MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
brindusik spune:
puisoaro io cred ca de la dulcele "conform" ..sau poate de la bebele dorit
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
mel_g spune:
Eu astazi raportez 52,9 kg , insa de bine ce m-am bucurat am cam dat-o in bara.
D: iaurt 0%
P: pui cu salata de varza rosie ( am renuntat la mazarea - pe care am inteles ca o pot manca fara alte combinatii )
C: in loc de salata mea obisnuita ce credeti ca am mancat ?
Sunt in Bucuresti la niste cursuri, asa ca am shoping-uit ( a se citi uitat ca de cumparat prea putin ) si la final mi-am cumparat o shaorma la farfurie.
L-am pus pe baiatul care o vindea sa-mi puna doar carne, salata de varza ( nu era pregatita cu nimic ), ardei iute si ceapa. Nu mi-am pus sosuri gen maioneza, mustar, etc ci doar boia, piper, cimbru si mujdei de usturoi.
Acum am burta cimpoi pt ca in general nu mananc carne la ambele mese, stau in pat si ma vait
Ce parere aveti ? A fost conforma shaorma mea ? Oare cu ce pregatesc ei carnea cand o pun la rotisat ?
Brandu felicitari pt sala! Esti tare harnicutza !
Puisor m-am mai uitat peste meniurile tale de azi si ieri. Oare daca ai micsora cantitatile? Sau daca incerci sa mananci o saptmana mai mult salate + carnitza ?
brindusik spune:
mel e ff bine asa cu shaorma...si eu fac la fel..insa mie mi-o pune in lipie..dar la fel nu pun sosuri sau alte minunici doar cili si multe feluri de legume: varza rosie, alba, rosii, ceapa, patrunjel si muraturi..e un tip care imi face ea mai buna shaorma ever..ca ceilalti parca is batuti in cap cand le spui sa nu puna cartofi si maioneza
da da...cea mai harnicutza...azi ma duc iara la sala si maine la aqua...buey deci de cand m-am apucat de sport imi e foame mereu...
meniul meu azi sper sa fie:
MD: lapte cu fulgi
G:2 prune si o caisa
P: supa de pui
G:2 mere mici (rosii de care imi plac mie)
c: am facut un sanwich sa-l mananc pe la 4 ca dupa pe la 6-7 ajung la sala si probababil cand ma intorc o sa beau o cana de lapte)
child spune:
Buna, nu stiu de ce, dar la mine s-a comprimat timpul, nu apuc sa fac mai nimic.
Mananc relativ conform, se vede si la cantar, 56-56,5 cam asa ceva am avut zilele astea.
PUISORUL eu as scoate pentru cateva zile carbohidratii, eventual sa lasi niste tarate pentru tranzit. Poate se deblocheaza organismul, dupa aia poti sa reintri in regimul normal de viata.
Meniul de ieri/azi
- mic-dejun: cirese, iaurt0% cu tarate de ovaz, cafea/cirese, omleta cu cascaval, cafea
- pranz: mancare de fasole verde cu chiftelute monti, cafea deco/legume fierte cu chiftelute monti, cafea deco
- gustare: cirese/branza de vaci0%
- branzica de vaci, telemea cu rosii/salata (salata verde, ardei, rosii, castraveti) cu telemea
mel_g spune:
Iar sunt cu burta plina, plina. Mai am si maine o zi de curs si apoi revin la normal. Nu-mi place mancarea si trebuie sa fiu si atenta la ce pun ei in farfurie - sa nu cumva sa-mi scape cine stie ce sosuri peste carne.
Meniul ( de restaurant )
D: un ou fiert
P: Din supa de pui am mncat doar bucatelele de carne.
Piept de pui la gratar
S: Frigarui de pui cu salata verde.
Ma dispera senzatia pe care o am cand mananc seara carne .
Brandu sa nu exacerezi cu atata sport. Mi se pare mult sa faci zilnic !? Si mancare atat de putina.....f. putina
Puisor cum stai cu Kg ? Ce decizie ai luat ?
Diana si eu am senzatia de timp insuficient. Se vede si dupa orele la care intru pe net. Pana noaptea nu am timp nici sa respir.
Sa-mi tineti pumnii. Maine am examen .
brindusik spune:
mel pentru grija...dar nu exagerez...imi stiu limitele acum ..fac bicicleta vreo 10min (dar din aia joasa ca pe cea obisnuita nu ma mai urc neam ca m-o durut fundu 2 zile de la stat pe ea)...fac si 10 minute de stepper, 10min banda 6km/h(deci mers alert nu alergat) si acu am mai dat de 3 aparate pentru abdomen, fund, si interiorul pulpei..incepe sa-mi placa
maine servesc cursu de aqua aerobic ca sapt asta nu am avut timp si sapt viitoare tre sa imi vina musafirii si toata sapt nu o sa intru in piscina
supa am aruncat-o...nu mi-o placut era cumparata la cutie da avea un super nashpet gust..am mancat o bucatica de costita de porc de la o chinezoaica si am mancat si boabe de porumb prajit
seara am balotat un pumn de seminte si vreo cateva boabe de strugure gigantic..deci is o si mananc ca una
puisorul spune:
Buna dimineata doamnelor
Multumesc de sfaturi. Cred ca voi reduce carbohidratii si portiile sa vad cum merge. Dar tot mi se pare deprimant metabolismul asta al meu. Adica no,ok, nu am tinut faza 1, dulciuri doar conforme si doar in weekend,am mai facut si combinatii de orez integral cu carne, dar totusi am renuntat la extrem de multe si tot degeaba. Nu mananc dulciuri, nu paine alba, adica nu fac abateri majore si tot ma ingras. Nici portiile nu sunt uriase. Ma gandesc cu groaza cum ar fi daca as manca normal ca toti oamenii . Cred ca as pune 2 kg pe saptamana
Meniu ieri:
MD: ochiuri, rosii, wassa
P: salata de gulie,rosii si castraveti cu o felie de cascaval
C: stiuca la cuptor cu broccoli
Azi:
MD: rosie cu ultima bucata de stiuca
P: idem ca si ieri
C: ceva peste sau gratar
Mel, bafta la examen
Brandu,balaceala placuta . Trebuie sa vina Dana iara cu bata la tine
O zi frumoasa sa aveti!
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro si la tine..ca nici tu nu dai nik jos...auzi..da tu in loc sa mananci la prinz proteine(cum e grataru de diverse) tu doa ciupesti la prinz legume...care astea creeaza aciditate(cel putin alea de la mananci) ..nu te doare stomacu de foame dupa?
puisorul spune:
Corect, Dana hai cu batul ca ne-am prostit
De obicei pranzul e la servici si de-aia am salate. Le fac rapid dimineata si am scapat. Cu acidul nu am probleme asa ca o mai tin asa o vreme.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
cge spune:
Ani, eu zic ca poate esti in perioada aia a lunii cand simiti ca explodezi.
Eu cam asa sunt acum, si mie imi arata vreo 800g-1kg in plus, eu sper sa plece dupa.
Si eu sunt in criza de timp, si la job si acasa.
Va scriu maine ce am mancat azi si ce meniu facem pe sapt. viitoare.
Pana atunci sunt cu ochii pe voi, ca sa ma inspir
O zi buna,