Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 9
alinkav spune:
Vai Rox, ce nasol!
Poate s-ar gasi totusi!
Asta cu certificatele, nu-i bai, dar actele casei e ceva mai complicat!
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Ce sa mai zic, nu imi facu nimic. Si nu e doar un certificat. Nu gasesc certificatele copiilor, al meu, cel de casatorie, si actele de la casa. Le avusesem la mine cand mi-am facut buletinul, au mai zacut pe la serviciu si apoi disparute in misiune. Pentru copii am nevoie urgent ca le au expirat si pasapoartele si nu pot pleca in concediu.Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
of Rox
poate sunt in vreo alta geanta , tin pumnii sa rezolvati repede !

ceamica spune:
Anisia felicitari ! Sarcina usoara , bebe sanatos si sa fie ce vreti voi !
Mandarinuta sanatate Antoniei ! Tin pumnii sa puteti pleca in formatie completa si distractie placuta !
Elena 
multumesc
luy spune:
Sanatate Antoniei, imi pare rau ca ati ratat distractia de ieri ! Sper sa se faca bine repede si sa va bucurati de vacanta !
Rox, tin pumnii sa gasesti totusi actele 
Am trimis pe mailul comun link catre albumul cu pozele de la intalnirea de ieri.
Aseara Maria a cazut lata, nu a mai vrut sa faca baie si a adormit singura, pana sa ajung eu la ea
. Dimineata ii dusese cu gradinita la un spectacol de teatru la Sala Polivalenta, seara am luat-o la Cocor... A avut o zi plina ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
mihailescu teodora spune:
Va pup si eu la amiaza!

Alina si Rodica!!!!Un buchet maaare de
pentru 2 mamici inimoase!
mihailescu teodora spune:
Imi pare tare rau ca n-am ajuns aseara la Cocor!Oricum as fi venit singura sa va vad pe voi,ca Mihnea a avut program pina aseara la 22:00
si nu puteam sa-l aduc si pe el!Oricum,ne-am distrat copios noaptea trecuta:si eu si N stateam si-l ascultam pe Mihnea,care canta in somn intr-o veselie de nedescris 
![]()
As fi vrut s-o revad pe Mariana
si sa le reintalnesc pe Papanasha,Luy,Elena

!
Foto superbe am admirat!
La picnic spun si eu un maaare prezent!!!!!!!!
Erina spune:
Offf Roxana, sper ca or sa apara. Ai cautat bine in masina? Vezi la birou pe dupa copiator sau alte din astea. Daca nu aveai si bani in caz ca le-ai pierdut pe undeva e posibil sa ti le returneze gasitorul.
Eu as cauta in cele mai neobisnuite locuri. Asa am pierdut noi niste documnte si erau in lada frigorifica, nu stiu cum au ajuns acolo...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Teodora imi pare rau ca nu ai ajuns. Lasa ca pe noi ne mai vezi, daca zici ca Mihnea a avut alt program atunci nu e pierderea asa de mare>
Ne vedem la picnic.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
alinkav spune:
Abia astept si eu picnicul!!!
Doar ca se anunata luna asta cam ploioasa!
Sper sa gasim o zi perfecta!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Ce vulpe sireata esti Yaioooo... Eheee... Si daca iti povesteam de masina, o dadeai ca ti-e dor de B... No bine. Nu stiu care masina si care ulita, dar nu sunt genul care s-mi fac poze cu masinile misto de pe strada. Ori era a mea, ori a cuiva venit in vizita, ori facea parte din decor pur si simplu... Eu am doua masini, una mica si una mare, ambele negre. Inainte aveam trei, dar jipuletu i-l lasai lui Tom, sa agate si el ceva... Eu am reusit si fara. Hahahaha... |
Mie nu mi/e dor de B, ca a fost 'putin lau', cum spune Tudor. Uitasi, soro, de povestea cu masina faina si cu vecinul? Hai ca te iert, ca ai 'bebe la burtica'. De, asa vorbeste Tudor, ca ardeleanu' de tata-su!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (5+)[/i]