Kit epilare cu ceara de unica folosinta
Eu nu pot folosi ceara clasica (care se topeste pe aragaz si se intinde cu spatula de lemn) mi se pare ca ma arde foarte tare si o dezlipesc foarte greu!
De la o prietena am aflat de acest kit care este format din:
- incalzitor
- rezerve ceara diferite arome
- benzi pentru indepartarea ceara
prietena zice ca ceara nu arde asa tare ca cea clasica, aplicarea se face cu usurinta!
Am gasit pe internet numai la firme cu comanda online iar pretul variaza de la 80.00-350.00 lei
foloseste cineva astfel de kit?! unde il pot gasi de cumparat fizic?
Cateva idei, pareri sfaturi mi-ar fi de folos!
Raspunsuri
XIO spune:
Da, eu folosesc pt. picioare si brate ceara de unica folosinta, este foarte faina, nu e decat putin calduta. aveam aceeasi problema ca si tine (cu caldura) si asta mi-a rezolvat-o.
Il gasesti in orice magazin de produse profesionale.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
CorinaDani spune:
ai incercat benzile cu ceara epilatoare ? astea se gasesc cu usurinta si nu mai trebuie sa-ti bati capul cu procurarea rezervelor pentru acel kit.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Alinutza1979 spune:
XIO -- spune-mi te rog un magazin anume unde le gasesc!
CorinaDani--- am incercat niste benzi care se incalzeau intre palme (trebuia tinute 3-5 min intre palme sa se incalzeasa putin) insa nu apucau tot parul din prima! Probabil nu am folosit unele de calitate - am dat pe ele vreo 15 lei!
XIO spune:
Mai bine iti cumperi asta decat benzi, nici nu se compara.
Nu stiu sa-ti spun magazin, ca eu sunt din Tm.
Gasesc aici flacoane de ceara la orice magazin care are cosmetice, iar aparatul stiu ca l-a luat mama-mea de la un magazin care vinde produse profi pt. cosmetica si coafor.
Contrast spre exemplu.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
msl1 spune:
Am si eu aparat din acela care incalzeste rezervele de ceara si...l-am abandonat!dureaza f mult pina incalzeste ceara si o intind f greu cu rola aceea plus ca ramin lipicioasa ca naiba...
am descoperit aici un fel de ceara care se poate incalzi la microunde deci ajustezi nivelul de caldura dupa cum suporti, se poate folosi chiar rece, si iasa la spalat cu apa.si de pe suprafete si de pe piele. este super!este pe baza de zahar sau miere. nu sint fisii sau benzi, este ceara care o intinzi cu spatula arata ca o miere groasa. Poate a aparut asa ceva si in Ro? sint curioasa daca stie cineva
madau spune:
Eu am kitul dar nu-s asa multumita de el. Pe maini ma pot face cu el foarte bine dar pe picioare deloc. Trebuie sa pun ceara de 4-5 ori ca sa curete tot si ma inrosesc ca naiba.
De cumparat gasesti si pe net, de ex aici http://www.tpb.ro/kituri-pentru-epilat/327-kit-pentru-epilat-free.html
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Leditia spune:
Eu il am de aproape 4 ani de zile si nu-l folosesc.
1.nu smulge cum trebuie,trebuie sa tot aplici,sa tot consumi benzi aiurea.
2.nu se ia toata ceara si ramai lipicioasa de stai in dus o zi intreaga sa reusesti sa dai jos resturile.
3.rezervele sunt destul de scumpe,mai ales benzile si consumi f multe.Mie nu mi-au ajuns benzile din pachet pt o epilare.
Sincer,ori mergi la cosmetica unde au aparate profesionale,la fel si ceara si tot,nu se compara..ori iti iei un aparat de epilat gen braun.
edit :eu l-am luat din carrefour,nu stiu daca acum mai exista,dar poti incerca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
deya spune:
Si eu il am si nu il folosesc mi se pare complicat. Am trecut pe aparat. O singura data l-am folosit.
E ok da,nu imi placea ca ma inroseam rau.
Eu il am de la o prietena care aduce si le vinde.
ioanaiub spune:
ma tenteaza si pe mine un astfel de kit dar nu cred ca as putea sa ma epilez singura, asa ca ramane tot varianta la cosmeticiana
eu am gasit www.beautyspell.ro/epilare/kit-pentru-epilat.html" target="_blank"> aici un astfel de kit
Alinutza1979 spune:
eu nu suport aparatele gen Braun, am 2 - ultimul cica are tehnologie fara durere, aiurea! Intai le apuca apoi le trage! Mie nu-mi place deloc ma pisca de mor!
Eu ma fac cu crema sau cu lama insa creste foarte repede!
nu stiu ce sa fac...parca as incerca un astfel de kit!