Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)
Raspunsuri - Pagina 11
flowerbee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, stiu ca ati discutat de curand despre constipatie... Ziceti-mi si mie, va rog, ce medicament (in afara de supozitor cu glicerina pentru copii) ar trebui sa am in casa pentru situatiile de urgenta? Aseara a fost o situatie de urgenta. Daria m-a rugat sa ii pun scutecel, ca sa faca kk. Luni nu facuse deloc, pentru ca am neglijat sa ii pun pampersul pentru facut kk, am zis ca imi spune ea daca simte ca ii vine sa faca. Nu a spus, a spus doar aseara, si aseara... blocaj. I s-au strans in fundulet numai bolovanasi de kk, tari si f. greu de scos. I-am pus supozitor, am uns-o cu crema, am incercat sa inmoi kk cu apa calda dintr-o seringa mica (2 ml), nimic, nimic. I-am dat o lingurita de ulei, o cana de ceai si am lasat-o asa. Pe la 5 s-a trezit gemand de durere si s-a chinuit vreo ora sa faca, se tinea cu mainile de patut si se scremea si gemea, pana cand a dat-o in urlete de durere. A reusit sa faca un conglomerat de bolovanasi de-aia, dar mai este, oribil i se dilata anusul, si nu e prima data... A mai baut o cana de ceai, sa vad acum, dimineata, ea inca doarme... Zice Doru aseara, "baga-i tu mana si scoate-i-l de-acolo", se blocasera niste bucati la iesire... O sa-i cumpar para, prune nu stiu daca gasesc, altceva ce ce mai fac? Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Noua doctorita ne-a recomandat MICROCLISMA PENTRU EVACUARE GLICEROL MUSETEL NALBA PENTRU COPII. Sunt ca niste fiole cu o substanta in ele. Le am in casa, dar nu le-am folosit pt ca nu a mai fost cazul.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
'Neata,
Selene noi am luat Duphalac pentru constipatie...insa asta nu este o solutie de moment, trebuie luat mai multe zile la rand.
Eu cred ca Daria are si un blocaj psihologic acum dupa toate episoadele astea si o sa se cam fereasca sa faca pentru ca stie ca o doare. Incearca si siropelul asta pana va reglati cu tranzitul si pune-i totusi pampers.
Eu sunt foarte suparata ...Razvi a varsat azi-noapte de 3 ori si a facut si un pic de temperatura . Tocmai cand ma bucuram ca e mai bine si ca azi vine acasa, m-a lovit in moalele capului. Azi-noapte a fost pus din nou pe perfuzii pentru ca cerea apa dupa care voma.
Aseara am facut curat in casa, i-am cumparat si un cadou atat de fericiti eram ca vine acasa si la 6:30 dimineata m-a sunat mami sa-mi dea vestea. Dr de garda zicea ca e normal ca mucoasa intestinala inca nu este refacuta, dar eu vroiam sa vina acasa
Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt
Leditia spune:
Doamne Crisspy,imi pare atat de rau :((Nici nu vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul vostru.Tare rau imi pare:(.Sanatate multa,multa,sa se faca bine Razvanel si sa revina acasa sanatos si bine..offf..si voua multa putere.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alinuk spune:
Oh Crisspy
tinem pumnii sa fie bine si sa vina cat mai repede acasa Razvi
Selene fructele care incep cu litera 'p' sunt purgative
prune, portocale, piersici, pepene, pere, etc
(parca am mai vb noi de asta))
si da, evita orez, porumb
ati baut cafelutza azi?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anna-mama spune:
Crisspy, sanatate multa lui Razvi, imi pare rau ca trece prin asta. Eu cand l-am avut pe Vladut cu o gastroenterocolita in spital, la fel am patit, nu i-a iesit absolut nimic la analize, dupa perfuzii si-a revenit si apoi a inceput sa-i fie rau din cauza ca se agita foarte mult ca sa plece mai repede de acolo, refuza sa stea, plangea f mult...l-am scos pe semnatura din spital si copilul si-a revenit f bine acasa, incepand cu tonusul lui. Sper sa-i fie bine lui Razvi si sa-l aveti repede din nou acasa
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Porumbita spune:
aoleu selene saracuta de ea;
cu R nu am avut probleme; eu iau o lingurita de ulei dimineata pe stomacul ca sa nu mai doara cand fac;
crisspy imi pare rau; oare nu se poate face tratament si acasa?
bebelusi spune:
fetelor mie mi s a stricat calc am crezut ca o sa pierd tot din calc dar din fericire am reusit sa recuperez multe....nu am avut internet, am fost distrusa
si irina e constipata, face zilnic dar ffff tare si cacareze mici mici, desi ii dau fructe multe
Crisspy, selene imi pare asa rau, uff
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
'Neata,
Razvi are Rotavirus ...desi la proba analizata duminica a iesit negativa, cea de ieri a iesit pozitiva.
Ieri nu a mancat nimic, dar nici nu a mai varsat si nu a avut temperatura. De dimineata a mancat 8 masuri de lapte fara lactoza, sa vedem cum se comporta azi. Am vorbit cu dr si mi-a zis ca daca e ok azi, poate maine sau sambata ne da drumul acasa.
O zi usoara tuturor si multi pupici
veronica75 spune:
Vai crispy, ce rau imi pare
Hai ca a trecut greul, tin pumnii sa ii dea drumul acasa .
Eu din cauza asta, de cand tot citesc cu Razvi, am un scenariu de groaza in minte care ma bantuie ...Daca dau fata la gradinita si se imbolnaveste eu ce ma fac...cu bb mic..si cu ea in spital cine sta?, ca nu are cine sa vina si sa ma ajute...si tot asa...parca am inebunit .
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
29+ saptamani
crisspy spune:
Veronica nu stiu ce as face in locul tau...ca nici cu 2 copii nu te poti descurca singura, dar macar asa stii ca nu se imbolnavesc chiar de spital.
Nici pe la voi nu da voie tatilor sa se interneze cu copii?
Cu burtica cum te mai simti?