Kit epilare cu ceara de unica folosinta
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
Alina,crezi ca nu doare cu ceara si benzile alea?
Oo,dar doare al naibii..si cum nu ia tot din prima,te chinui iar si iar.Si spun asta ca si eu m-am facut cu lama si-s cam pe acolo..Eu m-am facut cu aparatul recent,dupa 3 ani de lama si am zis ca mor.
Dupa lama firul este mai gros,radacina mai teapana,asa ca eu recomand sa mergi la cosmetica si apoi sa te faci cu aparatul acasa,cand firul de par nu va mai fi asa gros si va avea radacina ceva mai ''moale''.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
P&ANA spune:
Si eu folosesc incalzitorul , care ce-i drept se incalzeste greu dar ma salveaza in situatie de criza .
Daca s-a folosit lama , e dureroasa prima sedinta si mai bine mergi la cosmeticiana sa tipi mai putin :)
Letitia , ai dat cu pudra pe picioare inainte de ceara ? asta ar fi un motiv pentru care raman fire si ceara .
Si nu ramaneti lipicioase daca folositi uleiul special (sau de gatit daca nu aveti)
Haideti ca nu doare asa rau ! daca a rezistat fii-mea care-i extra-sensibila ...
Kitul si consumabile cumpar de la topline dar am vazut si la intrarea in auchan militari (pe culoar )
Alinutza1979 spune:
am folosit ceara clasica ani la rand pe vremea cand era mai tanara, atunci nu existau asa multe variante si ceara topita pe aragaz era un lux!
Ma facea mama unei prietene care locuia la curte fiindca pe langa faptul ca frige tare, ceara clasica face un fum si un miros in casa nu-ti mai trebuie! Deci stiu cat doare!
La cosmetica e ideal insa mi-e nu stiu cum sa ma duc acum la cosmetica (nu stiu daca ma intelegeti) ...s-a cam indesit, nu sunt eu foarte paroasa de fel insa tot folosind lama s-a ingrosat!
...as vrea sa ma fac si pe miini, pe miini nu m-am facut niciodata il am foarte rar dar e negru
alina71 -- spune-mi te rog unde mai precis la intrarea in auchan militari?! Intrarea de langa farmacie si restaurantul rustic sau cealalta?!
P&ANA spune:
Langa Leonardo si vav de un centru de telefonie mobila - e un stand dreptunghiular cu cosmetice/accesotii.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Eu il am de aproape 4 ani de zile si nu-l folosesc. 1.nu smulge cum trebuie,trebuie sa tot aplici,sa tot consumi benzi aiurea. 2.nu se ia toata ceara si ramai lipicioasa de stai in dus o zi intreaga sa reusesti sa dai jos resturile. 3.rezervele sunt destul de scumpe,mai ales benzile si consumi f multe.Mie nu mi-au ajuns benzile din pachet pt o epilare. Sincer,ori mergi la cosmetica unde au aparate profesionale,la fel si ceara si tot,nu se compara..ori iti iei un aparat de epilat gen braun. edit :eu l-am luat din carrefour,nu stiu daca acum mai exista,dar poti incerca. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
Nu stiu cum va chinuiti voi, singura explicatie este ca nu stiti cum sa va epilati singure, nu aveti indemanarea necesara, ceea ce e normal, mai ales daca nu ati exersat de cateva ori.
Mama-mea foloseste numai ceara la flacon incalzit, dureaza jumatate de ora max. pana se incalzeste, un flacon costa 6-7 lei si ajunge pt. epilat picioare la mine.
De smuls exista zone in care nu smulge tot pt. ca e f important sa vezi cum creste firul de par.
Pt. senzatia lipicioasa-exista un ulei special cu care te dai dipa epilat si in timpul epilarii. ;)
Si spre deosebire de epilator, smulge firele, nu mai mult le rupe.
Referitor la durere...doare ca un epilat cu ceara, ca doar e acelasi principiu, doar ca durerea este cam pe jumatate pt ca nu este acompaniata si de senzatia de arsura pe care ti-o da cear normala si nici nu se irita pielea daca pui de mai multe ori in acelasi loc.
inainte de epilat trebuie sa dai de cateva ori (2-3) pe o fasie de material cu care scoti ceara, ca sa poti intinde dupa aceea pe piele fara sa te doara (e ca la deodarantul cu bila, trebuie sa invarti putin bila pana ajunge ceara, si daca o faci direct pe piele evident doare).
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Leditia spune:
Hai mai Xio,serios..cum naiba sa nu stim sa ne epilam..Ma epilez de 16 ani zau asa..Cu ceara clasica,cu benzi la rece,cu lama ,cu aparate,cu aparatul ala cu ceara..cred ca le-am incercat pe toate de-a lungul timpului.
Si da,mi-am luat si ulei atunci si ceara roz si verde sau galbena,nah,uite ca aici nu mai stiu exact,ca deh,cica-s diferite..si m-am chinuit aiurea.Si nu am incercat o data si am renuntat...Dar nu-s multumita si basta.Sa nu mai zic ca apoi mi-a dat parul la fel ca dupa epilator,daca nu chiar mai repede,de m-am si mirat.
Alina,nu am folosit pudra inainte,nici la cosmetica nu se foloseste pudra inainte..asa ca nu cred ca asta ar fi cauza.
Alinutza,te inteleg perfect ca ti-e aiurea sa te duci la cosmetica,dar crede-ma ca toate femeile care merg la epilat sunt paroase,ca de aia merg.Si e mai bine asa,ca dupa lama e mai aiurea sa te faci tu acasa.Apoi radacina se slabeste si altfel te faci acasa.
Nah,asta este parerea mea si nu mi-o schimb.Consumabilele sunt scumpe,ceara,benzile si uleiul de dupa si ajung sa te coste cat un epilat la cosmetica,deci nu,mersi.
POZE CU NOI
de David Christian
XIO spune:
Pai altfel nu-mi explic de ce la tine doare mai tare (daca nu stii sa tragi doare), ramai lipicioasa(daca folosesti uleiul nu ramai), ramane par-da, daca nu tragi bine, daca nu pui bine ceara, iar de scump, zau ca nu stiu ce e scump.
Si iti spun astea tocmai pt. ca mama-mea e cosmeticiana, ma face pe mine lunar cu ceara asta si nu am problemele de care spui, imi face colegele, si se face si ea la randul ei.
E adevarat ca atunci cand am epilat-o eu a durut-o, nu mergea bine rola si altele de care spui, dar astea din cauza ca eu nu stiam cum sa fac aceste lucruri corect.
Cu ceara clasica m-am epilat singura pe picioare fara probleme, cu asta nu am putut.
Deci tine de indemanarea ta si de obisnuiinta cu acest tip, nu de ceara.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
felicia74 spune:
Va referiti la kit de genul acesta?
http://sanatate-ingrijire.com/depilare/sesu-roll-on-ceara-depilatoare-la-cald-cu-rezina-125ml-_6074
Eu am cumparat unul acum o saptamana si nu sunt incantata, ceara curgea foarte greu iar benzile de hartie s-au terminat rapid. Pana acum m-am facut cu aparat electric, dar am vrut sa fac o schimbare.
PS: de ce considerati ca la cosmetica ar durea mai putin? Eu m-am facut o singura data pe maini, nu prea am sesizat diferenta fata de epilarea acasa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
De unde ati cumparat ulei ptr curatat (ca la hipermarket nu am vazut)?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
Leditia spune:
Xio,nu are rost sa ne contrazicem si sa o tinem pana la nesfarsit asa..asa a fost la mine,aparatul zace aiurea,consumabilele sunt scumpe,in special uleiul cu care te dai dupa si benzile.Nu m-am uitat pe net sa vad ce preturi sunt,stiu doar ca acum 3-4 ani eu am dat o groaza de bani pe ele,bani care aveau alta valoare,stii si tu :)Edit:s-or mai fi ieftinit intre timp,habar nu am,la vremea aia abia aparuse si era scump si aparatul si consumabilele.
De durut..ei pt ca esti dr ar trebui sa stii ca sensibilitatea fata de durere difera de la om la om,la fel si parul,radacina..etc..tu daca ai 2-3 fire de par ici colo,gen puf,e floare la ureche :))
Felicia,eu am luat uleiul tot din magazin..Cum ziceam,nu stiu daca acum mai exista,insa langa aparatul asta,era doza de reincarcare cu ceara,cutie cu benzi,ulei special..cred ca toate de la aceeasi firma ca si aparatul.Toate amplasate langa aparatele de epilat,tuns,etc
POZE CU NOI
de David Christian