Club chic (45)
Raspunsuri - Pagina 12
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 eu imi doresc in continuare una dintre cele doua allegorii de la guerlain pentru vara(jasminora sau mandarine basilic) dar inca nu m-am hotarat care sa fie the lucky one, plus ca nu vreau sa cumpar din magazin ca pretul preae de porc iar in online nu prea le-am gasit. asa ca deocamdata sunt in stand-by |
Jasminora
mandarine basilic
Carmena spune:
Ianka, Rose multumesc mult. Persista inca, l-am dat pe incheietura pe la ora 10.00...deci e foarte bine pentru o EDT, asa lejera de vara...
Ianka, eu am Mandarin, e superb pentru vara, dar are dezavantajul ca nu prea persista(cel putin pe pielea mea, dupa 2-3 ore pleaca). Eu plec in Grecia, daca vrei sa ti-l cumpar din duty free cand ma intorc(eu de acolo l-am achizitionat anul trecut), imi spui. Nu mai tin minte insa cat am dat pe el, stiu ca a fost la o promotie ceva atunci...Chiar si cu persistenta nu prea grozava, si eu vreau sa incerc Jasminora daca il gasesc, si daca nu, sa ma catodorisesc si cu un Pamplelune(mi-a placut anul trecut mult).
geniest spune:
Bun gasit, dragelor !
Ma bucur sa vad atata efervescenta pe subiect, se pare ca iunie e o luna buna pentru achizitii
Eu sunt insa sub impresii anglosaxone, parca plutesc, noroc cu mirosul de tei altfel cred ca o luam razna...
Nu va spun ce am vazut ...canistre cu ALIEN la standul lui Mugler din Debenhams....m-a intrebat vanzatoarea daca am vreo sticla goala sa mi-o umple...Doamne..nu-mi venea sa cred..curgea pe furtun...
Sunt super dezamagita de preturile din duty free....doar denumirea a ramas...in rest sunt mai mari ca in magazinele din oras...iar in Harrods erau niste promotii de-ti cadeau plombele...eu m-am tinut tare ca gasesc in duty free ce n-a vazut Parisu' si am luat tzeapa
M-am cadorisit cu editia limitata Edition Or d'Ambre si atat...
Dana am vazut standurile Jo Malone si Tom Ford din Harrods...ce sa spun....aproape orgasmic my husband era disperat, se tinea dupa mine avea mainile pana la cot cu tot felul de mirosuri (de dama, evident) si o fataaaa....mi s-a facut mila de el si am iesit...
M-am dus chitita pe Jasminora. Nop...mie nu-mi place...aia nu e iasomie ci eventual, lacramioare cu un iz de vechi...nu cred ca s-a gasit, inca, formula chimica pt. iasomie la parfumuri...
Va si va doresc un w/e minunat...
http://chicboutique2011.blogspot.com/
danamiha spune:
geniest, bine ai venit
ai reusit sa vizitezi cam tot ce ai vrut?
chiar m-am gandit la tine, am vrut sa te rog sa testezi ceva de la jo malone pentru mine, dar erai deja in avion
geniest spune:
citat din mesajul lui danamiha geniest, bine ai venit ai reusit sa vizitezi cam tot ce ai vrut? chiar m-am gandit la tine, am vrut sa te rog sa testezi ceva de la jo malone pentru mine, dar erai deja in avion |
Pai de ce n-ai zis...ma duceam pregatita cu punguta, imbibam un cartonas si ti-l trimiteam cu posta...
Nu, n-am reusit. Am fost doar 1 sapt. si noi nu mergem strict pe obiective turistice...ne place sa hoinarim, sa simtim orasul, oamenii, ne plimbam mult prin cartiere..aiurea...am participat la ziua reginei. Am vazut-o de la 5 metri. Pe Kate, Camilla si William doar i-am fotografiat..a fost de vis ziua aia..
http://chicboutique2011.blogspot.com/
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Pai de ce n-ai zis...ma duceam pregatita cu punguta, imbibam un cartonas si ti-l trimiteam cu posta... Nu, n-am reusit. Am fost doar 1 sapt. si noi nu mergem strict pe obiective turistice...ne place sa hoinarim, sa simtim orasul, oamenii, ne plimbam mult prin cartiere..aiurea...am participat la ziua reginei. Am vazut-o de la 5 metri. Pe Kate, Camilla si William doar i-am fotografiat..a fost de vis ziua aia.. http://chicboutique2011.blogspot.com/ |
amintiri de neuitat...ce fain, program de voie, nu cu liste kilometrice ca mine si la intoarcere sa-mi spuna fiul ca nu mai vrea sa vada degraba muzee...
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Sali & Ianka care sunt ultimele dorinte parfumate? Spovediti-va. |
rose, eu aveam in vedere bilet dus intors pt jail.
dar vad ca tu ne lasi( cel mult) sa alegem intre injectia letala si scaunul electric!
ai revazut recent DEATH ROW?
sali spune:
cameliaaaaaaaaaaa, manuuuuuuuuuu....mi-a venit AVIZ de strawberry !
e posibil? pe 12 iunie pleaca din hong kong si pe 17 iulie gasesc avizul in cutia postala? o fi norocul incepatorului?
cand l-am vazut, am stat sa ma gandesc...poate am comandat eu altceva si am uitat....dar din cate stiu nu am mai comandat nimic.
avizul e pt oficiul postal cu vama.
merg marti, ca atunci e program. daca va fi totul ok, ma las de ebay si ma dau pe strawberry.
PS: mie tot nu-mi vine sa cred ca e comanda de pe strawberry dar oricat m-as chinui nu imi amintesc sa fi comandat altceva in ultimul timp.
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali cameliaaaaaaaaaaa, manuuuuuuuuuu....mi-a venit AVIZ de strawberry ! e posibil? pe 12 iunie pleaca din hong kong si pe 17 iulie gasesc avizul in cutia postala? o fi norocul incepatorului? cand l-am vazut, am stat sa ma gandesc...poate am comandat eu altceva si am uitat....dar din cate stiu nu am mai comandat nimic. avizul e pt oficiul postal cu vama. merg marti, ca atunci e program. daca va fi totul ok, ma las de ebay si ma dau pe strawberry. PS: mie tot nu-mi vine sa cred ca e comanda de pe strawberry dar oricat m-as chinui nu imi amintesc sa fi comandat altceva in ultimul timp. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
mi se pare ca totusi a durat ceva...
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
mi se pare ca totusi a durat ceva... |
hai, mai, sigur ca era 17 iunie, nu iulie!