Buburuze de 2009 in actiune **16**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mady ce floricica albastra ti-ai tras.mi se parea mie ceva schimbat la tine si nu stiam ce
alynta si cand planuiti sa veniti la mare?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Alynta-m-ai impresionat cu Davidut si marea!Sper din tot sufletul sa reusiti sa veniti!
Cris-asadar ai chefuit aseara-bv mai trebuie si d-astea!
Adinuta-cand incepi munk?Multa bafta!
Mady-lasa ca va apucati voi si de renovat-e mult pana incepeti!
Relusha-
Gata ma intorc la trebi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

cris, nici n-am vazut floricica. bine ca ai vazut-o tu ca io pana o vedeam... penultima poza e cu kinderul tuns .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris am vrea intre 14-20aug.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Eu is mai tot timpul ocupata si nervoasa..
Ieri mi-a facut Stefi nervi cat ptr 1 an..pe strada..se uita lumea la mine ca la mahala...tavaleli pe jos, tipete, urlete, crzie, plansete...si multi nervi .. bine ca picky nu a mai facut vreo miscare gresita ca o lua si el rau de tot ..seara celebrele crampe ale annei...

Acum e in casa ca la razboi, si-a insirat toate cartonasele si walibi prin casa..si acum m-a vazut cu anna in brate si se vaita ca o doare burta..ca sa o iau si pe ea in brate..

Am pus si ceva poze pe mail si am si vazut pozici cu carliontatul Sorinei, care-i tare inalt si frumusel..se vede ca se simte bine la tara is e super ca are si verisoare..si cu mezinul lui Mady care e frumusel foc si tare scump cu parul tuns..dar imi pare rau ca nu ai pus mai multe poze ca sa vedem si feciorul cel mare.

Ema felicitari mami ptr permis si distractie placuta la munte..

Veau si eu vacanta...dar ne resemnam cu plecatul pe ici pe colo cu caravana...ca a cumparat sotul una..dar mai avem pana plecam cu ea..trebuie sa o curatam intai, sa o inscrie, sa o dotam cu ce avem nevoie ptr camping si gata..daca mai avem si soare plecam de acasa

Cris cine te-a pus mami sa stai pana la ora aia..ce a dat caldura si miroase in aer a vacanta?!
Alynta poate reusiti sa mergeti la mare totusi...pacat ca noi nu ne-am intalnit cand a fost cazul..dar cine stie poate intr-un alt an ...facem o adunare in grup cu toatele...
Mady deci si tu astepti vacanta..pai sa vina odata
Simina deci te-ai simtit bine la salon..bravo..vreau si eu...chiar ieri ii ziceam sotului ca arat dezgustator..nu ma mai ingrijesc deloc, eu care mai tot timpul eram aranjata..acum pas..dar nah ..trebuie sa merg sa ma tund ca m-am saturat cu el strans la spate si sa ma vopsesc..si sa slabesc.. si sa..ee multe vreau..dar le voi face usor, usor
Ninia voi ce mai faceti?
Adina e bine ca vei merge la munca, te vei elibera de stresul de acasa
Relusha ati facut botezul? ceva planuri de vacanta aveti?
Elena cam rarut pe la noi ..dar macar nu ne uitati..si voi tot cu gandul la vacantA? mai mergeti cu cortul anul asta la mare?
Lali nu ai stres..stai si iti face soacra ta toate poftele...
Getik voi tot la umbra vitei de vie stati si mancati seminte?!
Anna astept vesti de la control
Lavi tu ce mai faci mamicule?

Am vb cu nasi in principiu vom face botezul in august dupa 15, acum trebuie sa mergem sa vb cu preotul si vom hotara data exacta..apoi trebuie sa caut haine, un restaurant ceva(ca nu sunt multi invitati)sa merg si la job sa le spun sa-mi caute din timp clienti, ca din 3 sept ma intorc la job..si uite asa o sa fie o vara plina
Am vb cu maica mea nu imi vine, deci nu-si ofera ajutorul..prefera sa stea in tara pe un salariu de nimic si pe nimic sigur..asta-i.. caut cresa sau o persoana disponibila ...si ne vom descurca noi ...

Va las acum ca vreau sa evadez..sunt plictisita si de parc ca se uda toata din cauza apei...dar nu am ce face..le duc in parc ca deja nu mai au stare..una plange si una se chinuie sa o indoape cu apa din sticla ei ..acum i-a luat sticla annei si se chinuie sa-i dea in patut...si cand ii spun ca nu are voie..tipa la mine ca "asta anna" si-mi arata sticla

Va pup pe toate si sper ca nu am omis pe nimeni....mai trec eu ...

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ziua buna ... weekend!!! Din pacate, ploios. Si noi maine avem o iesire la Voronet, are sotul intalnirea de 16 ani de la terminarea liceului. Poate se opreste ploaia.

Va salut si ma duc sa fac ceva ordine si curatenie ca e jale in casa.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

avusesi putina treaba,dar am rezolvat

simina pai asa e,mai trebuie si cate o "iesire" de genul ca sa mai iesim din rutina
mady da ce ati patit toate de v-ati floricilit dintr-o data..am pierdut eu ceva pe drum?
alynta cred ca o sa fie foarte fain in perioada aia,sper sa reusiti sa ajungeti la mare anul asta
picky sa inteleg ca ai avut ceva altercatii cu Stefi ieri?Oooooo,pai sa stapaniti sanatosi rulota si poate ii faci si o poza .Si ce mai miroase a vacanta...Imi pare rau ca mama ta nu iti e aproape,dar poate e mai bine asa.Tin pumnii sa gasiti o solutie cat mai buna pentru fete in toamna cand te vei intoarce la munca.Fata,voi ati plecat cu "buda" in parc? A mea se uita la olite ca la masini straine si le primba prin magazine cand ajungem in dreptul lor si face "brrruummmmm",fix ca la masini.Super locatia picniculuisi mai ales foarte curat.Si Anna pe cat e de mica are ..PARRRR,ma stii ca sunt marcata.Iummmy..cee bine arata tortul ala cu atatea fructesi bicicleta e super tare,ca sa nu mai zic de mica biciclista.Fataaaa,ce semana fetele intre ele.Si in sfarsit si poze cu tine..ca te scumpa esti la vedere..

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Picky-ti-am vazut printesele:sunt fff frumoase si cred ca esti tare mandra de ele.Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti este cu ele amandoua mici dar o sa le fie tare bine cand vor mai creste ca se voe avea una pe cealalta.Poate ca e mai bine ca nu vine mama ta-ca data trecuta nu prea v-ati inteles si sunt sigura ca veti gasi solutia cea mai buna ptr fete.

Plec acasa ca vreau sa fac curatenie in seara asta sa nu mai am maine grija plus ca maine se da de pomana si nu e potrivit sa spal.
Si luni sunt libera asa ca daca nu intru sa nu ma dati disparuta!
Va pup si va urez week-end placut!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Adina, exact asa e si la noi, se trezeste si direct pe scaunel, sa-l incalt si zice "afara a joaca" ....

madyrizi, spor la renovari....

Cris, asa deci, petreci pana noaptea tarziu si apoi ne lasi fara cafea....

Alynta, ce scump trebuie sa fie David cum se roaga el....

Picky, nu te mai enerva, trec ele toate si te vezi cu fetele mari.... felicitari pentru achizitie, la cat de multe drumuri cu ea.... Da, am facut botezul, am fost in tara 2 luni, iar acum o saptamana am fost 9 zile la mare, asa ca la noi cam gata cu concediile........mult noroc sa gasesti cresa sau ajutor, sa iasa cum va doriti

Serialbastre, sa se opreasca ploaia si distractie placuta....

Simina, spor la treburi....

eu ii tot zic la Raducu, te iubesc si azi vine la mine si zice "mami, te ibec!" sa-l pap nu alta...trebuie sa ma pun sa-i scriu mai des in jurnal....

va si merg si eu la somnic....ne auzim dimineata...o dupa masa placuta sa aveti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!!!

Lavi ,uite ca nu am stat doua saptamani,ci doar una,dar Paul a ramas la soacra,sa se mai bronzeze la soare de tara. M-am intors singurica si mai devreme pentru ca ei se impaca bine,si eu aici imi pot face curatenia lejer si in tihna. Dar o sa fac maine cu sot ,ca duminica ,luni si marti e sarbatoare.

Serialbastre ,mai primeste Cezara urari intarziate? La multi ani puiutei mici,sa se faca mare si isteata,norocoasa si frumoasa multi!

Pozicile le vaz mai tarziu,acum am deschis linkul.

Relusha la multi ani puiului,sa creasca mare,voinic si sanatos, norocos de asemenea!

Cris . Mi-am adus soc sa imi fac socata , abea astept sa vad cum imi iese. Capsuni am mancat pana ma durea burta. Ma durea de plina,nu de alte chestii.

Ema

Simina ,nu,nu a mers si sotul,doar eu si Paul ,si i-am scos peri albi soacrei. Eu i-am scos,nu Paul,si m-a ajutat si socrul ,cca noi doi eram mai tot timpul de acord intre noi,si impotriva la ce gandea ea. Ce sa ii fac daca are idei sucite! Vreau si eu concediu,vreau si eu sa merg sa ma distrez,sa ma plimb,sa vad si alte locuri. Eu sunt crescuta mai ca gaina in jurul casei , si nu am vazut multe din ce as fi vrut,dar timpul nu-i trecut.

Alynta raport complet,m-ai inveselit cu felul telegrafic in care ai scris. Precoce pitica daca spune deja si apa si bebe . Bine ca s-a externat puiutul,a trecut si asta. Cu grija si tratament adecvat treceti si peste lipsurile din vitamine.

picky rulootaaa ,vreau si eeeeeu! Asta e visul meu de mic copil,sa am o rulota de aia ca in filme si sa ma plimb macar prin tara noastra.

Elena-Adina ,nu avem noi sutana dar spovedanii stim sa ascultam ,asa ca oricand ai sufletul greu noi te "ascultam" ,si macar ca trimitem virtual un gand bun,si uneori tot ajuta putin.Iar faza cu "secretara=amant" cred ca e doar un pretext. Si daca te-ai angaja sefa si ai avea secretara tot nu ar fi bine.

ninia soacra mea e opusul soacrei tale. Adica e impotriva a tot ce e cumparat ,dulce,de fapt e impotriva a tot ce costa bani. Dar unele chestii facute in casa de ea sunt super-bune,cum ar fi socata.Am baut litri intregi in cateva zile. Eu las de la mine in relatia cu ea,pentru ca il iubeste mult pe Paul,se poarta foarte frumos cu el, cu noi nu mai este asa de rece. Am reusit sa o las sa o imbratisez dupa 4 ani de munca, si sa o fac sa spuna ca isi iubeste copiii dupa inca un an. E o femeie tare rece in general,doar cu Paul ce e foarte dulce.

Ninia vazut pustoaica cum papa inghetata[olalala],si imi venea sa o pap pe ea,nu cornetul.

Anna sa il fi vazut pe Paul cum ma imita cand dadeam "buna dimineata" closetului. Cand il intreba tac'su unde-i mama,el se aseza pe vine si ma imita cum ma rasteam.... Hai ca trec,acusi acusi .

Sorilea,ma bucur ca nu mai plangeti dupa Razvanel atat de mult,ca el am inteles ca nu mai plange de mult timp deja.

La votul "fara soacra" voteaza si soacra mea. Ea a spus ca cel mai bine este sa fie cuplul singur,pentru ca oricat de bine s-ar impaca neamurile,pana la urma tot apar discutii. A spus ca daca am fi in aceeasi casa am fi cu totul separat,si fiecare musafir in partea celuilalt de casa.

Relusha imi imaginez chineza prin semne...

Picky tot rar face Stefi pipilica?

Ema esti soferita bre? Felicitari din suflet!! .

[b]Mady
felicitari soatei ca e ok la ochi, si pup tunsuliciul.

Hai mai Cris,cum sa nu vezi tunsuliciul lui Mady? Eu l-am vazut,l-a vazut si sot. Si i-am spus si lui cat de bine seamana fratii intre ei,ca doua picaturi,una de ulei si una de apa. a spus ca seamana ca una de ulei de masina si una de apa de mare,dar cu drag.

Am cetit tot,dar sigur am mai sarit cate ceva la scris,ca sunt franta.

Revin dimi cu completari si povestiri,plus ceva poze si vre-o doua filmulete.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput