Club chic (45)
Raspunsuri - Pagina 4
danamiha spune:
of ce rau imi pare...sa comanzi stiind un pret si in final sa dai cat sau mai mult decat in parfumerie...
nu ziceam sa comanzi de pe Perfumed Court ci doar sa te inspiri, vezi ce parfumuri contin cocus si dupa, te agiti sa le gasesti, oricum dai tu de ele la Nisa
mai am f.putin din Verbenas of Provence de la Jo Malone si chiar daca nu e persistent imi place enorm. Nu sunt inca hotarata ce sa-mi iau...ma gandesc fie sa-l iau tot pe acesta sau sa incerc ceva nou, de ex. Jo Malone Lime, Basil & Mandarin.
cum a fost la party in Germania?
rose_selavie spune:
Dana am cautat in dupa-amiaza asta Eau de Sud si in ambele parfumerii care tin Goutal nu il mai comanda. Imi pare rau. Ce am incercat azi si mi-a placut a fost asta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Un-Matin-d-Orage-5586.html
e destul de citric, cu arome verzi.
Si mai este unul interesant: Ninfeo Mio. Miroase a fan proaspat, a flori salbatice, a vant, ploaie si roua, a padure de smarald. E de basm, serios, dar merge exclusiv vara, nu as purta asa un miros iarna. Iarna as simti ca inghet de frig cu Ninfeo Mio.
http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Ninfeo-Mio-7624.html
Ai incercat cumva si Pear and Freesia de la Jo Malone? E laudat pe net, oriunde citesc de Jo Malone, asta e mereu favoritul, sunt curioasa...
rose_selavie spune:
La Party a fost bine si pt copii si pt adulti. Mara s-a simtit grozav in leagan in curte, n-am mai desprins-o din el. Radea cu gura pana la urechi :)). As vrea sa recomand o chestie tare haioasa, care merge la copii mai micuti. Se cheama Pinata, e o traditie mexicana la origine. E de obicei un calut (dar pot fi si alte figurine) din carton si hartie creponata multicolora, pe care il umpli cu jucarioare mici, gen pistoale cu apa, bile, lego..orice, dar si caramele, bomboane etc si se inchide burta cu snururi de hartie. Se atarna afara in curte de-o creanca mai joasa din pom. Punctul culminant al petrecerii il reprezinta cand copii trag de snururi si se revarsa printre ei puzderia de jucarii. Asa fiecare ramane cu ceva, chiar daca micut, sunt coplesiti de placere, chiuie si distractia e in toi.
danamiha spune:
rose,
chiar azi m-am gandit la Un Matin d`Orage, l-am vazut pe ebay impreuna cu crema pentru corp.
eu vreau ceva citric, citric, astept sa gasesc Les Nuits d'Hadrien in varianta edp.
mi-a placut cum scrie cineva despre el pe makeupalley: "I feel like I'm swimming in a huge glass of fresh real lemonaid".
nu am mirosit altceva de la JO Malone, m-am gandit sa comand mostre. Le urmaresc pe acestea...
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie La Party a fost bine si pt copii si pt adulti. Mara s-a simtit grozav in leagan in curte, n-am mai desprins-o din el. Radea cu gura pana la urechi :)). As vrea sa recomand o chestie tare haioasa, care merge la copii mai micuti. Se cheama Pinata, e o traditie mexicana la origine. E de obicei un calut (dar pot fi si alte figurine) din carton si hartie creponata multicolora, pe care il umpli cu jucarioare mici, gen pistoale cu apa, bile, lego..orice, dar si caramele, bomboane etc si se inchide burta cu snururi de hartie. Se atarna afara in curte de-o creanca mai joasa din pom. Punctul culminant al petrecerii il reprezinta cand copii trag de snururi si se revarsa printre ei puzderia de jucarii. Asa fiecare ramane cu ceva, chiar daca micut, sunt coplesiti de placere, chiuie si distractia e in toi. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
ma bcur ca v-ati simtit minunat!
ce te faci de ziua Marei? O Pinata prin apartament, hm? Eu zic sa propui socrilor sa o sarbatoriti in Germania pe Mara
ianka78 spune:
hello, party people! hehehe, ce ma bucur ca am reusit sa ma loghez. in ultima vreme avem foarte multe restrictii la munca legate de accesul pe net. nu tu facebook, nu tu mess, nici pe DC nu reuseam sa ma loghez....creca azi au atipit 'aitistii' de la noi de la munca, e un adevarat miracol c-am reusit sa ma loghez.
Anyway, va citesc zilnic...si asa tare m-am nervozat ca nu puteam sa particip si eu la discutiile aprinse despre noua oranjada de la Lancome.
Vazand ce entuziasm a generat pe forum, tzup! si eu la mirosit: subliiiiiim, dar dispare cu desavarsire in maxim o ora de pe mine....atata nestatornicie n-am mai pomenit...in schimb m-au curerit iremediabil si ireversibil mandarin basilic si jasminora! yam-yam, ce bunatati! am intrat in transa, tre sa am macar unul dintre ele pentru vara asta! jasminora e cea mai frumoasa si autentica iasomie pe care am mirosit-o intr-un parfum pana acum. imi place de moooor, culmea, ca io nu mi-s cu florile neam! Si m-a bucurat faptul ca rezista decent avand in vedere ca-s ape de toaleta.
Intrebare: unde le gasesc si eu la un pret decent?
Hugs and kisses to all of you.
Sali, thanks for asking! (am vazut ca ai rezolvat foarte simplu problema parfumurilor de vara , hihihi!)
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali geniest,yanka.... how are you these days? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Salutare ! Salutare !
Sunt si eu pe aici, prin curte, insa am preocupari legate de sfarsitul anului scolar, evaluari, serbare, costume de pitic sandale pentru nunti....d'astea gospodaresti..
Sali sa stapanesti sanatoasa achizitiile. Ma asteptam la ceva mai exotic asa, de vara, din partea ta...
Rose tu esti total exotica pt. mine. Te invidiez pentru tenacitatea in a testa noi si noi miresme...
M-ati facut ff curioasa cu Jasminora. Avand in vedere ca iubesc iasomia de nu mai pot (vezi Alienii de toate culorile) cred ca va fi achizitia verii din duty-free-ul londonez. Evident pe langa o noua sticla de alien clasic.
http://chicboutique2011.blogspot.com/
rose_selavie spune:
Iankaaa bine ai revenit! Daca as fi in Bucuresti as organiza o ambuscada la tine la servici sa te scot la o cafea.
Geniest ce-mi place cum iti faci plinul anual cu cate un Alien! Esti fidelitatea intruchipata si asta e de invidiat! Bun, pot jura ca daca Alien nu s-ar mai produce as fi trista si neconsolata, deci si in cazul meu e un parfum obligatoriu. Spor la pregatirile pe serbari si multa distractie!
Fetelor, daca am deja Cinema YSL mai are sens sa-mi iau Classique JPG? Nu ca ar semana prea mult, dar parca sunt rude indepartate, au aceeasi dulceata, portocala si vanilie si in toata povestea asta Jasminora e un contracandidat serios.
ianka78 spune:
rose ce mi-ar placea sa fiu ambuscata asa! zi-mi si mie, dintre parfumurile robert pigue pe care le cunosti/ai tu, pe care l-ai recomanda si de ce? i mean, care ti se pare emblematic pentru casa respectiva.
in alta ordine de idei, si eu am cinema, l-am primit de la soacra si nu prea m-am omorat dupa el...cam dupa o ora asa nu-l mai simt deloc pe mine, desi lumea in jur il simte. Cand am mirosit asta iarna classique, m-a obsedat vreo saptamana faptul ca semana cu ceva si nu reuseam sa identific cu ce. probabil cinema era de vina. if u want my opinion, classique mi se pare mai bine 'lucrat', e sora mai mare, mai desteapata si mai frumoasa a lu' duduia cinema.