Club chic (45)
Raspunsuri - Pagina 5
rose_selavie spune:
Ianka soacra ta e super! Eu am primit mai demult Glow Jennifer Lopez .
Deci Classique e net superior lui Cinema si merita avut? Imi place foarte mult, ieri am testat si varianta edp. Inca nu sunt sigura care dintre edt si edp imi place mai mult. Le gasesc diferite, edt e totusi de preferat vara, apa de parfum e buna in restul anului, e atat de tare! Un pic daca pui tine intreaga zi.
rose_selavie spune:
Legat de Piguet: singurul pe care il am e Fracas. E emblematic, cand zici Robert Piguet zici Fracas. E puternic, exotic, foarte cremos. Flori albe, tuberoza in special din belsug, intoxicant, unic.
Comandasem si VISA Piguet, dar era incert cand ajunge, am asteptat 2 luni apoi am anulat comanda. Visa fructat, e un fel de Angel, dar mult mai decent si cu o nota de piele dominanta (asta am citit despre el, d eincercat inca nu am unde).
ianka78 spune:
mah, io zic ca classique-ul isi merita locul in colectia unei parfumiste...si da, edt e mai light, si mie mi se pare...N-as putea spune ca cinema si classique seamana asa, ca doua picaturii de apa, insa sunt cam din acelasi film....sau mai bine zis classique-ul mi se pare din filmul european, mai serios, mai state of the art asa, in vreme ce ysl- cinema e mai din filmul american (culmea!!!), mai comercial, fara pretentii. Amandoua sunt faine, dar parca mai fain e classique-u, zic io, dupa nasu' meu.
asaaaa, intrebarea doi: balenciaga - rumba ce-ti spune?
sar'na de raspuns
(ca sa explic, ce e cu 'chestionarul' asta: vreau sa-i iau lu' mami un parfumel, si vreau sa fie ceva special, sa nu fie mainstream asa....tin sa precizez ca mami e mai young-spirited asa)
rose_selavie spune:
Balenciaga Rumba am primit pe servetel de la Blueeyes si mi-a placut, am si facut un top five al favoritelor si cred ca Rumba era pe 3 si Talisman Balenciaga era primul. Nu gasesc in Berna Balengiaga in parfumerii, ar fi interesant sa le pot testa pe toate ca lumea.
Iti pot da alte sugestii daca vrei. Ma gandesc la asta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Jolie-Madame-3817.html
parfumurile Balmain sunt timeless, deosebite de restul.
sau asta, un miros rotund, cu multe flori albe :
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/24-Faubourg-27.html
nu stiu ce gen de parfumuri poarta mama ta, sau ce si-ar dori nou mai diferit decat are deja. Astea doua sunt clasice si totusi mai putin populare decat vesnica trilogie Chanel-Dior-Guerlain.
Alt parfum misto de tot si bine construit e Iris Nobile:
http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma-Iris-Nobile-1564.html
Si despre Badgley Mischka se vorbeste numai de bine, e cifru fructat, foarte yummy:
http://www.fragrantica.com/perfume/Badgley-Mischka/Badgley-Mischka-2547.html
Astea aduc un suflu nou, inedit, un miros distinct si modern in orice colectie.
danamiha spune:
www.fragrantica.com/perfume/Laura-Mercier/Eau-Gourmande-Almond-Coconut-3437.html" target="_blank">Eau Gourmande Almond Coconat , rose, poate il gasesti....si eu l-as testa pe www.fragrantica.com/perfume/Laura-Mercier/Eau-Gourmande-Tarte-Au-Citron-3440.html" target="_blank">Tarte au citron
ianka
manumanu spune:
Rose, si eu votez cu Classique-ul. Cinema mie nu mi-a placut, mi s-a parut prea flashy.
DAna, in curand o sa ajungem sa ne hranim numai cu parfumuri!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha www.fragrantica.com/perfume/Laura-Mercier/Eau-Gourmande-Almond-Coconut-3437.html" target="_blank">Eau Gourmande Almond Coconat , rose, poate il gasesti....si eu l-as testa pe www.fragrantica.com/perfume/Laura-Mercier/Eau-Gourmande-Tarte-Au-Citron-3440.html" target="_blank">Tarte au citron ianka |
Daaaa, am sa le incerc zilele astea. Revin cu amanunte si impresii !
Deci Classique se pare ca e castigatorul si-as putea sa-l iau linistita. Problema e ca am avut numai mostre de edt, niciodata de edp, si m-am obisnuit cu mirosul de edt. Am testat ieri edp si mi s-a parut foarte puternic, dar in parfumerii de multe ori mirosurile nu sunt ce par a fi ( ca-n Twin Peaks "lucrurile nu sunt ce par a fi"). Acum scriu si duc la nas mostra de edt si e sublim! Cred ca sezonul cald imi va influenta decizia de a lua edt. Sper sa nu regret.
danamiha spune:
rose, eu purtam Classique, edp, in sezonul rece.
of, ati vorbit asa mult de el incat mi s-a facut dor sa-l miros
asa rau imi pare ca nu poti cumpara de pe ebay, o gramada sunt de vanzare, multe sunt incepute, foarte putin folosite si la preturi bune, uite aici
manu, bine ar fi cu un puf de parfum sa ne potolim pofta de dulcemai e mult pana iti iei Allure?
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 if u want my opinion, classique mi se pare mai bine 'lucrat', e sora mai mare, mai desteapata si mai frumoasa a lu' duduia cinema. |
si mie mi se pare exact la fel, doar ca invers!
am avut CLASSIQUE EDP...nu l-am iubit, avea o nota stridenta si o tarie de brandy care imi dadea dureri de cap, la propriu, de fiecare data. l-am folosit numai toamna tarziu, pe caldura nici nu vreau sa mi-l imaginez.
am incercat si edt , mi s-a parut mai sapunoasa si chiar mai stridenta decat edp( deci mai nereusita) .
am si CINEMA, mi se pare glam...si senzual...pur si simplu il simt ca-mi infierbanta pielea.
cat despre asemanare intre cele 2 , nu zic un NU hotarat, doar ca CINEMA este asa:
http://static.cinemarx.ro/stiri-cinema/wp-content/uploads/2011/02/scarlett-johansson1.jpg
iar CLASSIQUE este asa:
http://www.tusiromania.ro/blog/wp-content/uploads/2008/04/scarlett-johansson.jpg
ianka78 spune:
rose imi pare rau ca nu am putut sa-ti mai raspund ieri, dar intre timp s-au trezit baietii de la aiti si mi-au taiat macaroana....cand incercam sa mai postez imi luam un 'acces denied' peste oki.
in fine, referitor la parfumelul pentru mami, ea a purtat aproape tot timpul opium (mama e bruneta, cu tenul masliniu si okii verzi, hipnotici....zici ca e sarpele ka din cartea junglei si ii vine foarte bine opium/ul) asta e singurul parfum pe care si l-a luat constatnt. a mai purtat si alte chestii, majoritatea primite cadou, gen chanel no 5, shalimar ( de mine) dar acum as vrea sa-i iau altceva... oricum studiez ce mi-ai sugerat. sar'na!
sali ce frumos ai descris cele doua....mai, mai sa/ti dau dreptate. dar tot la vorba mea ajung... finca scarleta in prima poza e genul american,elegant, politically correct, fara cusur, dar in tipare, care nu-si asuma riscuri....in a doua poza, e europeanca in toate regula, putin deocheata, putin obraznica... si sa te iau si altfel...de cand n-ai mai mirosit classique? esti asa sigura ca e un no-no?! ca de cand l-ai avut tu multe ape (de parfum) au curs pe dunare, si tzup ii vezi cu alti oki. eu zic sa-i tragi o adulmecare noua.
dana si acum mai miroase tom fordul de la tine il tin intr/o cutie de lemn in care mai tzin gablonturi si de fiecare data cand o deschid...mmmmm! raiul pe pamant!
pup parfumatele!