Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbita spune:
saptamana viitoare vineri plecam la paris;
insa marti miercuri am examene, luni si joi cursuri multe + intalniri si dupa amiaza sunt cu robert (sotu are 4 zile de munca 12 ore) si nu ma vedeam cu el in cabinet la eco;
iuliacris spune:
Crisspy, imi pare bine ca va reuniti curand, lasa ca daca sunteti impreuna o sa fie un wkend frumos chiar daca nu mergeti nicaieri!
Ada, bine ai revenit! Chiar ma intrebam pe unde umbli...
Bee, sanatate Alexiei!
Porumbita, nasol cu asteptatul, sa stii ca si pe-aici se mai practica, believe it or not. Incearca sa gusti din plin Parisul, cat stati acolo?
veronica75 spune:
Buna fetelor, pupici la toata lumea
Porumbita - nu te stresa cu sarcina, o sa fie bine , distractie placuta in concediu ;
Crisspy - sper ca sunteti impreuna deja.
Bee - imi pare rau de micuta Alexia , sper sa ii treaca repede. Ceva progrese cu olita?
Fetelor, va povesteam ca seara la culcare ii spun/citesc povesti lui Alice. Incerc sa le mai "indulcesc" pe unele gen capra cu trei iezi, unde lupul mananca iezii si unge peretii cu sange si etc...chiar sar de tot paragraful..dar tot mai citesc sau spun ca cutare il omoara/musca/taie cu sabia... pe cutare.
Cred ca Alice a avut un vis urat care din pacate pare sa se repete ...cand se trezeste plangand, vine repede la mine si spune:
- nu mai vine bunicuta sa omoare pe Alice, - nu mai vine greierasul sa muste pe Alice ...
Au trecut cateva zile pana sa ma prind ce se intampla , nu pricepeam de unde le scoate...
E inca mica pentru povesti? a mai patit cineva asa?
Deocamdata am decis sa renunt la povestile clasice si care contin scene violente.
In alta ordine de idei, am descoperit ca Alice e fan balet , sta cu ochii lipiti de televizor, imi cere sa revada iar si iar....apoi incearca si ea diverse figuri , e scumpa rau
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
AMR 10 saptamani
flowerbee spune:
Porumbita, si mie mi se pare lipsa de consideratie fata de pacient daca il lasi sa asptepte atat de mult. Nu vorbesc de situatiile in care sunt urgente si dr chiar trebuie sa plece, ci de diverse alte imprejurari.
Ale a facut iar febra, de data asta mai mare, nu stiu exact cat pt ca nu mai sta sa ii pun termometrul. Am reusit sa ii iau dupa o ora de la administrarea nurofenului si avea 38.5, deci inainte fuseses si mai mult. Mi se rupe sufletul pt ca Ale nu a fost niciodata plangacioasa, iar la viroza asta plange cu sughituri.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Porumbita spune:
uf, mititica!!
veronica asa am patit si noi dupa ce sotul a avut proasta inspiratie sa ii spuna capra cu 3 iezi;
acum i-o spune intr o varianta cosmeticizata, in care capra il certa pe lup si asta pleaca cu coada intre picioare in turci (si nu il mai lasa mama lui sa vina sa sperie capritele)
anna-mama spune:
Crisspy, parca sunt ceva mai bine, tot am greturi dar parca sunt mai intense dimineata...Vladut e bine, asteapta cu nerabdare sa mergem la mare Voi cand mergeti in concediu?
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Vero noi nu am patit asta deocamdata, drept este ca nici nu am ajuns la Capra cu 3 iezi... Razvi viseaza (ca si mine) foarte mult, deci o sa fiu cu ochii in 4 la ce ii povestim. Eu zic sa incurajezi pasiunea asta a lui Alice pt balet .
Bee multi Alexiei. Asa facea si Razvi temperatura mare in ciuda antitermicului. Presupun ca nici nu mananca, nu?
Oau...5 zile la Paris ...distractie placuta Porumbita
Iulia e o scumpa Carla ...voi ce mai faceti?
Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt