Strugurasi de Sept -Oct 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
JadeJador spune:
elly , pai normal ca s a scris atat , ca doar discutia principala a fost secsu
_
24 +
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny eu de multe ori ma crucesc cum imi raman mainile dupa facut cumparaturi la supermarket. de la luat in mana conserve, borcane, ati auzit de cazul ala de infestare a castavetiilor din Spania? ca cica au murit 3 in germania, cred ca era infectie cu e-coli...si spaniolii nu recunosc asa ceva, aici de 10 ani n-am auzit de infectie cu e-coli nicaieri, nu zic ca nu-i adevarata faza, dar atunci de ce n-au gasit e-coli in toata ferma? de ce n-au gasit e-coli la alti cumpatarori?? nemtii astia nu recunoasc posibilitatea infestarii pe drum, sau chiar la ei, local...aici se exagereaza cu dezinfectarea; daca analizezi apa de la robinet, cred ca-i mai mult clor decat apa |
Dbunny ...cu siguranta exagereaza nemtii ...insa cert e ca au murit pana acum 10 persoane de la E-coli si mai sunt nu stiu cati infectati si internati in spital sau tinuti sub supraveghere. Faza e ca au murit persoane tinere 26 ani.
Cei drept acum e panica mare in ceea ce priveste toate produsele din Spania. Si apropo ...pe langa castraveti au gasit E-coli si in rosii.Asa ca acum tot ce e importat din Spania e aruncat.
+24
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador elly , pai normal ca s a scris atat , ca doar discutia principala a fost secsu _ 24 + |
apropo de secs .. voi ce mai faceti de papa.. ca am ramas n pana de idei...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
andreea_t spune:
citat din mesajul lui elly_b andreea mie de la cabinetul de la munca mi-au spus ca pot incepand cu sapt 29,30 sa bag prenatal. eu deja nu mai rezist. nu ca nu ar fi ok la munca dar nu mai am stare si nu-mi mai sta capul acolo ... mami de (30.06.2005) si 22+ |
Multumesc Elly Nici eu nu prea mai rezist, cel putin nu la program de 10 ore, plec dimi de acasa la 7:30 si mai ajung seara pe la 19...
25+
Helenutza23 spune:
ha haaa ce ma-ati distrat cu subiectul vostru despre sex.
unboticut, nu am auzit asa ceva. oricum cred ca e nasol momentul.
iti tin pumnii pt joi.
hahaa May ai fost criminala cu "manuela"
auzi, la cat de rau mi-a fost si inca imi e, macar atat sa sufere si el
23+
racheel spune:
Seidana, eu am facut mancarica de tecicu cartofi si snitele din carnita de curcan de la soacra-mea
stefy, da chiar ca cele mai grave cazuri sunt acolo.Nu mai cumparati legume sau fructe?
Adevarul este ca si eu am cumparat rosii si chioar au fost din Spania.Incerc sa nu ma panichez.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
seidana si eu sunt in pana de idei cu papa
acu de ex am si eu tot sarmalute in foi de vita
si parca imi e pofta de varza calita
_
24 +
racheel spune:
citat din mesajul lui JadeJador seidana si eu sunt in pana de idei cu papa acu de ex am si eu tot sarmalute in foi de vita si parca imi e pofta de varza calita _ 24 + |
Fara varza ca este din spania Poate a juns bacteria si in varza
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
elly_b spune:
acum am inteles .... pai daca ati bagat de secs ... si fara mine
hai sa va iau pe rand ca am facut listutza :
Oana
felicitari pt achizitie! Sa le stapaniti sanatosi!
Jade
ok. Ma duc la unirii. Dar nu mai ajung azi. Ma straduiesc maine dupa Usca ca nici la ea nu m-am dus.
Am citit eu dupa toxinfectia care am facut-o sapt trecuta, ca poate fi cauzata de listeria, toxo, salmonella sau e-coli , ca daia sunt cu morcovul, si ca poate duce de la malformatii pana la moarte intra-uterina.
Dar incerc sa ma pastrez calma
(a fost o grimasa)
Dbunny
. Clar
si acum ii spal lui fii-mea ca si mie de altfel, tot ce pun direct pe piele, inainte sa imbrac. bb fiind, i le si calcam pe toate partile
. La inceput doar
vreo 2, 3 luni pana mi s-a parut mie ca s-a intremat.
Si faza cu e-colii pt mine e facatura la fel ca si cu aviara si cu porcu si cu vaca
acum dau in astia cu legume . stati ca pana la sfarsitul verii urmeaza fructele daca nu reeditam o aviara mica. Trebuie sa mai echilibreze balanta
pai numai dintr-un loc sa se importe
si sa vedem indiferenti cum infloreste o economie ... cine stie ce nu a semnat printul si atunci sa-i aratam cum ii dam la gioale.
May ba sa crezi
. Parca ma vad pe mine la prima sarcina . Nimfomanie cel putin
.
Acum numai daca o vad de la departare ma ia cu greata
depinde de hormoni la fiecare sarcina cred eu
.
Boticutz e cazul tau?!? Pai nu prea e ok. Inimioara trebuie sa se vada. Vezi si auzi cum bate si au ei culorile alea rosu si albastru pt determinari
.off sa ne tii la curent tinem pumnii stransi
Seidana ai mai zis tu de DM
ce doamne iarta-ma e DM?!?
mami de (30.06.2005) si 22+
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
Fara varza ca este din spania Poate a juns bacteria si in varza Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
pai cata salata de varza cu marar am balotat eu in ultimul timp
_
24 +