Club chic (45)
Raspunsuri - Pagina 11
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Asa va pastrati si voi parfumurile ? |
WOW! nu pot sa spun ca nu e deosebita..dar are si un aer scarry(movie), asa percep eu!
aceasta minutiozitate(ca sa nu zic manie) de hanibal lecter ma incanta dar imi da si warning de pastrare a distantei !
sali spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Sali, nu a durat mult deloc! Am comandat pe 2 iunie si a ajuns ieri. Foarte rapid a fost! Edit - nu a venit in plic, a venit coletel cu avizare... [ |
da , atunci chiar a fosr rapid!
nu stiu de ce mi s-a parut ca a trecut mult mai mult timp de cand ai zis ca ai facut comanda!
dupa saptamana viitoare, astept avizul!
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui manumanu Sali, putin probabil ca daca ai comandat numai crema sa vina pachetul acasa. Oricum, daca nu te gaseste acasa, postasul iti lasa aviz si te duci tu la posta sa iei pachetul.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
multumesc pentru raspunsuri!
cu voi, asteptarea e mai usoara!
ianka78 spune:
citat din mesajul lui sali yanka, pune-le ceva in cafea IT-istilor ...praf de somn sau de stomac ....orice, numai sa-i faci sa nu mai fie asa vigilenti si sa poti scrie pe aici! [/purple] "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
hehehe, bratul lung si parfumat al legii ma indeamna la prostii? oke, cu o conditie....sa-mi faci o aparare beton, daca ma prind astia
am comandat balenciaga - rumba pentru mami...sper sa fie o alegere buna (de fapt l-a comandat babanu pentru mine, ca io tot prostu´ satului am ramas la capitolul cumparaturi online)
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ianka78
hehehe, bratul lung si parfumat al legii ma indeamna la prostii? oke, cu o conditie....sa-mi faci o aparare beton, daca ma prind astia |
...ziceam sa ma las si eu prinsa pentru instigare directa , apoi sa obtinem cazare intr-o celula cu 2 locuri( locul de la fereastra ti-l las tie) , dupa care vom putea sa vorbim in liniste despre parfumuri...
iar Ghidul lui Turin&Sanchez sa ne fie biblie....[/purple]
Carmena spune:
Buna parfumatelor,
De azi sunt posesoarea lui O L'Orangerie.Am parfum de concediu!
Mie imi place mult sunt inca cu incheietura mainii la nas..
Ianka, nu esti singura, nici eu nu stiu sa cumpar online dar nu mai stresez, e bine ca are cine cumpara pentru mine cand e nevoie Apoi trebuie sa traiasca toata lumea, daca ne-am pricepe la toate, Babanu cu ce s-ar mai ocupa?
ianka78 spune:
sali, esti irezistibila! sunt absolut convinsa ca asta e cea mai romantica propunere care mi s-a facut vreodata hahaha!
cat despre biblia lui sanchez si turin , iti spun eu ca NOI vom scrie noul testament acolo: The New Fragrance Guide by Sali and Ianka pai iti dai seama cat timp am avea?! imi si imaginez parfumatele din club trimitandu-ne pachete cu material didactic olfactiv, asa cum primesc detinutzii tigari, mancare si alte acareturi .
carmen sa-l porti cu drag! si mie mi-a placut oranjada asta, dar nu tine deloooooc pe mine! si sa stii ca da, dorm mai bine noaptea stiind ca un om manca o pita cu slana de pe urma mea, hahaha!
ianka78 spune:
eu imi doresc in continuare una dintre cele doua allegorii de la guerlain pentru vara(jasminora sau mandarine basilic) dar inca nu m-am hotarat care sa fie the lucky one, plus ca nu vreau sa cumpar din magazin ca pretul preae de porc iar in online nu prea le-am gasit. asa ca deocamdata sunt in stand-by
rose_selavie spune:
Carmena sa-ti tihneasca vacanta in arome de Orangerie!
Sali & Ianka care sunt ultimele dorinte parfumate? Spovediti-va.