Buburuze de 2009 in actiune **16**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutari

Eu nu am somn, sunt suparata, am aflat o veste pe care nu doream sa o aflu cu toate ca stiam ca o sa vina si acest moment. Bunicul meu, se simte tot mai rau si in orice moment pot primi vestea proasta... si nu as vrea deloc..eu chiar ma rog sa se puna din nou pe picioare si sa o mai duca cativa ani..insa..are diabet, prostata, l-a lasat auzul, vedearea aproape de tot, nu mai mananca in ultimule zile, nu prea se mai tine pe picioare, a slabit ff mult si zi de zi acuza dureri tot mai mari..si nici medicamentele nu-si mai fac efectul..cand i-am zis in seara asta lu matusimea sa-l duca la spital..ee ca ce sa-i faca..ca nu vrea el..si la fel cu mamaia ca se banuie ruptura de prapur ca s-a umflat in partea stanga la burta si nici nu s-au deranjat sa o duca la un eco..ca a vb cica cu doctorul si ca la varsta ei nu se mai poate pune problema operatie..da ok..dar macar un eco..se putea face...dar deh....iar eu sunt departe ca sa-i pot ajuta ..

Cris da, ne-am luat olita dupa noi la parc ca ea inca nu e invatata sa faca altfel..azi am fost la prietena mea si a facut la wc la ea fara colacel, doar eu sa o tin...a fost la inceput inhibata dar apoi a inceput sa-i placa ca imi cerea mereu la wc...Multumesc de complimente...pai na is scumpa la vedere daca eu is fotograful cu norma intreaga..dar oricum nu prea ai ce vedea la mine..ca is neingrijita si hidoasa Fac maine poze la caravana ca mergem sa o curatam, dam jos husele de la canapele sa le spalam..deh dezinfectie generala
Simina multam de complimente, asa e poate-i mai bine sa nu vina..deja am gasit ceva ptr fete din sept, dar nu-i inca nimic sigur..sapt viitoare va spun daca am rezolvat ceva sau nu. Ai termiant curatenia pana la ora asta? Weekend placut si poate mai bagi din cand in cand si niste pozici
Relusha chiar voi cat mai stati pe meleaguri straine? Radu va merge la gradi acolo? De la ce varsta? Super ca ati facut deja botezul, v-ati luat o grija, dar nasol ca nu mai aveti concediu ..dar poatem ai prindeti un weekend lung si cine stie...
Lali nu stiam ca-ti doresti asa mult o rulota..prin tara de abia acum a inceput moda rulotelor...eu nu am fost niciodata cu una...al meu sot da..sunt curioasa ucm o sa fie..in schimb mi-au placut rulotele alea fixe...sunt mari si super ...cu 2 camere, living, bucatarie, baie..ce mai super .am zis ca poate in viitor ne luam una la mare aici sau poate in spania Uite ce bine gandeste soacra ta..hai ca totusi ai o soacra buna..chiar daca mai lasi si tu de la tine. Si ati gasit nume? Spor la trebaluiala maine..sau azi...

Hai ca va pupacesc pe toate, incerc sa mai caut ceva pe net, dar vad ca si cea mica se agita prin pat asa ca nu stiu cat o sa mai pot sta la pc ....maine nu stiu daca ma timp sa intru..daca nu ..poate duminica ... weekend placut

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

o mica ca nu vreau sa ma bag peste tratatia lu` Cris....

lali, sa-ti fie de bine statul la mama soacra....multumim frumos de urari....

Picky, fii tare, asa e viata, multa sanatate, sa se puna pe picioare, trebuie vointa din partea lui in primul rand .... gandeste-te ca merge intr-un loc bun si de acolo de sus o sa vegheze asupra voastra, a tuturor.... bravo pentru folosirea wc-ului....spor la "dezinfectie"....nu stim cat mai poposim pe aici, pe Radoze nu cred ca o sa-l duc la gradinita, am femeie care ma ajuta cu el si gradinita e destul de scumpa (4 ore la gradi e cat femeia 8 ore), iar la gradi de stat doar de la 3 ani ii primesc....

noi ne-am trezit la ora 6, iar la ora 6,45 a "navalit" si Radoze peste noi in dormitor, asa ca suntem fresh....am fost afara, la piata... la ora 7,30 am iesit pe usa....

va si sa aveti un weekend frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa..ne-a dat fi-mea trezirea la ora asta

haideti la perfuzabila cu nes ,ceai fructat ,trabuce si vougue

LA MULTI ANI Andra Ioana !!!!!!!!!,SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA ASCULTI DE MAMI SI TATI

La Multi Ani Bianca Maria,ramona pe aicea nu nu intri sa ne dai tort?

andreea cam uratel afara la mine,la voi cum e?
simina deci o sa ai un weekend prelungit...
relusha ce dragalas radoze
lali deci o sa-ti faci si acasa de cap vad.Hai trezirea fata si spune ce facusi tu o sapatamana fara noi.Cum e bebelina?
picky imi pare rau pentru bunicul tau din pacate,la noi astia nu se uita nici la copii daca nu te duci cu banii dupa tine,daramite la un bunic...macar ceva pentru dureri sa-i fi dat.. .Fata,de unde scoti tu asemenea cuvinte la adresa ta?ia revino-ti,da?Vrei sa fi top model la 2 luni dupa ce ai nascut?.OOooo,deci acum ii place la buda pucaise pare ca o sa scapati si de olita cat de curand
relusha multam de cafelutaaoleuuuu ce matinali ati fost si voi azi..

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Olaaaaaaaaaaaaaa!!!1
Unde sunteti toate? Eu fac curatenie,dar voi?

Va pove diseara cum a fost la tara,acusica am treburi.O sa pun si poze,daca gasesc cablul de date ca iar l-a ascuns Paul...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu am facut astazi morfologia de trim I si dry testul. Rezultatele la eco sunt f bune, mi-a zis doctora ca totul e perfect. Ecografic are 13 s si 1 zi, 6,8 cm, translucenta nucala 1 mm...Sexul nu l-am aflat, doctora a fost retinuta in a face predictii, dar este un/o frumos(oasa) Si s-a miscat intr-una de a zapacit-o pe doctora ca nu putea sa-l masoare asa era de fatait. Acum asteptam rezultatele de la analiza de sange.

In rest ne pregatim intens de mare. L-am echipat pe Vladut din cap pana-n picioare, acum ma uit ce cumparaturi trebuie sa mai fac, mai spal, mai calc...treburi. Vladut abia asteapta concediul, e nerabdator!
Partea proasta e ca am racit , iar Vladut pare sa aiba ceva probleme cu burtica

Va pup, ma intorc la treaba si sper sa reusesc sa mai intru curand.

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna.... sa fie dimi? Eu nu am somn.

Deci sa va povestesc ce am facut o saptamana la tara. Pai am stat de sambata pana miercuri la soacra, apoi o seara la tata si oseara la sora mijlocie.
La soacra am stat cu Paul afara de dimneata devreme pana la pranz,pauza de nani 3-4 ore,si inapoi afara pana se facea intuneric si voia el in casa. Am facut si poze,sunt aici cam toate. Si cateva poze cu surioarele mele,mai pe la sfarsit.

Revin dimineata ,mi s-a facut somn intre timp .
Va pup.

Aaah,sa nu uit. Mada alias Calipso ,m-a rugat sa va servesc cu tort dupa retea Emei,parca, pentu ca a implinit de curand o varsta foarte frumoasa,si ar fi vrut sa impartaseasca cu voi momentul special.Va pupa toate.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

lali fata,eu facusi ieri mancare,da?SI dupa masa am plecat la soramea trupa mare la gratare
ana ce repede trece timpul..13 sapt. .Cand veniti la mare?Poate a papat ceva ce nu i-a priit de il doare burtica,tu treci pe hemeopate ca nu-i a buna
lali da ati avut activitate pe acolo si nu ati avut timp sa va plictisiti,cred ca cel mai incantat a fost paulica.Ce semanati intre voi surorile..

Nu stiu ce o a fac azi...inca nu am facut planul,dar var ca e relativ frumos afara..sa vorbesc cu soata si poate iesim in oras ca sa plimb maimutica si implicit si pe mine

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Buna dimineata,

eu cu Dragos in brate.... doar asa doarme, dar il mai pasuiesc cateva zile ca de azi suntem "iepurila"....a iesit primul dintisor....

anna_mama, felicitari pentru ecografie.... si sanatate lui Vladut....niste ceai de menta ajuta.....

intre timp si-a schimbat pozitia de somn... pe burtica pe burta mea, macar asa stau intinsa si nu imi amorteste mana....

Lali, pai asa e bine, daca la tara sunt si parintii si surorile....

Mada (calipso)

Cris multumim de tratatie.... plimbareala placuta....

noi ieri am fost la un loc de joaca, afara a plouat asa ca ne-am aventurat intre chinezuti.... cam o ora am stat, noroc ca i-am luat tricou de schimb, ud leoarca l-am luat de acolo.... atractiile maxime au fost locul de sarit, el nu stie sa sara, dar era o fetita care sarea si el cum incerca sa se ridice cum cadea in diferite pozitii, urla de fericire, iar pe locul 2 topoganul, are si acasa topogan, dar aici la coborare erau mingiute mici cam 40 de cm, asa ca atunci cand cadea de pe tobogan era iar in diferite pozitii, ne-am ingropat in mingiute, am sarit in mingiute, abia l-am luat de acolo....la urmatoarea zi ploioasa mergem iar, ne-am facut abonament.... data viitoare sa nu uit sa-mi i-au si eu haine de schimb....

ieri radea sotul de mine, ca mergeam dupa Raducu pe acolo, zicea: mami vezi cu e facut pentru chinezi, nu pentru tine.... cu referire la kilogramele mele...ei uite ca a rezistat sa ma aventurez prin tot locul de joaca....

poze nu avem ca ne-a parasit aparatul....

va si sa aveti o duminica placuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Slaba rau activitatea pe aici ...

La multi ani Andra, sa cresti mare si la fel de frumoasa
La multi ani Bianca!

Ieri v-am pus poze pe mail cu caravana, am incercat ieri sa o curatam cu Stefi dupa noi dar nu a fost chip, asa ca a ramas toata treaba pe umerii sotului, care si azi s-a dus sa termine de curatat in continuare.

Relusha oau nu stiam ca gradinita/scoala e scumpa..oricum e bine ca ai ajutor si poate micutul sa stea acasa pana la 3 ani...E super ca invata si chineza, o sa ai in curand un traducator ff bun...bine ca poate si tu ai mai prins ceva cuvinte. Cum e Dragos? Creste frumos?
Cris ideea e ca nu l-au dus la spital ca vine mereu doctorul de familie acasa..el le cumpara toate medicamentele...ideea e ca nu s-au ocupat asa cum trebuie de el.si acum e din ce in ce mai rau..nu poti s-ai bagi pe gat tone de pastile care nu-si mai au efectul si ii distrug stomacul. Eu i-am luat un aparat ptr glicemie..cum au facut ca l-au stricat, nu mai merge..are 7 ani garantie si nici nu s-au deranjat sa-l duca sa vada ce are..ca lui ar trebui sa-i ia mereu glicemia ...iar cu mamaia la fel...eu cred ca s-au cam saturat sa aiba in grija 2 batrani si acum ca le-au lasat casa..nu le mai pasa daca mai traiesc sau mor...ptr ca m-a socat cum se comporta cu ei ..
Anna ma bucur ca vestile sunt bune, de abia astept sa ne spui ce ascunde burtica..sanatate multa si spor la pregatit bagajele
Lali m-am delectat cu pozele tale.ff frumoase .. ce sat este? ai o butica frumoasa si un fecior tare frumos... si capsuni
Cris deci azi planuri de plimbareala... distractie

Fiica mea a luat de pe sandvis o bucata de cascaval si-a pus-o pe cap, pe fata a intins pe podea si din cand ii cand ii mai da cate-o limba... i-am zis sa inceteze ca o pedepsesc...ce credeti ca i-a pasat?!..deloc..

Azi le scot la parc ca nu mai ploua pana dupa masa ..si maine iar ploaie..

v-am pupat

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Relusha oau nu stiam ca gradinita/scoala e scumpa..oricum e bine ca ai ajutor si poate micutul sa stea acasa pana la 3 ani...E super ca invata si chineza, o sa ai in curand un traducator ff bun...bine ca poate si tu ai mai prins ceva cuvinte. Cum e Dragos? Creste frumos?

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

gradintita/scoala de stat e ieftina, ceva nesemnificativ, doar ca e greu si aici cu locurile si doar de la 3 ani ii primeste la gradinita de stat.... cele scumpe sunt cele particulare.... Raducu o intelege pe tanti si are si cateva cuvinte in vocabular, iar eu asa si asa, nu cred ca stiu mai mult de 20, maxim 30 de cuvinte.... Dragos le da astora graficele peste cap si Raducu era tot timpul peste limita maxima, dar Dragos e mult-mult peste.... la 4 luni avea 7,3 kg si 68 cm.... mergem zilele astea cu Raducu la controlul de 2 ani si il luam si pe Dragos cu noi sa vedem cum sta la 5 luni....

fetele....

Mergi la inceput