MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
mel_g spune:
Eu sunt in ultima saptamna inainte de mare asa ca incerc sa nu fac abateri. Nici la mare nu cred ca ma abat de la regim, in schimb, cand ma intorc, imi cumpar un tort de cioco si-l mananc singura .
Azi am stat prin magazine 2 ore ( mi-am cumparat costum de baie ) si apoi 1 ora bicicleta. Sunt terminata pt ca a fost f. cald si am facut ceva efort
Meniu:
D: iaurt 0%
P: ficaciori prajiti in bacon + telemea
C: cred ca o shaorma conforma ( fara sosuri si fara cartofi prajiti , doar carnea + salata + condimente)
ane2 spune:
Buna
Sunt o graviduta in 14 sapt si as vrea sa va intreb daca e ok ptr mine sa tin montignac, nu vreau sa slabescdar nu vreau nici sa ma ingras mult, pana acum am luat 5 kg
Am citit pe un site ca ar fi ok voi ce parere aveti????
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt
brindusik spune:
Hello Anebine ai venit!
noi o avem pe ninha si a fost si somleac care acum a nascut...deci cred ca nu e nici o problema daca ele se tin bine cu montignac
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ane2 spune:
Brindusik merci mult
O sa incep sa citesc despre Monty ca nu stiu absolut nimic.Sper ca linkurile afisate de voi sa ma ajute.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt
child spune:
Salutare!
Azi am papat conform, cu toate ca am fost la gratar...dar a fost ok, ne-am simtit bine, Albert a fost un cumintel
Meniul de azi:
- iaurt0% cu tarate de ovaz, expresso
- caise, kiwi
- mici cu salata, piept de curcan la cuptor, branza de burduf
- inghetata monti
- branzica cu smantana 5%
MEL e fain la aqualand, au si bazine acoperite, cu apa calduta sau fierbine, bazin pentru bebelusi, hidromasaj, grota cu muzica lina si imagini, jacuzzi, tobogane cu apa, saune de vreo 3 feluri (turceasca, finlandeza si inca ceva), bazin mai mare pentru inot. Toate astea sunt acoperite.
Si mai este un bazin maricel afara, unde poti sa stai pe sezlong (e spatiu foarte mare).
In WE e aglomerat, dar majoritatea merge afara la bazin, asa ca inauntru poti sa te delectezi.
Aaaa, si mai au saloane de masaj, cosmetica, manichiura, pedichiura si solar. Si restaurant.
Poti sa dai o cautare dupa "paradisulacvatic" si gasesti site-ul lor.
Daca vii poate dai un semn, sa ne vedem
mel_g spune:
Diana sigur vin in vara asta. Te anunt. Vineri plec la mare 2 saptamani si dupa, vedem in ce weekend reusim sa ajungem. Poti sa-mi spui cat este intrarea pt adulti si cat pt copii ?
Ane asa cum spunea si Brandusik cred este super ok aceast regim de viata. Vreau sa-ti spun ca eu inainte de monti mancam f. putin, calculand non-stop caloriile. Acum nu mai calculez nimic, mananc mult mai mult si cu toate astea slabesc. Singura restrictie sunt dulciurile, de care eu eram cam dependenta. Daca ai nelamuriri intreaba , sigur fetele iti vor raspunde. Eu sunt destul de noua pe aici si astept la fiecare meniu sa ma traga cineva de ciuf pt ca nu am respectat regulile.
mel_g spune:
La masa de seara nu am mai mncat shorma asa cum anuntasem , ci:
salata ( rosii, castraveti, ceapa, ardei iute si salata verde )
iaurt 0%
mascarpone + fructoza + cacao . N-am putut sa o mananc pe toata pt ca a fost mult prea grasa. Am luat chiar si bilicol .
Am baut chiar si un pahar de vin rosu asa ca s-a dus monti ....
Noapte buna !
brindusik spune:
mel nu cu vinu ai stricat monti ci cu iaurtu 0% langa mascarpone si cacao(ai pus ulei la salata?).Monti da iber la un pahar de vin..nu e de acord cu bauturile "sintetice" ca lichiorul sau chestii in care se pune zahar si alte minuni
io azi am facut prajiturica cu jeleu si frisca+smantana ..si fix la asta ma gandeam si io..ca e super grasa treaba asta frisca si brinza...ma rog am pus 150g smantana de frisca si 200g iaurt 0...ca ma termina astia...nu au smantana de frisca cum e la noi cu 30%...asta e 50%..si trebe s-o diluez cumva ..per total acu am 25g de grasime/100g...ca si brinza avea cam tot ashea
ma seaca perioada asta ca is prea stresata si imi vine sa mananc intr-una...si culmea am pofte cu grasimi..lucru ciudat pentru ca nu is fana asa ceva...sau poate doar mi se pare mie ca manac prea gras
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Buna ziua doamnelor
A trecut si intalnirea de 10 ani, a fost frumos dar scurt. M-am bucurat sa imi revad fostii colegi, amfiteatrul unde am am dat unul din cele mai grele examene din facultate...Cheful s-a tinut la un restaurant-hotel de patru stele dar mancarea a fost de o stea. Asa ca am mancat doar aperitivul, am baut niste vin rosu si apa plata.
Anne, sigur poti tine monti ca doar e un stil de viata sanatos. Sarcina usoara in continuare. Stii ce o sa fie bebe?
Brandu, mie nu mi se pare ca mananci gras. Baga meniul si o sa fiu cu ochii pe tine
Diana, suna foarte bine paradisul vostru acvatic. Si eu abia astept sa ajungem la mare. Cu ce ai indulcit inghetata monti?
Mel, m-ai inspirat cu ficateii tai asa ca i-am executat azi.
Azi mi-am cumparat stevia pudra asa ca urmatorul dulce il voi executa cu ea. Inca nu imi dau seama ce cantitate trebuie sa pun, stiu doar ca daca e prea mult e amaruie.
Meniu azi:
MD: cafea, o banana
P: wassa, pateu de iepure, rosie si castravete
C: ficatei de pui in bacon si parmezan la cuptor cu rosii
Pt servici am facut azi un fel de placinta la cuptor: dovlecel ras, doua oua, tarate de ovaz, faina de susan, praf de usturoi, sare. Iar pe maine am facut o musaca de vinete cu carne tocata de vitel si curcan.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro asa o sa fac o sa pun meniul..si sa ma tragi de urechi
Meniu azi:
Md: banana verde, lapte cu fulgi
G: 2 caise, un mar. o patratica de cioco neagra si lapte 0 cu o lingurita nes (NU toate o data)
P: ultima portie de tocana de legume cu 2 bulanase de pui la cuptor
G: mai am o para si un mar la mine da cred ca para va iesi cea invingatoare azi
C: prajitura cu jeleu si brinza(ca ma gandesc la ea de aseara de cand am facut-o )