Buburuze de 2009 in actiune **16**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, ANDRA! La multi ani, Bianca!

Noi ne-am adunat pe-acasa, obositi ... noroc ca maine suntem liberi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

La Multi Ani Antonia Maria

relusha felicitari pentu primul dintisorsi urmatorii sa iasa fara durere.Fata,tu nu stii ca intotdeauna joaca la gramada cu ceilalti copii e mai apreciata?poti tu sa ai acasa un intreg parc de distractii..degeaba..pana nu e trupa mare acolo nu are farmec
picky am vazut caravana e super tare..imi place la nebuniesa o stapaniti sanatosi si fara probleme.Pacat,ar trebui sa nu uite ca totusi sunt parintii lor si trebuie sa le fie aproape pana la capat..Chiar,ca ai adus vorba de pedepse..Puca cand e pedepsita incepe sa planga?LA noi tati aplica pedeapsa si eu nu ma bag,o trimite dincolo in camera singura sa stea si incepe sa urle domnisoara cat o tin plamanii
relusha pai oricum chinezii sunt mai micuti si nu cred ca le coincid graficele cu noi europenii
andreea si cum a fost in weekend?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

cris, multumim de cafea! nu am mai intrat de o vesnicie, greu e si cu serviciu si cu 2 copii de varste diferite, cu cerinte diferite. dar las ca vine vacanta si recuperez eu!!!
cris, cum sa o pedepsiti pe mirunica?? la noi, daca sotul il cearta pe matei, vine imediat la mine cu lacrimile innodate in barba si se prinde de picioarele mele de nu-l mai poti desprinde. daca il cert eu, tot de picioarele mele e agatat.

va pup si va urez o saptamana cat mai frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!

Maaai,am vazut si eu acum pozici de pe mail!!
Vai Sori dar ce baiat frumos foc ai mamicule,nu mai zic ca ma uit la el si il vad pe sotul meu cand era mic ,stii cat de bine seamana? Numai ca Vali era fara carlionti,carliontii au aparut mai tarziu,ca acum are parul cret-cret. Cat de frumos se joaca cu verisoarele, si ce frumos o pupa pe fetita! Cand a papat capsuni nu a atentat si la castronelele verisoarelor? Ca Paul la noi manca cel mai multe. avea o viteza la bobinat de trebuia sa mancam cu castronul la gura... am vazut ca s-a bagat intre castroanele plina apoi,ce smecher! Si vreau si eu peste,da? Ca a plecat socra-miu din tara si nu a apucat sa imi faca saramura buuna cum o face el,si i-am spus soacrei ca aman pofta pana vine el,si s-a bosumflat ,a spus ca ce,a ei nu e buna? Ee,e buna,dar nu e la fel.

Am vazut si pozele cu sandalutele,par comode,cine stie de ce nu le vrea Darius. Poate vrea sa fie mai decupate,sa intre aer mai mult .

Am vazut pozici cu fetitele talePicky , doua minunatii de fetite, sunt dulci de imi venea sa pup monitorul. Iar cele in care zambesc amandoua sunt de-a dreptul delicioase. Nu mai zic ca am savurat pozicile cu caravana..de doo ori ,sa le vaz bine. Pai pe mine ma fascinau aia cu rulotele lor in filmele americane,cum se urcau ei in masina,isi puneau rulota in parcurile alea speciale de rulote ,si aveau practic casa cu ei.

Relusha felicitari pentru primul dintisor,sa iasa toti la fel de usor ! Foarte frumos povestesti de locul de joaca !
Da,la tara stau si socrii,si tata si surorile,asa ca avem unde sa ne oxigenam bine de tot.

Va pupic, revin mai tarziu.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Serbarea lui David a fost frumoasa. Baiatul a spus frumos poezia, a cantat, a dansat frumos.
Maria de ieri merge in 4!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Am terminat curatenia..si aucm am pus oleaca fundul jos sa va citesc..ca imi dorm copilele si sotul e plecat sa mai bibileasca caravana

La multi ani Antonia, sa cresti mare si cuminte!

Relusha super locul de joaca, chiar ar fi pacat sa nu mai mergeti. Si noi tot spunem ca mergem cu Stefi la un astfel de loc de joaca dar nu am avut cand, poate cand va veni vremea ploioasa prin Be. Felicitari ptr dintisor, ce repede a trecut timpul Sta destul de bine la masuratori, are mami papa bun....pai cred si eu ca le da peste cap graficele ..ca ei is mai mici din toate pc de vedere ...si va opriti la 2 baieti? sau te bate gandul si la o fetita?!
Andreea va facut bine iesirea?
Cris multumesc, acum vreo 2-3 ani o tinem apoi luam alta mai noua..asta daca ne va place sa mergem cu ea . Pai de obicei si eu si tati pedepsim..la colt..avem un scaunel pus la un colt improvizat in casa..si acolo trebuei sa stea 5-10 min in functie de gravitatea faptei..de obicei o pun la colt cand o loveste pe Anna..tacsu cand refuza sa il asculte...Iar inainte sa o puna ii da si una la fund..si i-am zis clar ca nu trebuie procedat asa..ori ii dai una la fundulet si nu o mai pedepsesti, ori o pedepsesti la colt si atat...cu toate ca nu sunt cu bataia deloc, dar ii mai scap si eu cate una..si stii ce face?! imi rade in nas..iar eu imi fac draci cand o vad ...Si da, plange la colt cu lacrimi de crocodoil..ma striga, incearca sa ma faca sa o iau de la colt...se ridica de pe scaun..face cativa pasi sa vada cum reactionez....dar eu nu ma las pana nu trece timpul..normal ar trebui sa niic nu vb cu ea...cand pleaca de la colt sa o iau si sa o pun din nou dar fara sa sa-i zic ceva...dar din cand in cand mai incalc regula. Cand o cearta tacsu sau ii da una la fundulet, vine facandu-se ca plange la mine...dar eu nu o iau in brate ci o intreb cu ce l-a suparat pe tati...si ca trebuei sa-l asculte..sa mearga sa-i ceara iertare ...m-am lungit..deci ideea era ca da imi plange la colt..dar un plans din acela chinuit..si daca nu o bag in seama incepe sa-si faca de lcuru ...isi da clamele jos din par, se ridica sa plece de pe scaune...incearca sa vada pana unde merg.....speculeaza..
Otilia te inteleg ca iti e greu..copii cu cine stau? asa face si Stefi tot la mine vine...dar cand o cert eu..se duce la tati..
Lali multumesc ...pai asta vom face si noi, vom merge in campinguri si ne vom monta ptr o perioada acolo...fara tv, fara internet...doar relaxare totala, o carte de citit, activitati uc copii..bine pot sa-mi pun tv daca vreau ca iti poti pune antena pe ea, dar nu vom vrea;.mergem doar sa ne relaxam...aici sunt si caravane fixe, unde au 2-3 dormitoare, bucatarie mare, baie mare gradina in fata. ..si multi oameni locuiesc ani de zile in ele..mai ales pensionari ...si nu mi-ai zis de prin ce sat de langa cta esti..;

Ema ai venit de la plimbare?
Sorina sa ne spui cum ai petrecut zilele acestea cu puiutul tau.
Mady iar ai tras chiulul?
Anna ati plecat la mare?
Lavi tu chiulesti cam de multisori? Ce mai faceti? Ce face Rares? Dar Andrei? ca am vazut ca avem o floricica la profil..
Ninia voi ce mai faceti? I-au trecut bubuitele lui Mathias? Elena ce face? cand ai timp sa-mi dai si mie datele copiilor daca vrei sa te trec in listuta
Alynta felicitari ptr mersul de-a buselea cum se mai simte David?
Dana, Ana voi ce mai faceti? dar puiuti mici ce mai fac?

Va pupic pe toate fara exceptie

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!!
Picky din Comana sunt , o comuna mica aproape de Negru-voda .Acolo am crescut,acolo s-au nascut surorile mele,mijlocia chiar e nascuta la cimitir. Cum asa? Pai intre casa parintilor mei si dispensarul din comuna era cimitirul,si mama nu a mai ajuns pana la dispensar, ca i-a venit sa faca pish, si tata,beat raaau,i-a spus sa se bage dupa un pom si sa faca,ca era si cu fratele lui,si mama "aoleu,Iulica,iese!! " Si el a spus "las' sa iasa,ce vrei,sa il bag inapoi?" . Si asa s-a nascut sora-mea, un pisoi de 18oo grame ( cat o sticla de un litru jumatate,asa spunea mama ) , cu o forta in glas de a speriat vecinii . Si moasa ei e moasa adevarata, i-a taiat buricul cu foarfeca de croitorie,ca alta nu avea in casa,si era cel mai aproape de locul faptei.

Alynta felicitari pentru serbare(poze nu ai ?) ,si pentru progresul micutei!

Va pupic,pic de somn,ca azi m-am plimbat cu o prietena ore in sir perin oras.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
acu juma de ora am intrat in casa.....sunt flenduri....m-a terminat piticul. v-am citit dar pe sarite si sincer nu pot promite ca am sa recuperez.
fu bine, numai ca a plouat si a fost cam frigut, dar in rest bine....batausul meu s-a dat la celalat pitic si ne-am cam 'certat' 2 zile dar dupa si-a revenit cat de cat. is comici ei asa, se indeamna unul pe altul la tampenii, ce face 'omul' face si maimuta....cam asa, au facut casa vraiste, noi dupa ei sa strangem....trebi, trebi
merci fetele de felicitari, sunt tare mandra de mine....sunt mandra ca am ajuns la performanta ca un politist sa-mi zica ca 'conduceti bine spre foarte bine'
in rest....ce sa va zic, mai nic, cum stiti
va pup si vb

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Fetelor am poze dar calc meu merge foarte greu si e un adevarat chin sa le incarc...
David a mers azi la gradi. Sa va zic de patul etajat: succes maxim! Il recomand cu caldura familiilor cu doi copii! Se cheama "patul sus-jos"(David asa zice). S-au bucurat mult de el. Cel mare face nani sus. Are aparatori si nu poate cadea. E foarte fain! www.scprofil.ro/produse.php?id=pat_etajat_clasic" target="_blank">Asa arata!
Matei s-a foit o ora si ceva sa adoarma aseara-pe la 23.30 a picat. Azi dimineata s-a trezit la 6. Acum bantuie prin casa, dupa bocete. L-am scuturat nitel ca urla de plictis.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

m-a trezit fii-mea regulat azi noapte,sigur a vrut sa vada daca rezist eu azi,dar o sa-i arata ca sunt mai smechera decat ea

otilia nu-s adepta bataii,asa ca pedepsele sunt necesare
alynta felicitari pentru progresele mariucai
picky e super un astfel de loc pentru joaca,am dus-o si eu pe miru si iti spun sincer ca nu mai reuseam sa o iau de acolo,si mai ales ca e pe varste .Asa si a mea,un plans din acela chinuit si marait..dar uneori e chiar necesar ca sa mor daca psihicul nu o sa cedeze intr-o zi ca cate filme i-a bagat masa-mare in cur.Ieri seara iar am avut o portie de cearta cu bunicii ca nu-si vad locul si pana unde pot intinde coarda.Acum am inteles ce e cu floricica..dar eu de ce nu am primit ?
lali asta cu cimitirul nu o stiam,dar iti dai seama ce furori a facut in randul baietilor
ema te-ai trezit?hai la cafea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput