MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

si eu am vrut sa fac vacum..dar de acolo mi-au spus ca nu are rost ca is prea si ca trebe sa fac dermo cell ca vacum e pentru cei slabi( CA TINE MEL) care vor sa mai scape putin de celulita. cat platesti?

meniu meu azi:
MD: cirese, lapte cu fulgi
G: 2 prune
P: tocana de legume + un picior de pui la cuptor
G: un mar
C: salata de fructe sau supa

dimineata m-am cantarit..nu aveam 71.2 cum aveam sambata ci 70.0 si imi aminteam ce spunea andani ca s-o saturat sa intre aici si sa vada oameni fara vointa care mananca numai prostii, dar se plang ca sunt ..deci ..GATA!!!!

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Intru si eu sa mai intretin atmosfera, ca meniul nu-l pun, ma fac de rusine
M-a sabotat iar soacra-mea, ne-a trimis cozonac si, cu toate ca nu scria nicaieri ca mie imi era destinat, m-am infipt si eu

MEL deci elecrostimulare...eu nu le am cu astea, ma gandeam sa fac chiar masaj anticelulitic, ca la electro trebuie timp si eu cu asta stau prost. Plus preturile
Eu fac de trei ori pe saptamana pilates, dar niste masaj tot ar trebui.
Daca nu merge, poate ma bag si eu in august la salon, sa fiu cat de cat prezentabila in vacanta.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu n-am slabit cu mult,dar am vazut cifra magnifica: 56,8kg.

Weekendul asta n-am gatit prea mult, supa crema de ciuperci, gratare, legume la aburi.
O sa incerc sa mananc cat mai multe salate.

Meniu de azi:
md: paine prajita cu dulceata conforma + cafea;
gustare: pepene rosu;
pranz: frigarui de pui + 2 patratele cioco neagra;
gustare: iaurt 0%
cina: supa crema de ciuperci. Plus ceva la desert.

O sapt. buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Brandu un abonament cu 15 sedinte de electro si 15 de vacuum ( cel in costumas despre care spuneai si tu) ma costa 800 ron si dureaza 2 luni, pt ca nu reusesc mereu sa jung de 3 ori pe saptamana.

Diana nici eu nu am respectat ieri - seara am mancat o ciocolta intreaga , f.f.f. buna a fost.

De azi sunt iar cuminte
D: iaurt 0%+cereale
P: pui
S: cred ca salata + wassa + branza 0%+ iaurt 0%

Mergi la inceput

Fetele am ramas nelamurita cu urmatoarea problema:

Pot amesteca samantana dulce cu fructoza ?

As vrea sa mananc zilnic ....daca se poate, in combinatie cu diverse fructe - dar mi se pare aiurea pt ca sunt grasimi + glucide

Ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mel cred ca pe langa ciocolata ta intreaga de ieri poti amesteca cu ce vrei tu smantana..de dorit e sa nu balotezi asa multa grasime...smantana avand cu varf si indesat...adik sa nu te trezesti ca ai colesterolul dupa la cote de nedescris + din cate stiu eu grasimea favorizeaza celulita..

Ice cream (with real fructose)
35
----------------------------------------------------------
Montignac Real fructose, fruit sugar
20

Astea is luate de pe site-ul lu monti (www.montignac.com) si dupa cum vezi fructoza are IG mic deci merge amestecat si cu grasime

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Brandu, cum crezi ca am colesterolul ?

Maaaare! De necrezut, pt ca sunt slaba, dar cum ma atentionai si tu mai sus, nu am masa fara grasime . Ca sa realizezi cam cum sta treaba, de la un pui mananc o pulpa si apoi basculez toata pielea ( care e plina de grasime).

Nu pot renunta ..... la grasimi.

Asa e, grasimea ajuta si celulita sa se instaleze, ca si zaharul ...

Vezi tu, tot ce e bun este interzis. Si in ce mai gasim placere ?

Mergi la inceput

De azi sunt monti, iar ( pana duminica, nu va speriati )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Cristina, felicitari

Mel, pana la urma nu e chiar asa de scump...ca iese undeva la 26.6 lei sedinta, chiar rezonabil. Eu zic ca sunt slabe sanse sa slabesti daca mananci smantana cu fructoza in fiecare seara . Ai grija cu colesterolul, mananca multe fructe si legume, fibre multe( leaga colesterolul si il elimina), ceaiuri anticolesterol( chiar ceai verde). Nu e bine daca de la varsta asta avem probleme deja.

Diana, te invidiez ca ai timp sa faci sport .

Brandu, fii cuminte ca acusi vine Dana si ne face cu ou si cu otet

Ma tenteaza sa asociez un numarat de calorii ca nu mai tine vraja. Desi mananc destul de conform zic eu, nu dau jos neam . Si banuiesc ca e din cauza portiilor mari. Cu ocazia asta sigur mai reduc din portii si din grasimi, si poate mai scap de 1-2 kg pana la concediu.

Meniu azi:
MD: wassa cu salata de vinete si rosii
G: o felie de terina
P: ciorba de agrise
G: alune de padure
C: orez integral cu vita cu ceapa(faza 2)

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Gata, gata, nu dati cu pietre . Am terminat smantana si nu mai cumpar. Daca o am in frigider nu-i pot rezista.

Dar daca mananc zilnic branza 0% + fructoza + fructe de padure e ok ? ( la o singura masa bineinteles )

Da puisorule si mie mi se pare rezonabil pretzul. Ti-am spus , nu-mi place sa merg la sala, in schimb cam de trei ori pe saptamana ies cu picii cu bicicletele.

Brandu ce mai zici?

Mergi la inceput