV-ofPeg#5618012819714731618
Bebi e bine, nu stim ce e, dar e f bine dezvoltat, sanatos si f vioi Am facut ecografia si analiza pt bitest.

Noi joi seara plecam in Grecia in concediu, abia astept ca nu mai pot. L-am pregatit pe Vladut cu toate cele necesare de distractie, si deja ma intreaba in fiecare zi daca mergem la mare
Ieri am fost la pescuit si a fost f incantat sa stea cu undita in apa, si s-a jucat o gramada cu pestii din galeata :)))

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

II URASC!!!!

Auzi tu, acum vor sa isi cumpere casa dar n-au bani, si il suna pe C sa le dam noi 30 de mii de euro sa poate sa isi cumpere casa. Cum pot??? Cum pot sa fie unii asa???

Vorbesc de socrii, cred ca v-ati prins.

A inceput sa ii zica la telefon la C:" ca tu mai tii la noi?" Ca "uite, am gasit dar...n-avem", si acum prostu' ca altfel nu pot sa ii zic, se gandeste sa le dea, adica sa scot eu bani din banca din RO si sa le dam

ei zic ca ne da banii intr-un an inapoi, dar daca nu ni dau ca nu au?? totusi ii sunt parinti...nu o sa poata sa faca nimica...
undeva ii doare ca noi vrem sa mergem in RO si sa ne intorcem...

nu mai vreau sa stiu nimic de ei, niciodata

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Ana, scuza-ma...sunt foooarte dragute pozele

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna-mama, scump rau! Ti-a dat medicul vreun hint, e fetita sau baiat?

Eu nu mai am rabdare pana pe 29, ii ziceam sotului aseara ca parca as vrea si eu fata sa o imbrac in rochite si fundite. A strambat din nas, el vrea tot baiat...si eu initial tot baiat vroiam dar acum parca m-am sucit.

Lissa, da' voi nu luati hotararile la comun? spune-i sotului ca nu esti de acord. Sau faceti un contract de imprumut legalizat la notar. Oricum mi se pare ca socrii vostri profita de voi cu nerusinare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lisa, eu zic sa vorbesti cu sotul sa nu faceti imprumutul asta. Daca socrii ar fi niste oameni care ar sari mereu pt voi sa va ajute, ar fi alta treaba, dar in conditiile spuse de tine eu zic ca sunt slabe sanse sa va primiti banii, iar pt voi sunt chiar importanti mai ales ca vreti sa reveniti in Romania
Miere, nu mi-a zis nimic de sex, au trecuta transiratiile pe doctora ca se misca intr-un si nu putea sa-l masoare Si eu as vrea fetita, dar nu ma supar nici daca e baietel, ma gandesc ca e mai bine pt Vladut. Sa fie sanatosi, asta e important!

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 13+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

hello fete

am fost la control, aratam ca la termen, capul arata de 39 de saptamani, mi-a dat niste analize pe care nu le-am facut niciodata pana acum, suntem gata de lansare oricand cica, dar daca nu vine el singur, in 4 ma taie si gata. asa ca puiul mamii hai tu natural cel tarziu in 3 ca io nu mai vreau o cezariana. ca cica e mai mare decat carol la aceeasi varsta - carol arata doar cu 2 saptamani mai mare la eco. ce sa fac daca io-s mama de padurari

noi cu olita nici o vaga urma de succes, mai bine se tine de puta 3 ore decat sa faca p[ipi altfel decat in pampers. si kk il face repede, cum se trezeste sa fie el sigur... si doar apoi ne da de stire ca e treaz

plus ca nu mananca nimic. da nimic. la gradi sper ca baga ceva, ca inca sta pe picioare si pare vioi...

si am invatat sa zicem NU VREAU. ghici ce zicem toata ziua ...

mama de Carol (29.12.2008) si 35+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Vai de mine, Cristi, eu acuma vad ca tu esti dupa lissa
Asa ca incep cu lissa cu nastere usoara si apoi tu
Lissa, si eu zic sa nu le dati. Eu am imprumutat o ruda, de vreo cativa ani de acuma, si nici macar nu pomeneste de eiMai frumos e ca mi-e mie jena sa zic ceva, ca stiu ca nu are de unde sa mi-i dea, dar macar asa ca faot divers.
Si mai zic sa va ganditi bine cu intoarcerea.
Noi suntem bine, alergam de colo, colo. Mai prost e ca nu am cum sa stau la ai mei, si in fiecare zi suntem pe drumuri, ca mergem zilnic la ei. Le-am rupt papucii la copii
Mie mi se pare trist pe aici, sincer va admir pe cei care ati ramas. E mare lucru, sa poti merge inainte in fiecare zi.
In alta ordine de idei,am imbatranit cu cativa ani, cand cel mic a bagat un breloc in gura si s-a inecat. Numai DD m-a tinut intreaga la minte sa bag degetul pe gat sa il scot.
Noi cu olita nu avem nici o treabaNici macar nu i-am prezentat-o. Poate cand ne intoarcem acasa. Si referitor la intrebarea Porumbitei, la cel mare l-am scos pe cel de zi, iar cel de somn de zi a mai durat putin, iar pt al de noapte a mai trecut 2 ani
Da uite ca e ok baiatul
Miere, frumusica foc ca intotdeauna Ei las sa creasca burta, ca dai tu jos dupa (al treilea;))
Lisa, nu ma pronunt cu burta ca am dat gres in ultimele 2 aprecieri pe la lucru
Sa fie cum vreti voi!
Roxana trimit mesaj
Ledi, voi cum mai sunteti?
Joi ma deplasez inspre socrii, sa te tii atunci distractie
Va dorim sanatate multa, burtici fericite si numai bine tuturor

Mergi la inceput