Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Gata, am terminat cu cititul...Sa dea Domnu' sa avem niste bebei sanatosi si voiosi! Prima aniversare a lor...Parca ma simt si eu un pic copil:)) Un copil racit inca...azi am trecut la antibiotic cu gatul meu...mai rau e ca am inceput sa sforai ca nu pot respira bine si mi s-a trezit piscotul azi noapte...offf

Vazut Patrik papand...foarteeeeeeeeeeee haios cum se bate el acolo cu mancarea...si nu se da batut...bv Patrick!

Noi alocatia am primit-o pe 17 mai dupa ce am depus dosarul in jur de 1 martie...acum sper sa fie asa si la indemnizatie, desi am auzit ca vine dupa vreo trei luni...ceea ce ar fi un fiasco ptr bugetul familiei...nu ca acum am fi departe dar reusim sa ne mentinem pe linia de plutire...

Vacante placute fetelor la Viena, Tenerife si munte! Vreau si eu, dar anul asta nu cred ca ajungem mai departe de munte in weekend.

Ne pregatim de mers afara ca vad ca e soare si frumos. Asa ca ptr ziua bebeilor nostri...sper sa nu se schimbe!!!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

hihihi - ne dam ghes la scris mesaje, eu si buni;
fiecare in camera ei, sophic doarme, aerul cond in functiune, si noi cu laptoapele la "o vorba" cu fetele.
Trai nineaca...si mormanul de rufe ma asteapta sa le calc...

Da, Doloress, se oftica astia, ca daca ai tu papadii, zboara si la ei, si parca fac concurs, care sa aiba pajistea mai verde, mai uniforma...mai...mai...
Marius a smuls papadiile o vara intreaga cu o scula speciala; ca el s-a incapatanat ca nu pune pesticide, ca vrea sa stea descult in iarba; si acum sunt mai putine, dar cum ies cum le face felu', sa nu carecumva sa se inmulteasca;

deh...presiune sociala si cu pasjistele astea...ne-am conformat.

mie imi place tare ca avem un libanez la 2 case de noi, si lui i se rupe; si vecinul de lg el improasca in disperare pesticide inspre partea lui de garda, numa-numa s-o prinde.
dar libanezu ii zice lui marius: asa-i natura, cu papadii, cu buruieni, el s-a mutat la casa ca a vrut sa fie aproape de natura;

imi place de el...se tine tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Eu de ziua lui robert vrea sa incerc tortul ciocolatos, cu 3 feluri de cioco.

Apropo de tort, Roxx cum merg rulazile?? eu am una in cuptor, ca am trecut la facut prajituri, am epuizat toate activitatile "indoors" cu Robert.

si apropo de apropo , ca tot sunt transpirata si lipicioasa..merg la abdomene.

buni si Lavi tare-mi sunteti dragi!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

FRAGRANT - de acord cu zaharul, multe sunt exagerate, dar eu zic ca unele sunt si adevarate. Dar de ce sunt asa de rele papadiile? Mie imi plac foarte mult. Copilul meu e topit dupa ele.

ZIKI- ti-am citit articolul, pai sa stii ca tot mai multa lume traieste in prezent, daca nu in viitor in ziua de azi, cine sa-si mai aduca aminte de perioada interbelica? NU prea am cunoscut nostalgici de varsta noastra pasionati de perioada aia. Iar romanii din pacate nu prea au avut cu ce sa se laude dupa al doilea razboi mondial, eventual cu orori. In general sufletul unei natii e greu de prins si de catre bastinasi, dar apoi de straini. Prejudecati o sa fie mereu, spiritul uman are nevoie de impartit in categorii ca asa functioneaza creierul nostru.
Imi place insa ca tot mai mult granitele se estompeaza, tot mai mult devenim cetateni ai lumii, cu radacini bineinteles acolo unde ne-am nascut, dar cu atatea mii de nuante si influente date de toate peregrinarile noastre prin lume, de toate contactele cu diverse culturi. Cel putin aici e un melting pot absolut delicios, mi se pare mie. Si, sincer, si eu aveam o gramada de prejudecati inainte de a veni aici despre tot felul de popoare, dar incet incet mi le-am daramat pe toate.

EDIT - am dat send ca am adormit piticania. Cum ziceam, eu din ce in ce ma consider cetetean al lumii si nu mi-e rusine ca vin dintr-o parte sau din alta a lumii (bine, recunosc ca aici romanii au reputatie bunisoara, nu e ca in Franta) si consider ca celor care au prejudecati ar trebui sa le fie rusine. Desi ma deranjeaza sa stiu ca sunt judecata in functie de apartenenta la o anumita nationalitate, stiu ca nu poti opri oamenii sa gandeasca in felul asta. Daca vor sa aiba de-a face cu mine, norocul lor si castigul lor (hihihihi, observati va rog modestia...) daca nu... too bad, nici mie nu-mi place sa am de-a face cu intoleranti. La asta de fapt trebuie sa lucrez eu, la intoleranta fata de intoleranti, ca astia ma scot pe mine tare din papuci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Bun, am reusit sa termin de facut papa...
Intre timp am picat si pe scari (pe casa scarii), norocul meu ca 1. eram fara Miru si 2. m-am gandit sa ma pun pe-o parte, sa nu-mi strivesc coloana. Dar acum ma dor ambele picioare (unde deja am niste vanatai enorme) si o mana. Sunt maestra la cazaturi pe scari, ca-s repezita, multumesc Domnului ca m-a ferit de asta in sarcina!
Despre mandria de a fi roman... nu stiu ce sa zic sau, mai bine zis, CUM sa zic. Sunt o patrioata convinsa daca aud imnul, daca aud muzica populara, daca intru in contact cu traditiile noastre la care tin mult (mai putin taiatul porcului, care mie personal mi s epare un obicei barbar, dar asta-s eu), cand joaca Romania la campionate, etc etc. Dar recunosc ca au dreptate strainii sa fie reticenti cu noi. Cum si eu sunt reticenta cu tot ce e arab, tocmai pentru ca am experiente nefericite cu toti arabii pe care i-am cunoscut. Am lucrat pentru unul doi ani si , pe langa el, am cunoscut si altii... Si nu pot, desi probabil sunt nedreapta, sa ma gandesc ca exista arab de treaba, fara sa aiba vreun interes parsiv. Asa ca ii inteleg perfect pe cei care s-au saturat, efectiv , de noi!

Multumesc, fetelor, ca m-ati linistit cu somnul bebeilor de peste zi.

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Hop si noi de la plimbarica...la timp ptr ca afara s-s pua pe-o ploaie...am tras un jogging pana acasa...parca eram zuza nebuna...cu tatele-n vant si impingand la carucior...a trecut unu pe langa mine si-i zice neveste-sii: ce mamica agitata:)))))Normal, ca n-aveam nik de ploaie la mine...facui 10 minute si transpirai cat 10...dar face bine la silueta si mai ales la gatul meu...

Tare bine mai fu ...4 ore la aer cu motanii, pufice si irina...supeeer...mai vreau...

Andutza - program? ce-i ala? stiu doar ca in medie sta treaza cam 3 ore si apoi somn 20-30 minute...asta e programul nostru...mai sunt si exceptii evident...

Ma dus sa bag niste vase la spalat...

Va pupez

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ce-am mai ris de-o mamicuta cu tzitzele-n vint...

FLAGRANT, orice sfat e extrem de binevenit!!!!! Poate-poate va faceti mila si de mine si ma pui in legatura cu informatiile sotului..

Ioana e tras o jelanie de o ora, ca e ziua copilului si n-a primit nicio jucarie... Cadoul meu pt ea a fost sa facem o prajitura impreuna. Eu ma chinui sa-i explic ca fericirea nu consta in cadouri-jucarii-haine. Dar nu intelege (inca?). Acu` i-a trecut, c-a venit bunica-so cu o ditai jucaria... O iubeste... Eu, nu. Si mai tin si copilul ilalalt prea dezbracat!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Si noi am foast la ziua copilului..haos total prin balti ,carucior cu copil marait..copil mare si mai marait..
a plouat aproape toata ziua..ne-am umplut de noroi pana peste cap..uzi leoarca
Ahhh..am ajuns acasa gata de plans..cea mai proasta onomastica de TUNDE din cele 37
Sonic iar face temperatura..o duc la dr dimineata..sa vada ..poate are gatul rosu..nush

Anka;vacanta reusita...sa va odihniti

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE pai la multi ani daca-ti sarbatoresti onomastica azi!

GABI - al meu cel mare inca nu cere jucarii. Dar eu le iau in voia cea buna. Ieri cu greu m-am abtinut. Deja nu mai am loc de ele si tot mai vreau sa-i cumpar...

Kevinul urla continuu,l-am luat in brate, l-am pus jos, in leagan, in patut, etc. Nimic urla si urla, nu l-am auzit niciodata asa. Si eu tot ii zic Gata Patrick, gata! Asa de neobisnuita sunt cu el sa-mi urle. E racoare, e bine in casa, a papat bine, a facut kk, a dormit dimineata in doua reprize, chiar nu inteleg ce poate sa aiba. Nu e vremea de colici, dintii nu se vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

piscotel sa ma fi vazut pe mine ce am alergat
mai imi picau si pantalonii si ma mai opream sa mi trag cu o mama, cu una impingeam carutul
Robi se miorlaia si dai apleaca te si mai varai si lui suzeta, dar saracul avea o scuza, era cu placinta n chiloti, de unde sa mi inchipui ca mai trage inca o placita (avea 2 la activ pe ziua de azi)

bine ca am ajuns cu bine acasa
dar nu mai pot de picioare la cat am alergat azi
off

doamne ce mai bazaie tzantzarii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput