Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Rose, din pacate Jasminora nu se gaseste pe la noi. Sotul e plecat in strainatate acum si i-as zice sa-mi ia, dar parca nu as risca. Ca e cantitatea prea mare si daca nu-mi place... Pondichery imi placea pt ca nu mirosea a flori, ci a ceai, dar cine stie, poate ca e cum zici tu...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Fetelor, am primit Bal a Versailles - prima impresie e ca seamana izbitor cu Boucheron!

nu a durat cam mult ? cat a durat traseul strawberry -pielea ta?
intreb pt ca mi-am comanda si eu o lotiune de corp ESTEE L . si vreau sa stiu cam cat o astept.

anyway, enjoy it!

yanka, pune-le ceva in cafea IT-istilor ...praf de somn sau de stomac ....orice, numai sa-i faci sa nu mai fie asa vigilenti si sa poti scrie pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Multumesc mult Dana! Ma pregatesc sufleteste de intalnirea cu Double Spiritueuse. . Ce flori planteaza Marcus?
Manu filmul l-am vazut cu muuulti multi ani in urma, stiu ca rolul Wynonei mi-a placut pt ca era dual, in final isi dezvaluie adevarata fata dincolo de toate straturile de dantela si autostapanire...de asta am zis ca i s-ar potrivi ei pt ca e un miros care evolueaza si pre(schimba).
In alta ordine de idei, trebuie sa incerci te rog Jasminora, vei uita de toate escalele la Pontichery !

muscate, panselute, ceva mov, alb, nu prea ma pricep...las ca-ti trimit poze sa le vezi, are si o rosie, des trebuie sa o vedem cum se dezvolta, inca e verde...

Jasminora are citrice?

Ce simpatic! Tinem pumnii sa se coaca rosia!

Mergi la inceput

Dana Jasminora are un pic de citrice pe acolo asa... pitite dupa tufa de iasomie si buchetul de frezii. Nu se compara insa cu livada de portocali si lamai din Les Nuits D`Hadrien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Dana Jasminora are un pic de citrice pe acolo asa... pitite dupa tufa de iasomie si buchetul de frezii. Nu se compara insa cu livada de portocali si lamai din Les Nuits D`Hadrien.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

ti-am trimis mai multe poze cu gradinarul nostru, sper sa le vezi, sunt cam mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

parfumatelor strawberry-iste, abia acum am citit pe site ca bla bla bla trebuie sa fiu acasa pentru semnatura in momentul in care vine coletul.
eu acasa nu o sa fiu...speram sa primesc vreun aviz ceva ....teo, tu zicei ca mergi la posta, deci primeai o instiintare?
altfel, regret ca nu am dat adresa de la firma.

am verificat statusul comenzii....strawberry zice ca a plecat crema mea din depozitul din hong kong .
iar ofertele cu reduceri uriase pt produse UNBOXED de pe site au disparut cu totul.
deciam inteles ca e un fel de gone in 60 seconds cand e oferta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Rose, nu stiu ce vand cei de la MrLens, dar Ma Griffe e apa de ploaie! Acum am luat parfumul din parfumerie si nu se compara cu ce vinde MrLens! E drept ca de patru ori mai scump - 90 de franci pentru 50 de ml contra 50 de franci pentru 100 de ml - dar e si de patru ori mai bun, ca-l simt si a doua zi pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Sali, putin probabil ca daca ai comandat numai crema sa vina pachetul acasa. Oricum, daca nu te gaseste acasa, postasul iti lasa aviz si te duci tu la posta sa iei pachetul.

Citat:
citat din mesajul lui sali

parfumatelor strawberry-iste, abia acum am citit pe site ca bla bla bla trebuie sa fiu acasa pentru semnatura in momentul in care vine coletul.
eu acasa nu o sa fiu...speram sa primesc vreun aviz ceva ....teo, tu zicei ca mergi la posta, deci primeai o instiintare?
altfel, regret ca nu am dat adresa de la firma.

am verificat statusul comenzii....strawberry zice ca a plecat crema mea din depozitul din hong kong .
iar ofertele cu reduceri uriase pt produse UNBOXED de pe site au disparut cu totul.
deciam inteles ca e un fel de gone in 60 seconds cand e oferta .

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Blue, eu pana acum am cumparat de la ei parfumuri in ordine. Le-am verificat la toate calitatea comparandu-le cu cele din magazin: identice!
Ei tin anumite parfumuri mult timp pe stoc, mai ales cele necomerciale se vand mai greu si probabil se pot evapora, schimba in timp.
Mi-am luat Songes Goutal direct din lagarul lor si e putin modificata culoarea lui, e mai spre oranj, dar am citit pe net si m-am linistit afland ca mai ales parfumurile cu esente bune, naturale, tind sa-si modifice culoarea.
Am si Estee Lauder Private Collection luat din parfumerie in februarie si acum lichidul e mai maroniu, dar e ok in rest. In privinta mirosului nu pot sa presupun decat ca Ma Griffe o fi fost mai vechi si ca orice parfum ori se altereaza in timp si miroase nasol, ori puterea ii mai scade. Si parfumurile imbatranesc. Pana acum n-am avut surprize neplacute cu ei.
Sa te bucuri de noul Ma Griffe! Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Fetelor, am primit Bal a Versailles - prima impresie e ca seamana izbitor cu Boucheron!

nu a durat cam mult ? cat a durat traseul strawberry -pielea ta?
intreb pt ca mi-am comanda si eu o lotiune de corp ESTEE L . si vreau sa stiu cam cat o astept.

anyway, enjoy it!

yanka, pune-le ceva in cafea IT-istilor ...praf de somn sau de stomac ....orice, numai sa-i faci sa nu mai fie asa vigilenti si sa poti scrie pe aici!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali, nu a durat mult deloc! Am comandat pe 2 iunie si a ajuns ieri. Foarte rapid a fost!
Edit - nu a venit in plic, a venit coletel cu avizare...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput