Strugurasi de Sept -Oct 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
racheel spune:
Doamne, fetelor am stat si am analizat lista de la bujo cu lucrusoare pentru bebe.Cate trebuie....cu ce incepem?CU alimentatia cu igiena ?
Eu patrutul il primesc chiar daca nu este din pal, Carucior landou, premergator si dispozitiv bebe si marsupiu care ati zis ca este incomod, dar nu-l refuz.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MatzaRebela spune:
jade daca erau probleme cu sarcina iti dai seama ca nici el nici eu nu ne-am fii gandit la asta.. dar cat timp totul e ok... dam inainte k mai avem doar cateva luni singurei apoi... o sa fie mai greu mai pe tacute:)) mai pe furis.. mai cu griji ca se trezeste copila....bine ca eu sunt si genu care nu are chef la inceput si apoi nu se mai satura:))))) gata tac ca inrosesc;)))
la 5 ma scoate sotul la o plimbare pana in sinaia bineinteles primul raspuns a fost nu apoi cica hai ma ca nu ai mai iesit din casa de atata timp(exceptand mersu la magazin) si am cedat:)))
27+ cu
seidana spune:
rach ce frumoasa esti in poza... da io vreau sa te vsd si cu burta.. sa iti vad stralucirea..
eu cred ca le iau amestecate... mi-am cam propus sa renunt la fite si comenzi de pe amazon.. n prima faza iau 2 sticlute de sticla, pompa ev primii pasi electrica ca e mai ieftina, am gasit prod faine si ieftine de la DM.. si incet pe rand de toate... amenajarea casei ma cam seaca de bani...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
MatzaRebela spune:
racheel si eu cand ma uit pe listute si vad cate am de luat si de facut... ma cam panichez.. dar incet incet le facem.. multe o sa le luam si pe parcurs. si azi am vb cu mama la telefon o ora de toate chestiile astea si ii spuneam eu ca o sa am atatea de luat si ca nush ce si nush cum la care ea ca ma mai ajuta si ea eu ii spun m-oti ajuta dar tre sa iau si eu mai ales ca bebe creste repede si faze din astea...(eu sunt constienta ca ea nu o sa ma poata ajuta cu multe dar nu am pretentii d ela nimeni eu)
27+ cu
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Doamne, fetelor am stat si am analizat lista de la bujo cu lucrusoare pentru bebe.Cate trebuie....cu ce incepem?CU alimentatia cu igiena ? Eu patrutul il primesc chiar daca nu este din pal, Carucior landou, premergator si dispozitiv bebe si marsupiu care ati zis ca este incomod, dar nu-l refuz. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
ce e dispozitiv bebe?
eu am primit patut, carucior, scoica, marsupiu, premergatorul e la ai mei in garaj...
racheel spune:
Poza aia este facuta anul trecut cand aveam 57 KG
Nu am poze recente si la aparat nu am acumulatori imi trebuie baterii si de cate ori ies din casa si zic ca o sa cumpar baterii uit
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
seidana spune:
ancaroro.. f faina ideea cu listuta , insa vezi ca a 2 a si a 3-a coloana sunt UM si DPN, nu data nasterii si UM.. vrei sa corectez eu?
racheel spune:
Seidana, dispozitiv din ala de ascultat bebe cand este mic.Daca el doarme si tu te duci la bucatarie sa-l auzi cand plange.Sunt doua aparate unul sta cu bebe si celalalt cu noi.
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Poza aia este facuta anul trecut cand aveam 57 KG Nu am poze recente si la aparat nu am acumulatori imi trebuie baterii si de cate ori ies din casa si zic ca o sa cumpar baterii uit Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
si mie pozele alea ( la 55-56) imi plac cel mai mult...
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Seidana, dispozitiv din ala de ascultat bebe cand este mic.Daca el doarme si tu te duci la bucatarie sa-l auzi cand plange.Sunt doua aparate unul sta cu bebe si celalalt cu noi. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
da stiu... la asta ma gandeam si eu ca e ...dar na ...