MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

MONNVAS sa-ti fie de bine stagiul...ma bucur ca te-ai simtit asa bine...esti profesor la universitate, colega?

Meniul de azi:
- cirese, paine integrala, expresso
- piept de pui la gratar, sufleu de spanac, expresso
- iaurt 0% cu piersica
- inghetata monti, cateva alune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

vai nu mai pot...dupa 2 saptamani in care am tanjit dupa cirese...azi am fost la piata si am luat o ladita intreaga...adik vreo 5.5kg..concluzie io azi :

Md: omleta cu ceapa si telemea (nu mai mananc ever lipide la micu dejun ca ma am dupa o borfaiala in burta de numa)
G: cirese
G:cirese si un pumn de seminte
P: ciorba de afumatura
G: praji cu brinza si jeleu
C: cirese
cu ultima portie de cirese pot spune ca is mega truper full

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Monn, te asteptam si te primim cu drag . Asa as vrea si eu o vacanta de vreo 3 luni...

Diana, cred ca esti cel mai corect membru monti si o spun la modul admirativ.

Brandu,la multi ani iubita

Am trecut cu greu peste toxiinfectia asta .Nu stiam ca poate durea asa tare . De azi am inceput sa mananc si altceva inafara de paine prajita asa ca sunt pe drumul cel bun.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

PUISORUL multumesc, dar o mai pecesc si eu, din cand in cand, ca astazi...am poftiti mamaliga cu branza de burduf (rulada)...mmmm...foarte bun
Nasol cu toxiinfectiile alimentare...sanatate multa, sa te pui rapid pe picioare

BRINDUSIK e ziua ta? LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor
ma primiti si pe mine in Clubul vostru???

l-am descoperit pe Monti in iarna...prin Decembrie...dar nu cautand diete ci din cauza unui "diabetel" de tip II descoperit in faza incipienta,din fericire.
bantuind Netul am constatat ca regimul low carb primit de la diabetolog seamana izbitor cu dieta Monti..asa ca de la inceputul anului am adoptat stilul de viata propus de Monti...si am constatat numai lucruri bune.
am slabit pana acum vreo 8 kg insa ce ma bucura cel mai mult e ca ma simt foarte bine dpdv al sanatatii..dar am si tratament medicamentos pe langa dieta.
prin faptul ca ma intreaba cunoscutii din ce in ce mai des ce am facut ca-s schimbata in bine ma face sa am convingera ca e bun drumul pe care am luat-o.
fara doar si poate a devenit modul meu de viata.
asa ca ma bucur ca v-am descoperit-chiar ma intreb cum de nu mi-a venit mai devreme ideea sa va caut pe DC
vorbim aceeasi limba aici ca sincera sa fiu m-am plictisit sa se uite cunoscutii ciudat la mine vazandu-ma ca ma extaziez in fata raftului cu produse Monti de la Mega Image...sau sa se uite la mine ciudat cand mananc "placi de OSB"-a se citi felii de wassa.

asadar...maine ne auzim cu raportu

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele

Child - merci mult pentru reteta de inghetata. Cred ca vara asta daca o sa am chef de inghetata o sa imi prepar reteta data de tine.Merci!!!
Puisorul-de lunea asta incep sa fac impreuna cu fetele mele o ora de aerobica. Sa vedem ce o sa iasa.
Va pup si va mai scriu maine.
Noapte buna!

Mergi la inceput

puisoaro si diana senchiu de urari

samira bine ai venit..noi primim pe toata lumea nu facem discriminarea pe sex, culoare..sau kg

meniul meu azi:
Md:lapte cu fulgi si cirese si lapte cu cacao
G:cirese
P: 2 sanwich-uri cu paine de tarate
G: o nectarina si o para
C:Azi am fost la un restaurant chinezesc cu ale mele colege...am descoperit ca urasc coriandru..in rest raman la ideea ca imi place mancarea chinezasca ...multe dintre feluri erau cu diferite feluri de taitei...doar am gustat...in rest mancat pieptu de pui si crevetii de prin mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Samira, bine ai venit . Mai era o tipa pe culinar care avea sot cu DZ si tinea monti. Si zicea ca e perfecta dieta pt diabetici. Sa stai cat mai mult alaturi de noi si sa iti dea D-zeu un bebe cat mai curand

Ralu, sa ne tii la curent cu evolutia ta sportiva

Brandu, si eu sunt fan declarat al mancarii chinezesti . Ce cuminte ai fost mai, mai...Un vin ceva, o prajiturica?

Eu m-am bucurat cam devreme ca m-am vindecat, asa ca am revenit la dieta cu paine
MD: paine neagra cu unt
P: legume mexicane goale
C: probabil paine prajita

Unde ati disparut???? Cucu-bau

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

puisoaro doar o bere thailandeza parca...praji nu am luat ca eram toate full deja de la felurile de mancare..ca am comandat vreo 6 si fiecare s-o infruptat din toate

Mergi la inceput

de ce e asa pustiu azi pe aici?
mel unde esti?

cge, ralu, child,julie, valentina, andani voi?..de maya nici nu mai intreb ca ne-o parasit de tot

Mergi la inceput