Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
Sabina, frumoasa poezie!
In alta ordine de idei, dupa ce am umplut pagini, se pare ca e suficient deocamdata. Alina a prins ideea. Acum ramane sa vedem daca am castigat eu concursul cu sunetul!
Probabil nu, dar macar sa aflu ca am gresit!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI copii si copile mari!
Sa aveti o zi...copilaroasa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
Yaia, sa nu ma dezamgaesti! ![]()
la multi ani copilasilor nostri dragi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Haide, Yaiaaaaaaaaaaaaaa!!!
La Multi ani, copilasi dragi! Sa aveti o zi magica!!!
La noi azi e serbarea, apoi avem o petrecere, mai e si ziua tatalui meu, asa ca sa curga sampania! Va sarut pe obrajiori mari si mici!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
papanash spune:
La multi ani fericiti, dragi copii !!!
de-abia astept sa ne revedem astazi la Cocor !
Pupici si fug la treaba mea :)
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Annisia spune:
Fetele mele dragi, sa ne traiasca bebeii si sa ne bucuram de ei toata viata. Sa ne aduca lumina si dragoste, liniste si fericire si sa ne fie sprijin de nadejde mereu!!!
Eu mi-am facut un cadou mai cu mot cu ocazia Zilei Copilului. De fapt i-am multumit pe toti dintr-o lovitura. O sa mai am un COPIL. Uraaaaaa!!!
Hai sa bem sa petrecem...
Am vrut eu sa va fac o surpriza si sa ma trec singura pe listuta, dar mamie a uitat parola. Asa ca nu va mai iau pe ocolite. Bagati text, ca Annisisa mai toarna un film pe la sfarsitul lunii ianuarie. Pupici! Sunt atat de fericita!!!!
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (5+)
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
alinkav spune:
Bag de seama ca sarbatoriti, desfaceti cadouri de nu e nimeni pe aici!![]()
![]()
Al meu baiat e la film acum cu scoala, se bate cu popcornul evident!![]()
Iar Oli e la gradi!
Serbarea va avea pe 9 iunie, va fi doctorita!
Noroc ca nu au nevoie de costumatie, o vor imbraca intr-un halat alb, dar sa fie imbracati mai festiv.
Sabina spune:
uaaaaaaa, m-ai lasat cu gura cascata madam!!
Bravo Annisia, si ai grija mare mare de tine!! Te imbratisez !!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Fetele mele dragi, sa ne traiasca bebeii si sa ne bucuram de ei toata viata. Sa ne aduca lumina si dragoste, liniste si fericire si sa ne fie sprijin de nadejde mereu!!! Eu mi-am facut un cadou mai cu mot cu ocazia Zilei Copilului. De fapt i-am multumit pe toti dintr-o lovitura. O sa mai am un COPIL. Uraaaaaa!!! Hai sa bem sa petrecem... Am vrut eu sa va fac o surpriza si sa ma trec singura pe listuta, dar mamie a uitat parola. Asa ca nu va mai iau pe ocolite. Bagati text, ca Annisisa mai toarna un film pe la sfarsitul lunii ianuarie. Pupici! Sunt atat de fericita!!!! ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (5+)Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
FELICITARI!!!!!!!! nu tip, doar ma bucur sincer...sa ai un bb sanatos si o sarcina usoara.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)