Buburuze de 2009 in actiune **16**
Raspunsuri - Pagina 14
Simina1980 spune:
Neata,
Sa va povestesc intai ce am facut noi in week-end:ne-au pus "cizmulita" adik i-am pus piciorusul lui Andutu in gips.Stiti ca v-am spus ca a cazut duminica trecuta si si-a sucit piciorusul:ei bine toata sapt cand era aproape vindecat cadea iar si iar dureri si plansete:sambata seara in timp ce se juca a cazut din nou si a inceput sa planga de nu mai reuseam sa-l potolim:ne-am urcat in masina si am plecat la spital:i-a facut radiografie si nu e rupt insa ptr a se vindeca mai repede doctorul a ales sa-i punem gips(ca o atela)ptr o sapt.Nu va spun cat a plans.......a inteles pana la urma ca trebuie sa poarte "cizmulita" ca sa treaca "buba" si acum deja e mai bine.
Si in plus l-am tuns cheliuta:e asa scump-pare alt copil;-l-a tuns sotul acasa si desi ma asteptam sa planga a stat cumintel.
Am vazut poze cu frumosul lui Lali!
Ma bag acum sa vad poze si cu rulota lu'Picky.
Cris-ati iesit pe undeva in week-end?
Relusha-super la locul de joaca!
Ema-unde ati fost la munte?
Ca vorbeati de pedepse:si eu il pedepsesc pe Andutu:il inchid in camera lui sau il mai pun sa stea la colt dar nu dureaza prea mult ca incepe sa zica:"iarta-ta","sunt cuminte" si va dati seama ca nu mai rezistam.
Gata,ma apuc de treaba si revin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
madyrizi spune:
bonjour!
am tras iar chiulul
.
am avut activitate intensa. cica ne indreptam cu pasi repezi spre inceperea renovarii
. joi vin electricienii, asa ca n-o sa am curent toata ziulicaaaaaa...
am citit tot, m-am inveselit cu istorisirile voastre...
si-s ofticata ca am pus un programel sa nu mai vad reclama la nivea si acum nu mai pot folosi emoticoanele si vizualizarea
.
revin...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ninia spune:
Neata fetelor
eu sunt tare necajita ca si Elena a facut varicela..I-au aparut bubitele alea de vro 3 zile si tot ii mai apar mititica ..Sufera tare saracuta si eu pe langa ea..

.Aseara am dormit cu ea in camera ca a fost tare rau a facut si temp( Mathias nu a facut )..La pishic sunt franjuri , am avut o stare aiurea toata sapt. n-am mai fost de muulta vreme asa, sper sa-mi revin cat de curand
In rest ne pregatim de concediu ,pe 15 iulie vrem sa mergem s-o vedem pe bunica din Rom( tata n-am), insa nu am nici o tragere de inima cand ma gandesc la durmul lung cu 2 copii..Am vrut si noi sa inchiriem o rulota insa cum al meu sot nu are experienta , am zis s-o lasam pe alta data si intre timp sa inchiriem una ca sa mergem pe aici prin imprejurimi..
As vrea sa mergem si cateva sile la munte cu copii , insa nu am stabilit nimic, club vila bran pare foarte interesant..Stie vre-una din voi ceva de locul asta? Sau poate imi recomandati un alt loc unde am putea merge cu copii..
EMA felicitari din inima! Bravo , bravo!
Simina , ooof saracutul, cre ca ti se rupe inima , da bine ca nu-i rupt acuma. Pup sa se refaca cat mai repede..
Imi pare rau insa nu am starea necesara sa raspund la fiecare in parte, pup si va multumesc la toate pt urarile de sanatate!

POZE ELENA 1 AN
emanouela spune:
mi-e somn de crap
am reusit sa ma trezesc, cris, dar nu-s buna de nimic![]()

simina am mers la Campulung, de fapt inainte de Campulung, undeva in munti, au nasii lui Darius o cabanoaie
....am prins insa un kkt de vremeeeee naspa rau dar macar am iesit din peisajul meu sumbru.
virginia merci fato, mi-s soferita, da?????![]()
ai grija de pitica
picky am vz foto si cu voi si cu caravana....s-o stapaniti sanatosi si sa va plimbati mult
. nu mai zic de gogosele, ca-s mortale
ma duc sa bobinez ceva si dupa in pat, la nani![]()
va pup pi tati
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
Buna,
Uitati poze de la eco cu bebe mic https://picasaweb.google.com/annavladut/BebiMic?authkey=Gv1sRgCP-eubCV-ofPeg#5618012819714731618
Intru sa vad si eu poze de pe mail-ul comun si revin 
Pup
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
13+
http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Am vazut poze cu printesele lui Piky, superbe domnisoare ai
Ce au crescut amandoua, iar Stefi e tare grasuta, arata super, si tu zici ca nu papa, iar Anna are deja un zambet rapitor
Si tu, mami, arati tare bine 
Sorina, am vazut poze cu buburuz strengar si frumos
, cred ca se distreaza nemaipomenit de bine la tara, atata aer si spatiu de zburdat 
13+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Simina, pup piciorusul sa treaca repde buba, mititelul, dar e bine ca ati mers cu el la doctor si o sa i se vindece piciorusul bine sa nu ramana cu sensibilitate. Astept poze cu cheliosul mic si frumos 
Cris, merg in Grecia la mare, nu la noi. Din pacate mi-ar fi placut sa vin la Constanta ca sa ne vedem, dar cine stie, poate dam o fuga in vreun wkd si ne vedem pe plaja Modern 
Picky, nu am plecat, joi seara plec, pe la 22.00. Nu am apucat sa pregatesc nimic la bagaje, mi-au ramas toate de facut zilele astea, mai rau e ca ajung pe la 20.00 de la serv seara. Le fac eu... Eu nu-l pedepsesc pe Vladut, de obicei ma chinui sa-l fac sa sa inteleaga cu vorba cum stau lucrurile, si cand e incapatanat si nu pricepe singurul lucru pe care i-l spun e ca m-am suparat si sa plece de langa mine, iar asta cu partea afectiva il doare cel mai tare.
Noi am tot colindat zilele astea, ieri am fost la pescuit si m-am mai relaxat putintel, cu toate ca am fost numai cu gura si mana pe Vladut sa nu-mi cada in apa...
Ema, poze??? Sa mai vedem si noi bestiuta mica 
Ninia, sanatate multa Elenei, sa treaca repede, si tie putere 
Alynta, felicitari pt serbare si pt micuta mergareata! 
Lali, vreau si eu saramura ![]()

Relusha, ce ma bucur sa te mai citesc si sa vad ca sunteti bine! Ai mai pus ceva pozici cu voi? 
13+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
finaly doarme si sectroriciul..mi-a mancat ficatii de 2 zile
.Se maraie(banuiesc masele,dar nu sunr sigura
),tipa cat o tin plamanii daca nu capata ce vrea(asta stiu de unde i se trage si imi vine sa innebunesc
)..in rest, e copil bun si cuminte si ne jucam,facem baie in piscina,coloram peretii la casa si trotuarele cu creta
,si ne bagam nisip peste tot ca schimbam si 3 randuri de haine pe zi uneori
.Dar cem mai mult ma bucura ca cere la baie si de 20 de ori pe zi ,chiar daca se inhiba uneori,dar important e ca cere si intr-o aspataman jumate,a avut un singur accident cu pishu,si o data kk in pampers ca a stat cu tati si el e genul "lasa-ma sa te las"

.
alynta foarte fain patul
dar eu ma limitez sa cumpar o canapea ca imi ajunge un stres secto-teroricios pe cap
.
simina offf, imi pare rau..deci pana la urma tot ati ajuns la dr.
.E bine ca nu e nimica grav si o sa tina "cizmulita" o scurta perioada
.Fata,pai tu zici ca l-ai tuns cheliuta si ioc poze?Pune si tu macar una sa vedem si noi flacaul.Sincer..nu am mai iesit nicaieri.Am fost intr-o sera la soar-mea care sta la o strrada si juma distanta de mine la gratar,dar la 21:30 am plecat spera casa ca trebuia sa imbaiem maimutica si sa o culcam.Asta e..acum ne facem programul dupa ea nu mai suntem tineri
.
mady chiulangioaicoooooooooo..hai ca joi ai scutire
.Adevarul e ca e tare enervanta reclama aia,mi-e lehamite de ea.Am inteles ca reclama e sufletul comertului,dar asta e prea de tot
.
ninia off,mai mami
lasa ca in curand o sa treaca si Elenei bubitele si o sa fie ok
.Nu stiu unde sa iti recomand sa mergi,am fost prin tara cand era holteica
dar cu copii deja ma depaseste..cu toate ca este evident ca daca vom pleca si noi la munte o iausi eu pe sectorici cu noi
ema te-ai reincarcat bateriile?hai la o barfa
ana 
cu toate ca mi-ai pus pozici cu mica mogaldeata, sa mir daca imi dau sema ce e..fetita sau baiat?
.Lasa ca e mai bine in afara,nu se compara ce e acolo cu mizeria si nesimtirea de aici.Si eu am zis ca vreau la pescuit,dar mereu aman ca Miru a mea e innebunita dupa apa si ar fi in stare sa se arunce cu capul inainte si intr-o baltoaca
.
Mirunel
terorista 

BAZAR
Picky_toto spune:
Salut
Fiica mea e nervoasa, a refuzat sa imi manance si intr-un final cand ma convins-o sa ia cateva linguri..dupa mi-a lovit cu mana castronul si mi-a pus toata ciorba pe mine ...acum e pedepsita ..nu o dau jos din scaunul de masa pana nu vine tacsu...
Si eu is nervoasa, clocotesc de nervi..si imi vine sa-mi bag picioarele in tara asta..de fapt in unele institutii...v-am zis ca sapt asta era posibil sa rezolvam cu cresa la fete, ..joi am gasit langa cresa de langa noi un afis pe geam ca au locuri libere pana in ianuarie..joi seara ne-am prezentat la ei..ok am discutat, am vazut cum arata cresa.am vazut ca intr-un dormitor (dormitorul celor mari) ala care nu avea geam deloc, intr-un colt ceva pata, mucegai, umiditate..habar nu am ca era si intuneric..dar ma zis hai ca oricum nu vor dormi acolo..ca vroiam sa le inscriu ptr juma de zi...nu prea i-a picat bine cand i-am zis ca vrem ptr juma de zi, dar na, oricum ele is platite toata ziua si pana la 25 euro si ceva palteste kind en gezin...ok nu avea un contract la indemana, poate ca is au mintit, asa ca ne trimite pe mail..si daca e pe marti sa ii dam raspunsul, ca ieri a fost liber..ok, citim regulamentul, si decidem sa le inscriem..suna al meu la pranz..surpriza...nu mai au decat un loc, ca vineri au incheiat 2 contracte 
..pai cum flori mei adica vb cu tine joi spui ca mai sunt locuri, ne lasi sa citim contractul, trece weekendul si aflam ca nu mai ai locuri?! dar afisul pe geam tot este....de ce? nu mai ai locuri ptr noi ca le inscriem juam de zi si nu-ti convine?! sau ca ce? copii mei nu-s de nasul cresei tale?! deci va dati seama ca fierb de draci..si acum ce sa fac?! sunam la cresa la care am refuzat locul ptr stefi..sa ne milogim la ei daca mai au vreun loc..acum asteptam raspuns maine de la directoare si tot maine sa mergem la cresa asta de langa, care ne-a dat teapa....si daca ar fi asa..reusim sa tinem locurile, una o sa mearga la o cresa, alta la alta cresa...o sa fie o harababura..Asa ca caut crese in apropiere..sa vad ce gasesc 

.fierb...
v-am citit pe fuga..am vazut ca s-a intors Ema, cum te mai simti? ca Elena a Niniei a facut varicela..sanatate multa, am vazut eco Anei..o scumpete de fetita ai tu in burtica....dar o sa scriu in detaliu cand o sa mai intru pe aici...pana at ..fierb..
va pup
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Salutare dragelor...
Scz ca intru rar, as vrea sa vin mai des pe la voi, dar timpul nu-mi permite 
Picky superbe bulanoasele tale, le-as musca intr-una de-ar fi ale mele 
(al meu nu mai e asa bulanos). Super caravana, cat v-a costat?
Acum sa va zic cate ceva despre noi.
Razvan e bn la tara, vb din ce in ce mai mult, e rasfatat si alintat pana peste cap. Intotdeauna plecam dupa ce il culc. Inca n-am puterea sa plec si sa-i spun la revedere pt ca stiu ca v-a plange sigur, iar eu nu suport sa-l vad plangand.
Cand se trezeste intreaba de mine si ii spune buni ca am plecat la serviciu si cand termin vin la el. Apoi reintra totul in normal si e ok.
Azi imi spune la tel 2 perle "mami fute, fute" (mami fluture, fluture
) si "mami a muit funica" (mami a murit furnica
). A fost tare haios cand l-am auzit.
Pupici dulci la toata lumea, dar in special la pitici si La Multi Ani celor ce urmeaza sa se sarbatoreasca 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois