Club chic (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana te-ai hotarat pana la urma pt Les Nuits? Il stiu doar in varianta EDT. As fi si eu curioasa cum e ca EDP, precis persista nemaipomenit. Goutal si ca EDT sunt parfumuri tari, se mentin excelent- Probabil e cum spui, EDT are mai multe note de citrice in el, cam asa e in general. Mirosul imi place mult mai mult decat in Eau D`Hadrien, de fapt Les Nuits nu cred ca e un derivat din el, nu seamana. E mai multa portocala decat lamaie in el, asa mi se pare. E mai rotund, mai cald.
Merci de oferta cu Doule Spirtueuse, propun sa facem daca vrei asa: iti trimit acqua di parma-le (cele 2 colonii) si Les Nuits si daca vrei si Laura Mercier Tarte au citron in schimbul lui Spirtueuse pe cartonas. Din pacate numai pe cartonas iti pot tirmite, ca nu am nici unul din ele :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

multumesc rose , ti-am trimis un email cu noua mea adresa.

am citit ca notele citrice din Les Nuits d'Hadrien ies in evidenta mai mult in EDT www.annickgoutal.com/en/perfume/annick goutal womens fragrances/fragrances/les nuits d hadrien/eau de toilette/P-women les nuits dhadrien eau de toilette spray.html?variantId=" target="_blank">aici .

tocmai l-am comandat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnaMaria1984

damn rall, acum am vazut ce ai scris. sper sa mai aiba aoro oferte pe groupon sau alte siteuri de genul...

Uite www.groupon.ro/deals/national/beautyarena/452855/.8QlO0u" target="_blank">aici: Parfumuri originale la preturi incredibile: platesti 9 RON pentru a plati cu 50 RON mai putin pentru orice comanda de parfumuri de minim 199 RON de pe beautyarena.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, am primit Bal a Versailles - prima impresie e ca seamana izbitor cu Boucheron!
Este un miros placut, cald, dulce usor lemnos cu ceva ambra... Yummiii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Fetelor, am primit Bal a Versailles - prima impresie e ca seamana izbitor cu Boucheron!
Este un miros placut, cald, dulce usor lemnos cu ceva ambra... Yummiii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Sa-l porti cu placere! Cu Boucheron te mai parfumezi? Eu zic ca merge un puf-doua chiar si pe caldura. Nu m-as fi gandit sa-l asemui cu Boucheron, dar cu atat mai bine! Pe Bal mi-l amintesc lemnos-oriental, solid, usor uleios chiar, flori uscate, ambra si tamaie, parfum care se contopeste perfect intr-un alcov de domnita.
Are si o latura noir, misterioasa. V-ati gandit vreodata ce parfum carui film se potriveste?
Eu zic ca Bal a Versailles ar putea sta bine pe gatul alb si imaculat ascuns in gulerele imense din dantela ale Wynonei Ryder din Varsta Inocentei.

Mergi la inceput

Cami, sa te bucuri de noua achizitie

rose, a plecat Guerlain spre tine. dimineata, inainte de a-l pune in plic mi-am dat cateva pufuri si am plecat la posta, piata ( sa cumpar flori sa planteze Marcus, noua pasiune, plantat, sapat, udat, etc) si de aici la piata de vechituri, stiti voi cat iubesc eu hainele vintage. acolo aud la un moment dat ca doua vanzatoare se tot agitau in legatura cu mirosul de vanilie, de unde vine asa miros bun. am tacut cat am putut, iar in final a urlat modestia din mine si le-am intins mana sa miroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Hmmm... Rose, esti sigura ca pe gatul Wynonei si nu al lui Michelle Pfeiffer?

Dana, despre care din vanilii este vorba?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Dana, despre care din vanilii este vorba?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Spiritueuse-Double-Vanille-3345.html" target="_blank">acesta

Mergi la inceput

Multumesc mult Dana! Ma pregatesc sufleteste de intalnirea cu Double Spiritueuse. . Ce flori planteaza Marcus?
Manu filmul l-am vazut cu muuulti multi ani in urma, stiu ca rolul Wynonei mi-a placut pt ca era dual, in final isi dezvaluie adevarata fata dincolo de toate straturile de dantela si autostapanire...de asta am zis ca i s-ar potrivi ei pt ca e un miros care evolueaza si pre(schimba).
In alta ordine de idei, trebuie sa incerci te rog Jasminora, vei uita de toate escalele la Pontichery !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Multumesc mult Dana! Ma pregatesc sufleteste de intalnirea cu Double Spiritueuse. . Ce flori planteaza Marcus?
Manu filmul l-am vazut cu muuulti multi ani in urma, stiu ca rolul Wynonei mi-a placut pt ca era dual, in final isi dezvaluie adevarata fata dincolo de toate straturile de dantela si autostapanire...de asta am zis ca i s-ar potrivi ei pt ca e un miros care evolueaza si pre(schimba).
In alta ordine de idei, trebuie sa incerci te rog Jasminora, vei uita de toate escalele la Pontichery !

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

muscate, panselute, ceva mov, alb, nu prea ma pricep...las ca-ti trimit poze sa le vezi, are si o rosie, des trebuie sa o vedem cum se dezvolta, inca e verde...

Jasminora are citrice?

Mergi la inceput