Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Crisspy - esti o dulce , exact asa ma gandeam si eu.

Uite ca am schimbat semnatura am pus AMR, Doamne ajuta sa ajung la termen.
Azinoapte am visat ca mi s-a rupt apa , alt scenariu de groaza care ma bantuie
In rest sunt bine, cred,...astept cu nerabdare urmatoarea intalnire cu dr sa vad cum mai e colul, incerc pe cat posibil sa nu fac efort, stau cumintica

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy tare rau imi pare, sanatate!

paula am vazut toate pozele de la Paris, mi s-a facut asa un dor ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

intru si eu pe fuga, sa ii urez recuperare grabnica lui Razvi! crisspy poate ii da drumul acasa, Doamne ajuta!

Noi suntem bine, in formatie de 4 (numai ca Radu sta mult la servici si eu mai fac si treaba prin casa, si incepe sa se simta putin oboseala dar trece..).
Vineri se afiseaza repartizarea la gradi, speram din suflet sa prindem si noi un loc.

Va las ca merg sa pregatesc masa pt Elena..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna fetelor!

Nu am mai dat de mult pe aici, dar va citesc de fiecare data cand am putin timp.

Crisspy multa, multa sanatate lui Razvi!

Noi suntem bine, tocmai ce am trecut de o viroza, care s-a manifestat doar cu febra. Ne pregatim de serbarea Dariei care va fi pe 16 iunie, va fi fluturas. Am inscris si pitica la gradi pt la toamna, am mutat-o si in pat normal, care este supraetajat. Si cine credeti ca doarme sus?...Karina

Am vazut si poze cu Eva si Patrick, Razvi, Marius...Paris

Multa sanatate tuturor si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Am reust sa convingem dr sa ne dea drumul diseara , mai stam pana diseara sa facem si ultima doza de antibiotic (se fac 7 zile) si sa-i mai faca o perfuzie.

De-abia astept sa dorm cu el , Adi e mort, nu l-a mai vazut de vineri decat foarte putin la geam. Ne stie toata sectia cum eu ma strecuram de 3 ori pe zi sa-l vad 2 minute si Adi statea jos si i-l aratam pe Razvi la geam .

Daca nu era Irina ma duceam sigur cu capul

Ada dar ati avut progrese mari ...bravo...si eu ma gandesc cand creste bebelina sa le fac pat supraetajat, dar asta cel devreme la anul prin toamna sa vad don'soara cum prefera sa doarma.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

m-am enervat ieri; aveam programare la eco si am plecat fara sa fac (am fost la varlas la medlife) aveam la 4 jumate si la 5 fara un sfert inca nu venise (si erau acolo programarile de la 4 si 4:15)

am fost azi dimineata la sanador;
are 5 sapt si 3 zile sarcina insa nu se vede inca vezicula vitelina :( ;
doctorul a zis ca tr sa inceapa sa se vada dar pt ca nu sunt alte simptome (hematom/sangerari) sa nu prespun inca nimic rau; sa o repet peste 2 sapt;

parca imi pare rau acum ca m-am dus ca plec stresata in concediu :(

Mergi la inceput

Proumbita eu zic sa te relaxezi in concediu si sa nu te mai gandesti la prostii

Poate te-ai dus prea devreme...ai un pic de rabdare si ai grija de tine . Unde plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, Doamne ajuta sa fie bine Razv si diseara sa-l puteti lua acasa!
Porumbita, nu te stresa, trebuie sa inceapa sa se vada te-ai dus prea repede. Mergi linistita in concediu si cand va intoarceti o sa-l vedeti pe bebe deja format

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna si de la noi,

Crisspy, ma rog ca Razvi sa se faca repede bine! Foarte complicat cu rotavirusul acesta, mai ales ca baietelul era vaccinat dupa cate am inteles.

Porumbita, majoritatea medicilor vin tarziu la programari, din pacate. Asta pentru ca au consultatii la mai multe clinici.

Alexia este bolnavioara. Acum doua nopti a adormit la ora 2, nu mai stiam ce sa fac. A facut febra moderata, insa din cauza secretiilor si a inflamatiei din nas, gat, laringe si ce mai e pe acolo, nu putea respira, tusea, se ineca si varsa. Ieri a venit medicul de familie, ne-a dat tratament si a dormit mai bine, dupa nebulizari cu adrenlina, ca dexametazona o irita parca si mai mult.

Prin urmare, nu mai plecam la munte. Asteptam sa weekend-ul urmator.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Bee imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori...sanatate multa Alexiei .

Asta ii ziceam si eu lui Adi ca daca nu se imbolnavea Razvi am fi plecat si noi week-end-ul asta pe undeva ca tot e luni liber...dar na, acum ce sa facem...

Anna ...cum te mai simti? Vladut ce mai face?

Mergi la inceput