Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Si totusi Classique ramane un clasic. Mi-l iau, dar sunt la fel de derutata ca pana acum in privinta alegerii intre edt si edp. Mai vad eu. Merci tuturor pentru raspunsuri!

Si eu tin petecul de matase imbibat in Tom Ford Tobacco Vanille tot intr-o cutie din lemn. Bineinteles si dupa un an inca isi mentine acelasi miros .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78
de cand n-ai mai mirosit classique? esti asa sigura ca e un no-no?! ca de cand l-ai avut tu multe ape (de parfum) au curs pe dunare, si tzup ii vezi cu alti oki. eu zic sa-i tragi o adulmecare noua.

[

nu sunt sigura ce vreau ....dar stiu sigur ce nu vreau.
lolita lempicka si alien sunt singurele parfumuri pe care mi le-am luat si a doua oara.
ma tenteaza sa fac aceeasi miscare si cu midnight poison, care e pe sfarsite, la cota de avarie( 10-15 ml) . si poate si cu alte parfumuri care stau sa se sfarseasca, pentru ca exceptand BLACK ORCHID nu am mai avut crashuri in materie.
am mai cochetat cu narciso rodriguez for her dar moscul si persistenta limfatica m-au facut sa renunt.

nu am uitat ca am promis candva sa-ti trimit NU/YSL.daca mai esti curioasa sa-l adulmeci, lasa-mi o adresa. l-am redescoperit zilele trecute si as fi curioasa ce impresie iti face acest parfum atat de dark dar care mie mi se pare ca arde mocnit. incitant, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:
citat din mesajul lui sali

geniest,yanka.... how are you these days?

Salutare ! Salutare !

Sunt si eu pe aici, prin curte, insa am preocupari legate de sfarsitul anului scolar, evaluari, serbare, costume de pitic sandale pentru nunti....d'astea gospodaresti..

[

stiu ce zici, eu mai am o zi sa ma hotarasc ce culoare vor avea florile din coronitza ilenei cosanzeana!

Mergi la inceput

Apropos de cadouri parfumate care nu sunt pe "wishlist" : ce faceti voi daca primiti astfel de daruri care nu va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

salii got your point! io de pilda am avut multe ups and downs cu parfumurile, adica am avut parfumuri pe care initial le-am iubit, dupa care nu le-am mai putut suporta (ex dior - miss dior cherie) si parfumuri care initial nu mi-au placut deloc dar pe care ulterior le-am iubit mulmulmuldetot (ex alien). sarŽna de oferta, normal ca-s curioasa, iti dau pm.

rose io plec de la premisa ca fiecare parfum TREBE sa aiba ceva frumos in el, ceva artish, asa ca datoria mea de parfumista este sa descopar asta. daca primesc un parfum cu care nu reusesc sa ma imprietenesc deloc, de regula il dau mai departe (mamei sau vreunei prietene careia ii place) daca ar ramane, ca ratusca cea urata, neplacut si neiubit de nimeni, l-as scoate la bursa aici in club

Mergi la inceput

Ianka exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu Miss Cherie. Ne-am placut, apoi dupa un timp am realizat ca suntem diferiti si ne-am despartit. L-am dat. Acum vad ca e reformulat de anul asta, mai exact odata cu noua campanie cu Natalie Portman, se spune ca miroase diferit, dar sincer nu ma mai atrage deloc.

Parfumurile care nu-mi mai plac ori le dau mamei ori le pastrez in cutii, inchise, ferite de lumina si ma gandesc ca odata tot voi vrea sa le mai dau o sansa. De exemplu chiar aseara m-am dat cu Glamourous Ralph Lauren, parfum de care nu pot spune ca nu mi-a mai placut, ci ca m-am plictisit o vreme de el. L-am redescoperit practic aseara si l-am readus in prim-plan.

In privinta unui singur parfum de-al meu sunt sceptica, rezervata, cred ca niciodata n-as putea sa-l port si habar n-am de ce-l tin totusi : Je Reviens. Hm, am o sticla uriasa, e luat blind.

Dar va intreb acum altceva: intre Classique edt si Eau de Merveilles tot edt (nu Elixir), care merge mai bine vara? Mi se pare ca Merveilles e un parfum foarte autonom, original si mirosul lui de portocala si cedru ma atrage vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

eau de merveilles are votul meu intre cele doua...si mie-mi place mult, mi se pare un parfum reusit...insa pe mine miroase....hmmm, nu-sh cum sa zic....sobru asa, nu batranicios, doar sobru, nush daca ma intelegi....cred ca de la cedru iar pentru vara imi plac parfumurile exuberante. de asta am ezitat sa mi-l iau.

Mergi la inceput

Si pana la urma ce mi-am luat azi? **** Eau de Merveilles****!!!
Motivatia a fost urmatoarea: nu aveau Classique edt decat la 100 ml si nu vroiam sa mai colind prin ploaie cautand 50 ml in alte parfumerii, Eau de M. era oricum un condidat prea favorizat in duel, asa ca dupa ce am vazut pe raft ca e si la 30 ml n-am mai stat pe ganduri. Plus ca, testandu-l m-am privit in oglinda si am realizat ca-mi vine perfect, asa cum probezi o rochie care pare croita pe tine.
Micuta mea sticla de Merveilles e superba, n-am studiat-o decat acum: e bombata in fata, iar pe spate e aplatizata si decorata cu stele.
Miroase magic a caldura, soare, sare marina, vant care poarta miresme de brad...e un parfum deosebit intr-adevar. Nu percep nici o floare in el. E altceva. Cat despre nota masculina nu stiu ce sa zic, s-ar putea anumiti barbati sa-l poate purta, dar nu cei care miros de obicei a after shave, in nici un caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, sa te bucuri de noua achizitie pleaca Eau de Merveilles cu tine in vacanta?

Mergi la inceput

Merci Dana! Da, bineinteles. Ca ai amintit de dus parfumuri in vacanta, am gasit un site din Germania unde se vind sticlute goale cu bila ca de deo, de 10 ml pt umplut cu parfum.

E o solutie practica. Nu as umple o sticla pana sus doar pt 2 saptamani de vacanta, dar sa torni acolo maxim 4-5 ml e ok.

Plus ca sunt curioasa cum se mentine aplicat asa cu bila roll-on pe piele, nu cum ne dam de obicei prin pulverizare de la distanta.

Am comandat 4 sticle din astea de aici:

http://www.odoris.de/rollon-flasche+10ml.html

Poate pe ebay sunt si mai bune preturile sau poate se vand la set.

Mergi la inceput