Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

bai nene nu stiu pe ce am apasat dar vad forumul in miniatura...e scrisul mic rau, si imginile, si tot. fb-ul e ok. ce naiba am facut ?

CC ai vostri bebei si-au dublat greutatea la 4 luni ? ca asa se zice...al meu de ex s-a nascut cu 3300 si la 4 luni a avut 6.200. dr nu mi-a zis nimic , chiar m-a felicitat ca ia baiatul in greutate bine numai cu sanul meu.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

bai nene nu stiu pe ce am apasat dar vad forumul in miniatura...e scrisul mic rau, si imginile, si tot. fb-ul e ok. ce naiba am facut ?

CC ai vostri bebei si-au dublat greutatea la 4 luni ? ca asa se zice...al meu de ex s-a nascut cu 3300 si la 4 luni a avut 6.200. dr nu mi-a zis nimic , chiar m-a felicitat ca ia baiatul in greutate bine numai cu sanul meu.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Carmen tii apasat ctrl si invarti de scroll.

am gasit undeva scris ca intre 4 si 6 luni trebuie sa se dubleze greutatea, nu neaparat la 4 luni.

Mergi la inceput

Multumesc Lavinia. Imi pun compresa cu apa rece, dar cum sa mi golesc sanul?? Nu s a golit niciodata. Cu pompa a mers doar cand am facut furia laptelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Al meu si-a dublat greutatea la doua luni si jumatate... Acum are 8 kg, la nastere a avut 3 kg.
De asta ne si grabim sa facem botezul, ca n-o sa-l mai poata tine nasa in brate.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

off Vasi..trebuie sa suga buba neaparat de acolo...ei golesc sanul cel mai bine

Magne;multumim

Ce sa iau de ulcer?m-a luat cu stomacul iarasi..mi-e rau,nu pot manca..si omeprazol nu pot lua.....iara trec la regim.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Carmen si al meu a avut mai mult. S-a nascut su 3,8 kg si la 4 luni avea 8.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Tunde nu stiu ce se ia de ulcer. M-a ferit Dumnezeu de asa ceva. Incepe totusi su regim vezi daca iti e mai bine. Cred ca mesele regulate sunt foarte importante mai ales la ulcer. Mamico mai ai grija si de tine ca puii au nevoie de tine sanatoasa!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Poate cineva sa imi spuna cum se manifesta stafilococul auriu din nas? Am nasul umflat pe interior - doar o nara - si doare. Ma tine de ceva timp. V-am tot auzit pe voi ca aveti asa ceva (ultima oara am auzit-o pe Sherbi) si ma gandeam ca poate oi avea si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

VASILANITA, ai mai umblat in somn?
Cu sinul: pune copilul sa pape din sinul dureros si apasa tu tare cu degetul pe nodulii tensionati chiar in timp ce bebe suge. Va trece. Si vezi sa nu fie de la sutien, sa nu te stringa.
G

Mergi la inceput