MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
brindusik spune:
nu mai spun nik...is epuizata dupa ziua de azi si presimt ca o sa tot fie asa pana plec in vacanta la sfarsitul lu iulie
La cina am avut salata verde cu paine de tarate si vreo 30g salam nemtesc(is innebunita dupa el..nu are prostii in el deloc...desi e plin de grasime ca toate salamurile)..
maine sper sa ajung la sala o ora...da nu garantez ca ma tin balamalele
mel mi-ai facut pofta cu smantana ta cu fructe..poate fac in vichend prajiturica cu brinza si jeleu de fructe de padure (desi am lada de la frigi plina de mere, prune si caise)..
In RO au iesit vinetele? ma gandeam sa-mi fac salata de vinete..si pe asta o ador ..dar aici nu am gasit deja tocate cum sunt in ro
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
deci eu azi:
Md: cirese, lapte cu fulgi
G: o pruna, o caisa, un mar+ creo cateva alune(imi place sa mananc alune cu mere)
P: ciocanel de pui cu tocana d legume
G: mai am un mar si o pruna
C: cred ca azi mananc supa...nush sigur sa vad cata foame am dupa sala
puisorul spune:
Mel, parerea mea e ca nu trebuie abuzat nici de fructoza. Mai ales ca am citit undeva ca creste trigliceridele, lucru nu prea bun daca ai si colesterolul marit. Dependenta de dulciuri se trateaza in timp, o sa vezi. Eventual ia niste suplimente cu crom care taie pofta de dulce. Mananca eventual fructe goale.
Brandu, inca nu avem vinete romanesti, doar din import. In frigidere in marketuri unde sunt si legumele congelate nu ai gasit?
Meniu azi:
MD: ochiuri, wassa, rosii
P: placinta cu varza
C: avocado, rosii, wassa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
child spune:
Meniul de azi:
- iaurt 0% cu tarate de ovaz, cafea
- branza vaci 0%
- salata de apio si gulie, muschi afumat de porc la gratar, cafea deco, cioco 75% cacao
- telemea cu rosii si ceapa verde, chiftelute monti.
brindusik spune:
mersi cristina din pacate nu am vazut aici ceva grecesc...is multe musulmane si indiene da grecesti sau de altele ..nu prea...o sa mai cotrobai in unu obisnuit..ca ma gandesc ca daca au iei si ceapa taiat congelata..or avea si vinete
mel_g spune:
Brandu ai avut perfecta dreptate. Astazi m-am cantarit la ora obisnita ( adica un 7, seara cand vin de la serv ) si aveam 53,6.
Nu m-am ingrasat in weekend-ul prelungit ...
Meniul de astazi:
D: iaurt 0% + wassa
P: mazare + pui
S: salata + iaurt 0% + wassa
Puisor cred ca-mi voi fce analizele - le-am mai facut in oct si aveam glicemia 0,7 dar colesterolul peste limita normal (nu mai stiu cat)
Am o pofta nebuna de dulciuri
brindusik spune:
mel mereu am dreptate..si vezi ca mazarea ta(e ca glucida) si ai pus-o cu pui..care e lipida...sau nu mai stiu care era ideea ..da cert e ca mazarea gatita are undeva 45...deci nu poti combina cu lipide...io is innebunita dupa mazare...uooooof..imi faceti pofta de atatea chestii..si nu am nici chef si nici putere sa le fac
apropo de glicemie..io mereu am avut-o la limita minima...si mereu am spus ca buey de asta simt nev de dulce...da nu cred...ca daca scade ar trebui sa-ti potolesti foame de dulce si cu un fruct...ceea ce nu se intampla..si pe mine nu ma poate duce cu gandu decat la dependenta de dulce procesat...cum is ciocolatile si tot felul de minuni cu primu ingredient:zahar...chiar daca e facut din ciocolata neagra
azi ma laud ca am fost la sala... (dar nu ma laud si cu bounty cu ciocolata neagra de la prinz)
JulieX spune:
lipsesc motivat
am tot fost plecata cu serv, apoi a venit w-e prelungit, azi plec din nou, asa ca nu am putut sa va mai citesc (de regim nu mai comentez)
pt finaliste
eu ma mentin exact cum scrie pe prima pagina
va pup si promit sa citesc din urma TOT ce ati scris!!!
puisorul spune:
Eu ma ingras vazand cu ochii si nu stiu de la ce naiba .De azi sunt la regim mai drastic ca de nu,sambata nu mai intru in costum
Meniu azi:
MD:wassa cu salata de ghebe murate
P: humus,falafel, salata de varza
C: cascaval ,salata de gulie si rosie
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii