MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

gata mi-am luat revansa dupa atata salivat: cirese, zmeura, capsuni, prune si caise

cred ca fac si eu piftelutele alea cu brocoli...puisoaro ce mirodenii pui in ele..gen paprika sau usturoi...din astea?

in concluzie: am mancat acu 3 linguri de salata de naut..dar imi era gandu la ciresele mele deci acu is intrata in ele

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

si am uitat sa va mai spun ca azi am intrat intr-un magazin cu produse rusesti si poloneze si ce credeti ca am gasit?? seminte de floarea soarelui din romania..fara sare de la nutline..ma rog la pret cam de 3 ori mai mare..da nu mai conteaza de acu stiu de unde sa iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Puishorule, e superb topul!! I love it!
cand pui poze si cu rochitele? vreau sa le vad

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha,ma bucur ca iti place .Rochitele le voi poza pe purtatoare in vara asta .

Si feedbackul despre pastele cu dovlecei: sunt bune dar nu extraordinare. E o mancare care se preteaza la o cina usoara. Eu am pus si usturoi in crema de dovlecei.

La Stefi i-am facut inghetata de ciocolata http://adamache-laura.blogspot.com/2009/06/inghetata-de-ciocolata.html dar inca este la congelator. Cred ca am comis-o ca am lasat la foc mare amestecul cu galbenusuri si s-au cam gatit :(. Vad eu maine dimineata ce-am facut. A,si am facut-o cu fructoza.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna Fetele!!!

Am intrat si eu in sfarsit. Din cate am vazut Andanii ai fost bolnava....iti doresc insanatosire grabnica. Si eu anul trecut am fost in spital si de atunci vad viata cu alti ochi. Imi dau seama ca sanatatea este atat de importanta, iar celelalte lucruri nu mai conteaza (nici nu vreau sa imi aduc aminte de sfarsitul anului trecut)

Eu incerc sa ma tin cu dintii de regim. O sa incerc sa scriu mai des.
Voi ce mai faceti? Ce mai mancati ca mie mi-e frica sa mai mananc legume crude (chiar daca pe la noi nu au fost cazuri de imbolnavire), dar .....Voi cum faceti?
Hai ca va pup si mai intru maine.
O duminica cat mai frumoasa va doresc!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ralu eu am mancat toata perioada asta legume crude ( muuuulti castraveti) si n-am avut nimic.
Nu pot sa-ti explic de ce, dar am sentimentul ca iar este totul fabricat ( remember gripa porcina, aviara, etc) Dupa ce au distrus in anii trecuti fermele de porci apoi de pui, a venit si randul fermierilor !?
Poate nu am dreptate, dar asta este ceea ce gndesc.

Brindu, sa ai pofta !

Puisoaro ce de retete, mai ! Iti place sa gatesti ?

Noi am iesit cu bicicletele azi, asa ca frigiderul a ramas gol . Poate ne facem timp maine ......

Meniul de astazi :

D: omleta
P pui cu salata de varza
S: salata, iaurt 0%, branza 0% amestecata cu fructoza ( nu pot seara fara ceva dulce )

Mergi la inceput

ralu poti sa mananci legume congelate..au proprietatile pastrate...dar e dreptnu le poti manca decat gatite

asta cu legumele crude cred ca e ceva tras de par..ca daca e-coli e pe legume e si pe fructe..cred ca daca spalam bine toate celea nu e pericol..ca nu se gaseste chestia asta in continut ci pe coaja luata de undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ralu, noi mancam legume de tot felul inclusiv castraveti. E drept ca ii cumpar de la producatori locali dar daca le speli nu e nici o problema.

Mel,da, imi place foarte mult sa gatesc. Ma relaxeaza extraordinar...numai sa fie retete noi si provocatoare.

Brandu, nu stiu ce am, si in mine a dat mania fructelor. Am mancat anul asta capsuni si cirese cat altadat in 5 ani la un loc. Tocmai am mancat o jumate de castron de cirese

Inghetata a iesit foarte buna,fara ace de gheata. Doar ca ciocolata rasa nu s-a prea topit si omogenizat, asa ca data viitoare o sa o topesc inainte.

Meniu azi:
MD: lipie,vinete cu ceapa, rosii, castraveti
G: cirese
P: supa de legume cu leustean, pui la cuptor cu bere si varza calita
C: nu stiu ca mergem la ziua de nastere a unei prietene

O duminica frumoasa doamnelor

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Sa va povestesc ce am mancat astazi ? Are sens ?

D: iaurt = am fot in regula
P: am renuntat la toata dieta si am mancat friptuta, salata, cartofi prajiti, prajituri, capsuni, o jumatate de ciocolata aerata Milka, doi biscuiti cu crema de ciocolata si un pahar de vin rosu .
Buuuuna dieta mea ...........acum stau cu burta in sus si ma vait

Dar dupa doua saptamani, meritam un bonus ?!

Mergi la inceput

aolooooo mel
puey buey stai 2 saptamani cuminte si dai jos si dupa pui totu inapoi la o singura masa???asa exemplu dai sotului?

io azi cumintica:
MD: paine de tarate cu brinza si salam
G:cirese
P: 3 ciocanele de pui cu usturoi
C: ma pregatesc de inca o portie de cirese sau poate caise..in orice caz fructe

Mergi la inceput