Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DE_EA, eu as lua asa:
- ceva pt febra (ce ai in casa / ce ti-a recomandat medicul)> nurofen / paracetamol supozitoare / panadol...nush ce folositi voi
- ceva pt dintisori, ca nu se stie niciodata
- ser fiziologic + instrument de scos mucisori (aspirator nazal, ala de tragi tu singurica sau pompita; ma gandesc ca nu va carati cu aspiratorul dupa voi pt batista bebelusului)
- comprese sterile
- crema pt fundulet + crema pt corp + crema de protectie solara
- vigantolul sau ce-i mai dau tu acolo zilnic...(vitamine / calciu, ce stie fiecare)
- oscilococcinum
- vitamina C
Cam atat..nu-mi mai vine in minte altceva...poate mai vin fetele cu idei.


_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Fetelor, zic ca luat Formula AS foc pentru ca dupa ce au publicat scrisoarea, au facut in numarul urmator un dosar pe doua pagini, cele de mijloc, cu niste studenti eminenti care traiau, ce coincidenta, la Paris, doar cu spaghetti si sos de rosii, si erau atat de fericiti si impliniti, si isi iubeau atat de mult tara..
incat am zis ca nu mai citesc asa o revista. In plus, un prieten de familie de alor mei a zis ca ii e rusine ca am putut scrie asa ceva, el fiind prof univ si - si mai rau- membru PRM
asa ca, daca pe atunci unii erau scandalizati, astazi observ cati oameni sunt de aceeasi parere...

ANKAAAA! succes!!! o sa fie super, ai sa vezi!
un mic pont, pe avion. dar cred ca o sa-ti zica stewardesele: sa ii dai suzetica sa o suga la decolare si la aterizare. sau, si mai bine, un bib. Pe ei nu-i duce mintea sa caste ca sa-si deblocheze urechile si daca o porneste cu stangul, risca sa urle tot drumul... si nu ne dorim asa ceva, nu?
in rest, nah. sa fie imbracat mai grosut, sa nu aiba si racoarea la lista de "motive de plans".
aaa, si mai e ceva, dar nu stiu daca nu e prea mic.
Flaviei i-am luat la 2 ani niste acadele pt voiaj, care contineau ceva relaxant, dar cred ca nu e indicat puiutilor atat de mici. si nu, nu erau acadele de la voi, cu canabis (nah, ca ma dadui de gol!)
eu zic ca o sa fie frumos. asta pt drum, ca in rest, n-o sa fie probleme. iti zice mama ziki-omiziki

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Heei, Ziki, ador cand ai "limbarnita"! Mai zi-le, mama! Imediat ma bag pe blog, numai sa ma apuc si de gatit, ca nu degeaba am pescuit cei mai mici cartofi noi din Carrefour. Cred ca numai eu eram nebuna care iusi baga mainile pana la cot dupa cartofi cat mai mici Ii fac cu usturoi si marar... Imi aduc aminte de ACASA.
Fetelor, a propos, da, este oferta cu -40% la textile si jucarii la bebe, DAR nu la caciulite, sepci, palarioare, prosopele, sosetele, chilotei. Eu am vrut sa ii iau Mirunei o sepcuta, dar am lasat-o la casa. In schimb i-am luat un set de 3 body-uri subtiri, cu manecuta scurta, cu 12 lei (reducere de la 20).
Mirela, ce norocoasa esti ca dorm motanii tai asa bine! pe pisoiasi scumpi si cuminti!
Roxx, n-as fi trezit-o, dar m-am gandit ca nu papase de 8 ore... oare am gresit? Cat pot sa nu pape fara sa se deshidrateze la varsta asta?
Soniuta bolnavioara! Pe Robertel l-am pupat deja! :)



Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc Roxx

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ZIKI, ce incintare ca-i vreme urita afara!!!

MIRELA, motanii tai chiar ca sunt motani: ce mai dorm!

La mine, oricum as da-o, tot nu e bine: Ioana dormea la virsta Ilincai asa: 2 ore dimineata, 2 ore jumate la prinz si o juma de ora seara. In parc, a mea dormea, ceilalti rideau, zdranganeau, plescaiau, plingeau, din astea. A mea dormea. Si toti imi ziceau: e, las-o, asa e ea, mai somnoroasa! Mama, ce ma oftica, imi venea s-o trezesc!!! Si avea program fix-fix de somn, de masa, de caca, era setata dupa aeroport, frate. Ei, mie nu-mi convenea.
Acum... toti dorm, Ilinca pleoscaie, zdrangane, chiuie, ride, plinge, din astea. Iar nu-mi convine!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

andutza, m-ai facut sa rad rau! auzi la ea. program de somn ziua! nici daca stau in cap nu reusesc asa ceva...Maia daca vrea sa doarma atunci doarme...daca nu vrea, poti sa incerci absolut orice, cantat, leganat in brate, soptit, plimbat, leganat cu carutul...nimic! ieri spre exemplu de la 12 ziua pana la 8 seara a dormit doar 30 de minute...si a fost super maraita. evident ca am incercat sa o fac sa adoarma, dar NU A VRUT! deci, din punctul meu de vedere, programul de somn ziua e doar un vis frumos!

lorich, pai acuma ne linistesti ca nu ies toti 6 odata? ce bine, ma gandeam la tine in continuu, cum se descurca micuta Ana, si cum faci fata tu la 6....offf, bine ca vor fi pe rand! sa nu fie durerosi!

loutzy,ziki, missmj

mirela, vezi ca are la chico o substanta pe baza de lavanda , e sub forma de spray, cu care poti sa dai pe bebi sa nu ii muste tantarii. e permisa de la nastere. inca nu am cumparat-o, dar poate te ajuta cu ceva!

roxx, stiu ca nu e permis zaharul la bebe pana intr-un an. am incercat o singura data sa vad daca asa l-ar accepta si am pus cam la 100 de gr de miure, un varf micut micut de zahar. evident piureul l-am mancat eu, ca mandra nu serveste!era mai mult o curiozitate sa vedem daca o atrage mai mult gustul de dulce.

lorich, am vazut si eu genul acela de bunicute care merita tinute ele in ham! brrr! iti dai seama cati microbi are o frunza sau o piatra?!!! maaama! pai cum sa puna mana odorul familiei pe ceva ce nu e supradezinfectat, spalat, sterilizat! globul de sticla peste copil , le lipseste! habar nu am daca o sa cumpar sau nu, cred ca depinde de cat de impiedicata va fi Maia! daca e ca mine si se impiedica pe propriile ei picioare pe o suprafata plana, atunci poate va fi util...dar mai e pana atunci!. apropo, eu am scandalizat niste doamne venerabile in parc, cand o ridicam in brate ca sa apuce frumzute de pomi si sa le vada! ca nu ma gandesc ca sunt murdare si evident mi-am primit si replica cu "tineretul fara minte"! asa sunt satula de cei care nu au alta activitate decat sa se bage unde nu le fierbe lor oala...zici ca trebuie sa imi cresc copilul duoa regulile oamenilor dupa strada!

ziki faza cu mustarul o s=o fac dupa ce depaseste un an Maia! stai linistita! ca nu o diversific cu mustar la 4 luni jumate! nu ma crizez acuma, dar nu vreau sa ramana mai departe de un an ca nu as vrea sa isi deformeze cerul gurii sau degetul! offf! m-ai inteles gresit!

anka distractie placuta in vacanta! si nu mai fi stresata o sa fie totul super ok! si va veti distra si va veti plimba!

deea eu as lua niste supozitoare cu paracetamol, un debridat, vigantolul, crema de galbenele, poate si niste supozitoare cu glicerina daca ati avut probleme cu constipatia si ceva contra diareei(aici nu stiu sa iti zic exact ceva anume ca noi nu am avut probleme de astea pana acuma).








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ziki, mai zic una si ma duc
D-aia am plecat io din Franta dupa cei 3 ani de doctorat. Si le-am urat....de bine...la plecare. Sunt de alti 3 ani in Olanda si e cu totul alta lume. La mine la firma am fost prima femeie si prima romanca din dept. Intre timp au mai adus 2 romance
pentru ca meritam.... Si sunt mandra de mine si de ele de mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

poate intereseaza pe cineva, cica de ziua copilului e redus cu 50 de lei
https://picasaweb.google.com/117379731053574366795/VANDSCAUNDEMASACHICCO#5597024708888048258

anka -

am editat. am inteles eu gresit. e 300

Copilului http://lb1f.lilypie.com/iqm3p3.png width=" target="_blank">mic da-i radacini, celui http://lbyf.lilypie.com/ZArhp3.png" target="_blank">mare– aripi sa zboare
http://cuibusor.blogspot.com" target="_blank">sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162516" target="_blank">"Te imbogatesti prin ceea ce daruiesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hello!

LA MULTI ANI COPIILOR DIN LUMEA INTREAGA!!! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!

Vasilasanita si Elena transpira, mai ales cand mananca. Ceafa si parul ii sunt leoarca. Ma gandeam sa pun pe bratul meu un finet, ceva sa vad cum reactioneaza. Cred ca din cauza asta i-au aparut trei pete mici de roseata chiar sub par la ceafa. Se pare ca nu mai dispar ca le urmaresc.

Deea, Viena...ce frumos...Anka...Tenerife...ce sa mai zic??? Distractie placuta fetelor, sa va relaxati si sa va intoarceti cu bine!!!

Am folosit crema Mustela Stelatopia pentru petele mai aspre de pe picioare. Inca nu avem o saptamana de cand e in uz dar pare sa-si faca efectul. E foarte scumpa si am gasit-o intr-o singura farmacie la noi in oras. Acum vreau sa-i cumpar si ceva samponel de baie, sa-l schimb si ala si probabil si buretele. Studiem problema. Daca aveti recomandari de produse de baie pt bebe "ieftin si bun" ...

Lori abia astept sa i se vada un piculet dintisorul Anei sa ne aratati si noua. Rapida fiica-ta!

Premergator am primit la botez. Nu e nu stiu ce. O sa-l folosim. Ce putin sa vad dc ii place. Nu o sa exagerez cu el. Ham de legat copii ca si pe catei nu o sa-mi iau niciodata. Mi se pare aiurea. Nu stiu pe ce considerente se cumpara.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Aaaaaa, mai vroiam sa zic de Patrik ca e tare !!!! Bravo Patrik

Si de locatie. Eu am primit alocatia in martie dar am depus dosarul la o zi dupa ce s-a nascut pitica. Indemnizatie nu am primit inca(dosarul l-am depus la sf lui aprilie) dar am primit decizia de aprobare in care imi spun ca banii se vireaza intre 8 si 27 a lunii, deci ma astept ca luna asta iunie sa-i primesc.

Gabi, esti molipsitoare cu gradina ta...

Si nu mai stiu ce vroiam sa zic...

Mergi la inceput