MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Cum va lasa omul putin singure cum va luati lumea-n cap ... vreti sa scot biciul la voi ????? .... ce-i aici dezmat ???? am citit 10 pagini numai cum va plangeti .... hmmmm

Eu nu prea stau la calculator ca nu mi-e bine in fata lui inca si cica de luni merg la lucru ... o sa vad ce si cum o fi pe acolo

mel fructele nu se combina cu nimic ... nici macar cu branza degresata si fructoza ... fructele contin deja frunctoza pentru ce ai mai avea nevoie :)

Brandusik vad ca faci miscare, superrr ... dar mananci biscuiti , dai mere pe pere ... si ce ai rezovlat atunci ???

sa fiti cuminti , ca apar cand nici nu va asteptati

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!
ANDANII ma bucur sa te mai citesc, chiar daca stai cu batul in mana , dar sa stii ca eu sunt, in mare, foarte cuminte
Recuperare rapida iti doresc!

Meniul de azi#536;
- iaurt0% cu tarate de ovaz, cafea
- branza 0%
- salata (salata verde, ardei, rosii, castraveti) cu ton, cafea deco, cioco 75% cacao
- cirese
- cas

BRINDUSIK spor la inot!
Maine trag si eu cateva bazine, iar dupa-amiaza un masaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani

diana nu inot mult practic...da ma agit pe acolo..si abea dupa 2 zile ma dor muschii la burta si picioare de abea pot respira

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Andanii parca existau exceptii : capsunile si fructele de padure pot fi mancate si dupa masa.

Puisoaro , mie mi se pare super corect meniul tau. Chiar prea putina mancare ....
Multumesc pt incurajari

Brandu, Diana, maine scrie balaceala si pe mine + msajul pe care l-am sarit astazi, din cauza examenului. Abia astept. Facem schimb de impresii . Ce bine ca este cald afara .... a venit vara

Cele doua zile petrecute in Bucuresti la cursuri, nu au lasat urme. Am mancat carne de nu mai pot sa o vad in fata ochilor, am mancat shaorma, v-am povestit in ce fel, am mai scapat si niste mascarpone si totusi sunt ok cu kg, Deci pot spune ca la mine chiar functioneaza regimul, daca respect regulile.

Maniul de astazi:
D: ou + telmea
P: piept de pui la gratar
C: salata ( imi era dor de salata mea de seara), iaurt 0% , branza 0% si capsuni

PS: Am luat 10 la examen ( dar am si invatat )

Mergi la inceput

ohooooo mel felcitari

bazinu meu o fost asa de bun..nici nu-mi vine sa cred cand va aud pe voi sau pe mama ca mergeti la pazin si ca e cald..aici parca s-a intors vremea cu fundu in sus ca de obicei e cald...adik nu ca la noi..dar bine..dar acu toata lumea spune ca e extrem de rece pentru perioada asta

maine eu nu stiu ce o sa mananc ca ma duc cu fetele mele intr-o mica excursie...si o sa mancam out

Mergi la inceput

Dragutzelor, v-ati trezit ?
Hai la o deco
E weekend !

Eu acum sunt la masaj, apoi mai vedem ..... bazin sau bicicleta ...

Am uitat sa va povestesc aseara: pt ca am fost plecata doua zile, prima grija la intoarcere a fost sa-mi pun sotzul pe cantar. Ce credeti ? Si-a facut de cap.
De la 133 a urcat la 136

Mergi la inceput

mey mel tu-l pui seara sa se cantareasca??? seara toti avem cu un kg mai mult...si e cam ciudat ca in 2 zile sa puna 3 kg ca doar nu o stat cu capu numai in frigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

MEL felicitari pentru nota!
Cu sotul nu stiu ce sa-ti zic...chiar asa repede sa fi pus 3 kg?

Eu azi am vazut pe cantar 56 kg, drept urmare mi-am cam facut de cap .
Sper maine sa fiu din nou pe baricade, sa nu o pecesc la iarba verde

Ziua de azi a fost rasfat la maxim pentru mine, care de 2 ani nu mai stiam ce e bazin si masaj.
La aqualand am preferat sa ma relaxez decat sa inot, iar la masaj...relativ dureros, ca am cerut anticelulitic...ma doare si acum carnea pe mine, asa...ca o febra musculara usoara.
Dupa-amiaza am fost in parc cu Albert iar seara am petrecut-o cu niste prieteni...asa zi sa tot ai

Mergi la inceput

Citat:
ca doar nu o stat cu capu numai in frigi

Brandu,
m-am distrat pe cinste. Ba cred ca a cam stat , dar astazi nu l-am slabit ( saracul ). Asa s-a cantarit mereu seara ....

Nu a pus chiar 3 pt ca miercuri seara avea : 133,8 kg si vineri seara 136,1 kg. Dar cu shaorme, cole si MC'Donald in doua zile , destrabalarea a fost maxima

De azi a venit balaurul peste ei cu salate si fripturi la gratar

Meniul de astazi :
D: iaurt 0%
P: limba cu sos de smantana si hrean, salata de vinete ( fara paine ), branza telemea cu rosii.
C: pastrama de oaie la gratar si doua cubulete de cascaval

Diana, felicitari pt rasfat ! Am vazut ca esti din Brasov. Cum e la aqualand ? Nu am ajuns cu toate ca in fiecare an imi propun sa mergem. Apa in bazin e caldutza ?

Mergi la inceput

deci eu aseara am facut ciorba de afumatura...si azi am facut chiftelele alea cu brocoli...nu am avut hartie de copt asa ca le-am prajit...nush ce spunea femeia aia ca nu sug ulei mult ca mi se pare ca sug mai ceva decat alea obisnuite cu carne..concluzie o sa le mananc numai cu rosii cherry

meniu azi:
MD: o para si iaurt cu fulgi
G: cioco cu alune de padure(luat ieri din un magazin chinezesc)
P: ciorba
g: seminte
C: nush cat imi va fi de foame

Mergi la inceput