Kit epilare cu ceara de unica folosinta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

PS: de ce considerati ca la cosmetica ar durea mai putin? Eu m-am facut o singura data pe maini, nu prea am sesizat diferenta fata de epilarea acasa.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

nu doare mai putin la cosmetica, doar ca scapi mai repede
eu, neavand dexteritate, m-as chinui acasa de m-ar trece toate alea ... asa prefer sa merg la cosmetica si in maxim o ora am scapat de tot parul nedorit (eu nu inteleg, daca vede ca nu e dorit, de ce se mai incapataneaza sa creasca? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
eu nu inteleg, daca vede ca nu e dorit, de ce se mai incapataneaza sa creasca?

XIO - pai in cazul tau se schimba problema daca mama ta este cosmeticiana; nu exista comparatie intre cineva amator si cineva profesionist - deci se explica ca te epileaza "ca la carte" si esti multumita!

Dupa toate comentariile am ajuns la concluzia ca trebuie sa las rusinea deoparte si sa ma duc la salon!
...poate sa rada cosmeticiana de mine dar ma scapa de-o grija si 3-4 saptamani pot purta hainute de fetita fara grija

Din cate am cautat eu pe net costurile ar fi asa:

kit epilare cu incalzitor

- aparat incalzire ceara ( model cel mai ieftin) - 60.00 lei
- rezerve ceara 100 ml - 6.00 -7.00 lei/buc.
- hartie pentru indepartare ceara 100 buc- 15.00 lei
- ulei dupa epilare 500 ml - 35.00 lei (presupun ca ajunge ptr mult timp, doar este jumatate de litru)

Deci investitie initiala in jur de 120.00 lei.
Apoi se presupune ca se cumpara rezerva si hartia pentru fiecare epilare-21.00 lei

Costuri aproximative salon:

Epilat lung - 26 RON
Epilat scurt - 14 RON
Epilat brate - 12 RON

deci maxim 40 lei + 10 lei partea cosmeticienei - 50 lei

Se pare ca e putin mai scump la cosmetica dar vorba cuiva de aici: te asezi acolo si o lasi sa-si faca treaba, oricum te face mai bine decat te-ai face tu + ca e mai usor de suportat fiindca nu iti provoci singura durerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Letitia, la durere ma refream la comparatia dintre durerea pe care ai simtit-o la epilatul cu benzi si cea la epilatul clasic, ca de asta spuneai . :)

Si consumabilele acum nu's scumpe absolut deloc, nu stiu cum era inainte.
de ce nu vinzi aparatul? ca 100 de ron tot iei pe el.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Xio,habar nu am,dar a fost o diferenta..Cu cat te faci mai des cu un anumit aparat,te inveti..apoi daca schimbi probabil resimti altfel.Oricum nu conteaza,de durut doare in ambele situatii ce sa o mai lungim :)))

Uite ca nu-s asa scumpe consumabilele..acum ceva ani erau f scumpe.

Alinutza,ma bucur ca mergi la salon,e mai bine,ai sa vezi..scapi mai repede si apoi poti continua tu acasa,cu aparatul sau chiar acest kit..insa fara lama ca nu faci nimic.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu am de mai multi ani si mi se pare foarte bun. cumparati ceara tot de la distribuitorii de produse profesionale, de acolo iau si saloanele. eu am cumparat mereu de la contrast, in spate la unirea. era cda minima un milion, din care imi cumparam ceara pt un an :). aparatul l-am luat din carrefour, a fost mult mai ieftin dar nu se mai gaseste. ceara se duce f bine cu ulei, orice ulei, eu folosesc de bebelusi. singurul motiv pt care ma mai duc cand si cand la cosmetica e ca e mai comod si cosmeticiana ajunge bine in toate locurile.

eu nu am cumparat benzi de hartie mici ci rola mare, am cumparat-o acu cativa ani si tot mai am.

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 22+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Xio eu il vand.ca si asa sta pe raft singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu am facut candva un curs de cosmetica si am depilat numai cu ceara de unica folosinta.un recipient cu ceara clasica e f ieftin si ti poate ajunge la 2 sedinte[depinde cat esti de paroasa],iar rola de hartie[mare],la fel,iti ajunge o gramada[tai tu din ea cat iti tb].dupa,dai cu ulei[se poate folosi si ulei de bucatarie].insa,intr adevar,tb sa ai dexteritate cand tragi[invers cresterii firului de par].produsele se gasesc la contrast,pe str mamulari,dar stiu ca la persoane fizice luau cu 30 la suta mai mult ca la cei care lucrau la saloane.recipientul de incalzi ceara e putin mai scump,mai ales ca nu mai aveau cu un singur recipient.daca merge cineva la contrast,sa ma anunte si pe mine care mai sunt preturile.

Mergi la inceput