Strugurasi de Sept -Oct 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz nu am facut inca la albu, am joi. am facut la medicul meu si am niste semne de intrebare..abia astetp sa ajung la albu. multumesc inca o data pt ajutor, daca nu aveam prg si la albu cred ca innebuneam acu, nu gaseam sa fac la un dr bun in doua zile. mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 22+ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
hai nu ti mai face griji ca o sa fie bine
si pana joi mai e asa putin
te asteptam cu vesti bune
_
24 +
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador matza si io l iubesc pe al meu , da n as face acte de astea caritabile daca n as avea chef _ 24 + |
Esti de-a mea... eu il trimit la dusuri reci... ii zic eu nasc, eu ma cracesc pe mine ma doare.. asa ca macar putina suferinta si tu..
Si si eu il iubesc ca doar de asta l-am luat e sot... de 2 ori chiar
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
Al meu ma mai intreaba, si cand facem si noi dragoste?eU ii zic Prin noiembrie ca nici dupa cezariana nu avem voie.
cHiar daca nu am probleme in sarcina, nu am nici chef.Si daca nu am chef nu pot sa fac ceva fortat.
Si eu ce ma mai rugam de el in perioada ovulatiei.Ca tocmai atunci isi gasea ceva de facut si pleca de acasa.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camady spune:
Unboticutz dar ce ti-a zis dr? La mine de fiecare data de la 6 sapt. i se aude pulsul.
Cat despre sex ...............si noi mai rarut ca e mai dragut.El saracu se invarteste in jurul meu dar eu chef n-am ..............si ma intelege.
25+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
didianana spune:
apropo de plante care afecteaza sarcina, spuneti-mi si mie daca stiti cumva ceva de vita de vie, ca am mancat 4 sarmalute in frunza de vita de vie si am mancat vreo 2 frunze. dupa mi-am dat seama ca poate nu sunt bune.
21+ si mamica fericita de 3+ anisori
elly_b spune:
voi vorbiti serios ?!? ati scris 10 pag in 4 h?!? numai cand sunt eu pe aici bate vantul . ma bag sa recuperez
mami de (30.06.2005) si 22+
unboticutz spune:
camady, nu vreau sa agit pe nimeni. nu mi-a zis nimic concret, trebuie sa fac reevaluare pt emeregnta vaselor mari si septul intraventicular.
vin joi cu vesti bune
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 22+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
May3 spune:
la noi a fost de comun acord de cand am aflat ca sunt insarcinata am zis mai bine nu.
la inceput oricum mi-a fosta sa rau ca numai de asa ceva n-aveam chef. apoi hemoragii, hematoame si prostii, iar asta clar ne-a pus capac.
eu nu mai sunt nici asa tinerica si nu prea imi permit sa pierd sarcina asa ca am taiat din radacina orice risc :D
de rabdat poate sa rabde, sa zica merci ca o poate folosi pe manuela ca eu nici pe aia n-o pot folosi de frica contractiilor
22+ cu
zebraroz.ro
May3 spune:
eu nu prea stiu sa fac dif intre balonare si contractii.
azi mi-am simtit de cateva ori burta tare tare. or fi contractii, or fi gaze? habar n-am...
unboticutz, tinem pumnii
22+ cu
zebraroz.ro
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Al meu ma mai intreaba, si cand facem si noi dragoste?eU ii zic Prin noiembrie ca nici dupa cezariana nu avem voie. cHiar daca nu am probleme in sarcina, nu am nici chef.Si daca nu am chef nu pot sa fac ceva fortat. Si eu ce ma mai rugam de el in perioada ovulatiei.Ca tocmai atunci isi gasea ceva de facut si pleca de acasa. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
se mai intoarce roata.... asa era si al meu.. eu cand ziceam hai el isi gasea de lucru la ovulatie... i-am zis ca vanatorului i se mai termina gloantele dar nu a crezut...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !