Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (430)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
Piciulescu, sper ca gandul nostru sa te fi ajuns si sa te fi rasfatat de ziua ta!
La multi ani!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Buna dimineata! 
Inca dormiti? ![]()
Luy, de data asta a functionat posta in cartierul tau?
=====================
Roxali spune:
La multi ani Picea!
Yaia am fost doar 4 zile la mare, nu in concediu
...pe 2 mai e sarbatoare aici gen 1 dec la noi
Luni am avut serbarea si cina cu invatatoare baiatului, azi am la pitica...ea va fi o floricica la serbare![]()
o zi buna tuturor
Yaia spune:
Ce liniste pe aici...
Roxali, 4 zile deja e o minivacanta.![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxana_G spune:
Buna seara, azi am revenit si eu din delegatie. Am ratat sarbatoritele, asa ca va urez acum:
Luy si Picea, sa fiti sanatoase, implinite si fericite!
De povesti nu prea am timp, si maine am o zi nebuna. Sper sa recuperez vineri.
PS Ceamica, varicela se poate proba dandu le si colegilor. ![]()
SabinaY,
fetele certarete! Inteleg grija ta, asa a fost si mai e inca la noi cu bataile. Si nu prea am solutie din pacate.
Roxana_G spune:
Hei, ce faceti? E vreo greva azi? Ca prea nu scrieti nimic.
Eu sunt cu munca, nici sa mananc nu am apucat. Iar acum m-a prins furtuna incat am luat doar o banana si un iaurt si am fugit.
Dimineata am fost sa rezolv cu pasapoartele copiilor care vor fi gata in 14 zile calendaristice. Din pacate, daca se intarzie, ne este periclitat concediul. M-am cam enervat pe acolo cu birocratia, dar bine ca rezolvam.
Atentie, acolo in sos Pipera se fac numai pasapoartele biometrice care dureaza 14 zile. Pasapoartele temporare (in regim urgenta) se fac numai in str Iorga. Taxa la CEC e bine sa fie platita in avans, pentru ca acolo programul CEC e altul decat al ghiseelor care primesc acte, si oricum pot plati numai cei cu domiciliul in Bucuresti. Parintii trebuie sa fie musai amandoi, nu se accepta procuri.
Una peste alta, exceptand nesincronizarea de program, totul merge repejor, maxim 5 min de copil si sunt 5 ghisee deschise.
Piticii au fost incantati si s-au cam distrat, spre disperarea doamnei de la ghiseu. De fapt sunt tare nazdravani, dar si haiosi foc. Mi-a fost dor tare de ei. Abia astept weekendul in familie, desi se pare ca vremea va fi urata. M-am cam saturat de ploi si furtuni, nu mai zic ca diseara aveam bilete la Scorpions. Voi merge cu Alex din nou, pana la urma din diverse circumstante a ajuns ea la toate concertele. Luni a fost la Sting dar a declarat ca erau multe instrumente si cam batran solistul. ![]()
Cam asta de la noi. Va dorim numai bine si va pupacim.
Una peste alta, daca
carpatina spune:
Mah, a inceput vacanta la voi? Sau au inceput reducerile? ![]()
=====================
carpatina spune:
Are cineva in plan Disney anul asta? Roxana?
=====================
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Are cineva in plan Disney anul asta? Roxana? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pfiii, tocmai ma gandeam ca e ziua internationala a necomunicarii virtuale si numai eu nu o respect.
Eu am Disney in plan in primele zile de august.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mah, a inceput vacanta la voi? Sau au inceput reducerile? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
O minivacanta va fi ea, cu ziua de luni libera. Pacat ca vremea se anunta rea. Noi aveam mare in plan dar cred ca pjca.