MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
ralu spune:
Buna fetele!!!
Aveti dreptate in legatura cu legumele. Eu azi am cracat si am facut o salata cu de toate cu nu mai puteam. Fetele mele deja se saturasera. Adevarul este ca noi mancam tot anul legume (rosii, salata, castraveti) ca avem norocul ca se gasesc, iar saptamana trecuta nu am pus gura pe nici o leguma cruda... a fost cumplit.
Ieri mi-am cumparat rasaduri de rosii, castraveti si ardei gras si le-am pus in gradina. Cred ca o sa mananc din ele la toamna cand deja o sa treaca nebunia.
Va mai scriu.
Pupici dulci!
ninha spune:
Ceau, fetele!
Poftiti la !
Aseara mi-am cumparat sucitor si am facut din nou clatitele cu ceapa, dar de data asta am adaugat si un pic de pulpita de rosioare, taiata cubulete foarte mici, si masline, la fel, taiate foarte mici. Au iesit foarte bine, delicioase, si crocante ca foile de placinta. Pacat ca nu pot pune poze, fiindca s-au halit. ultima portie am mancat-o acum la micul dejun, cu tzatziki, al meu cu iaurt, al sotului si al copilului cu smantana. Au fost minunate!
Ieri la P am mancat ficatel cu legume la cuptor + salata de varza, in rest numai fructe + ... o inghetata. imi pare rau, dar asta pur si simplu nu poate lipsi.
Pentru azi la pranz am niste bame congelate, dar habar n-am cum sa le fac... stiti ceva despre ele?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
child spune:
BRINSUSIK felicitari!
NINHA vad ca te rasfeti! Asa si trebuie, macar in perioada asta
Eu nu pun meniurile din WE ca au fost anapoda, sambata o aniversare, ieri am fost la soacra-mea care ne-a intampinat cu gogosi la care, bine-nteles nu am rezistat
De azi, din nou la monti:
- iaurt 0% cu tarate de ovaz, cafea
- putin cas
- salata cu legume si ton, cafea deco
- branzica cu smantana
- ciocanele la cuptor cu mujdei de usturoi, ceai fructe
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
diana meniurile tale is ff ok..ai slabit ceva de cand tii conform?
eu azi:
MD: zmeura, 2 felii de paine cu brinza si salam nemtesc cu piper
G:2 prune, o mana de cerese
P: legume la tigaie cu un ciocanel de pui
G: neste cirese
C: nush..sa vad cata foame am
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
deci burta mea seara a mancat cirese si struguri..dar is carnivora mare ca parca nu-s satula desi ma doare burta de la atatea chestii cu apa in ele
mel_g spune:
Brandusikule, sa vina biciul !!!!
Dupa ce m-am dat in barci la pranz, seara am incheiat-o cu o shaorma .
Vineri aveam 53,3 si astazi ...........54,5
Sotul saracu' nu stie chiar tot , pt ca dulciurile le-am mancat pe ascuns.
La mine in casa e ca la nebuni. Cand mananc dulciuri ma pitesc, in special din cauza copiilor care bineinteles, nu au voie. Ce mama rea .
Prin urmare de astazi mi-am revenit .....
Dar repede se mai pun kg inapoi ......
Astazi am iesit cu cel mic cu bicicletele 30 min si am mancat doar friptura cu salata de varza. Nu-i bun ....... dar nu mai conteaza.
mel_g spune:
Ralu dupa cum am spus si in alte mesaje , eu am mancat zilnic salate din rosii, castraveti, salata verde, ardei gras, ceapa.
Brandu, felicitari pt kg! Cine mananca ce trebuie , are rezultate
Diana, sa ne luam de mana pt scaparile din weekend.
Puisor , pe unde esti ? Ceva retete noi ?
brindusik spune:
mel nu mananc numai ce trebe...da nici cartofi prajiti cu friptura...desi imi e pofta de mor de cartofi prajiti cu brinza si muraturi
azi am fost la sala...nu pot spune ca imi place..drumu de la munca la sala o fost o cearta cu mine ca trebe sa-mi tarasc fundu la sala si ca nu am voie sa ma intor din drum
puisorul spune:
Brandu, felicitari pt slabit si pt ambitul cu sala
Mel,asa zic si eu cu pusul kg. Un weekend daca mananc neconform, se si pune 1 kg
Meniu azi:
MD: salata de gulie,rosie,avocado si iaurt, cateva cirese
P: piftele cu brocoli si cateva cu naut si ceapa,salata de gulie si rosie
C: nu stiu ce dar va fi la un restaurant
Azi implinim 8 ani de la casatorie, asa ca vine mama sa stea cu Stefi si noi vom lua o cina romantica in oras
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii