Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Magnetism79 spune:
Tunde e delicioasa asta mica e , mortala!!!!!!!!!! Iar tu esti un fotomodel ce sa mai zic arati minunat!!!!!!! de fapt sunteti o pereche minunata tu si sotul.Acum am vazut pozele.
Toti bebelusii sunt frumosi foc ce sa mai zic, iar motaneii Mirelei sunt grozavi cum stau botic in botic!!!
Mirela ce telefon avea asta micu altau?
Am eu niste telefoane de la al meu sotz de la firma cred ca niste Nokia, nu am ce face cu atatea ca-s o tona is utilizate deja nu f. mult dar a trebuyit sa le predea angajatii ca le-a dat altele.Iti trimit unul cu placere dar is codate toate pe Orange deci sa-i pui tu o cartela.Insa nnu am de-alea de fitza sa stii, is mai normale asa, am impresia ca poate face si poze cu ele, o sa ma uit!!! Pupici la motanei!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Magnetism79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Ma doare un san de aseara, destul de tare. Poate sa fie mastita? Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! |
Daca e destul de tare , si inca mai alaptezi incerca sa scoti lapticul, pune o comresa rece dar rece rece de la frigider, o carpita cu gheata sau frunze de varza!!!
Magnetism79 spune:
Uite cum statui azi pe forum cu voi mai mult ca niciodata, din cauza de sarbatoare!!!! Ma manca azi palma sa cos ceva dar e prea pacat ca sa zic asa oricum o facui lata cu spalatul si calcatul de dim!!! Asta e se iarta ca nu am stiut
Nu-mi fac probleme ma iarta al de sus ca-s prea cu cau in nori!!!
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Si eu am intrat pe All4baby sa ii comand 2 jucarii - una de la bunica (ne-a dat bani) si una de la tati care ne-a stricat vaca roz care tremura si rade (acu nu mai tremura si nu mai rade) si am comandat 4 jucarii si un set de suzete ![]() Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
De acord
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
am pus un filmulet nou pe FB
multumesc pt lamuriri in leg cu indemnizatia si alocatia
madalina si eu am intrebat cum se procedeaza cu cei 500ron inainte de 1 an, dar nu stie nimeni nimi, sau nu au vazut intrebarea . si eu sunt curioasa daca e vreun termen ceva...
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Magnetism79 spune:
Am citit si reflectat la ce a zis zroxx is perfect de acord.Mi se rupe sufletul de toti copii bolnavi si pe care statul nu da doi bani ca sa zic asa.Statului roman ii pasa de transexuali&co nu il interesaza de bietii copii, ca sa nu mai zic cat am putu sa plang ieri ca am vazut stirile la Pro Tv cu Vreau si eu parintii mei cu fetita aia lasata pe marginea raului Somes, la 5 zile, aia de la spital au botezat-o Crenguta Somesanu, dupa raul unde au gasit-o, ma gandesc ca nu a fost iubita niciodata, ca nu a simtit cum e sa fie langa mama ei, sa o alapteze sa o schimbe , sa o IUBEASCA.A trecut ca un catelus din asistent maternal in asistent maternal, iar staul roman nu e in stare sa dea drumul naibii la LEGEA AIA A ADOPTIILOR pt ca cei 40000 de copii abandonati sa aibe o familie, sunt si familii din afara care ar adopta copii dar daca sattul roman e tembel ce sa facem.Avem niste prieteni din Malayezia care vor sa adopte un copil roman dar nu pot ca la noi is legile tembele.Au o situatie excelenta, el procuror si ea manager la o companie de pharma, casa de vis, situatie grozava cred ca ar putae tine 100 de copii dar li s-a pus piticu pe unul din Romania.Nu se dau batuti, spera sa se reglementeze cu adoptiile internationale si la noi, spera , au trecut deja 5 ani de cand nu s-a facut nimic, SPERAM sa nu mai treaca atat de mult .
Iar pe mamicile care isi abandoneaza sau ucid copii eu le-as castra ca sa fiu sigura ca nu mai pot face alti copii pe care sda-i chinuie.Am zis!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
da magnetism am vazut si eu reportajul ala la stiri...saracii bebelusi... mi s-a rupt sufletul de ei. si crenguta somesan e numai unul din zecile de mii de cazuri. ce suflet poate avea un OM sa lase un bebelus in frig ! Doamne !!!!! Mai bine o dai spre adoptie daca realizezi ca nu esti in stare sa fii mama, o lasi la usa unui spital, undeva unde stii ca cineva o va lua ! nu asa, sa moara de frig la marginea Somesului ... terifiant...pur si simplu ma doare inima...la propriu...numai cand ma gandesc la suferinta lor.
si statul lasa sa treaca ani de zile...vorba reporteritei, ar trebui sa li se dea un termen....de fapt , ce termen?! daca a lasat-o la marginea raului , e clar ca nu o doreste si ca sufletelul acela merita caldura unei familii ! sunt mii de tineri care nu pot avea copii si ar adopta in urmatoarea secunda un bebe, dar statul nu le da voie...offfffff, TRIST !!!!! cu ce au gresit sufletele acelea ca sa merite asemenea destin?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
gabivalceanu spune:
MAGNETISM, subscriu!
LORICH, multam de compliment... si ti-l intorc, fara politeturi: copiii tai sunt superbi!
MIRELA, sanatate!
MAYANE, delicios...
TUNDE, LA MULTI ANI! Si felicitari chiuitoarei...
ROXX, eu zic ca sefului ii pasa, daca te-a sunat. Lasa loc, ca cine stie. Oricum, acum e mult mai bine, ca stiu toti ce parere ai. Vei avea o relatie noua cu ei.
Noi... fredoneala..
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
lavinia sarumana
avea un nokia
nu era de fize, de unde bani de fize, il primise de la bunica sa din partea lui tatasu de paste
si culmea ca era codat in orange
cartela ii cumpar eu nu i asta un bai
asta e sa i fie invatatura de minte, alta data sa fie atent
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Magnetism79 spune:
Mirela pe sapt viitoare ma fac pe dracu in 4 si ii trimit copilului un telefon.Nici o grija, numa sa nu mai planga!!!
Ma doare sufletul cand vad un copil plangand din orice motiv!!!!
pupici la motanei si teroristul junior;)