Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SSABrya/SSABrya.jpg)
SSABrya spune:
madutza multa sanatate matusii tale
miki sper ca se rezolva repede problemele si ale tale si alte bebelului ai mai multa grija de tine
alina06st tu te plimbi cu bebe prin oras? eu si Anaxena ne intalnim in fiecare zi, azi am vazut-o si pe lalely, dar tu? sa facem si noi cunostinta la bebei. Alex de Anaxena si Ayanna mea deja sunt prieteni buni la toate mamicile si fluturasilor
am produse la Bazar
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
SSABrya felicitari pt stat acasa 2 ani de zile
si eu voi alege aceeasi varianta
cum te descurci cu fetele?
mada eu stiu cel mai bine ce inseamna operatie pe creier ca am zis cumnata are 2 operatii de cate 7 ore fiecare
dar daca ma intreaba cineva
nu voi recomanda niciodata bagdazarul
pt astfel de operatii din pacate
e o nebunie
desi pt multi e salvare
pt noi a insemnat durere, plansete, certuri cu medicii si chiar cu cei mai tari de acolo care iti explica numa din carti in loc sa iti zica pe sleau
asta e
doamne ajuta sa fie bine
ralukab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Deci eu sunt bulversata de cei de la HR!!! Cica trebuie sa completez o cerere de suspendare contract de munca in care trebuie sa specific perioada:incep cu urmatoarea zi celor 126 de zile..dar nu stiu pana cand vreau sa stau acasa...Poate ma intorc la 11 luni si ceva..nu pot sti asta acum... ![]() Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
Din cate stiu eu cand te intorci la servici faci o cerere (si implicit se anuleaza suspendarea CIM). Asa ca nu conteaza ce date treci in cerere. Eu am cerut tot un an de zile in cererea de supendare a contractului de munca desi ma voi intoarce inainte de implinirea anului la servici. Cand te intorci la servici trebuie sa anunti si la primarie, cred, ca sa nu iti mai trimita indemnizatia. In schimb nu stiu cum e cu stimulentul de 500 de lei, daca il trimit tot de la primarie. (sper sa nu vb aiurea, eu asa am inteles)
Eu stau acasa doar pana pe 15 septembrie. Acum trebuie sa ma apuc sa caut si apoi sa vizitez cateva crese particulare, sa ma interesez de bona si sa vedem ce varianta alegem.
cami_antonia spune:
fetele
da ce liniste pe aici
offfffffff
toata lumea e la plimbare?
la noi au aparut ceva nori
si cam bate vantul
am scos-o pe petra afara
da nu am tinut-o f mult
pt ca am sesizat ca daca e cald si liniste in zona e bine
dar daca trec masini
si e racoare nu ii prea place
si scanceste de numa
sunt fericita ca am fost la un atelier de creatie
sa imi dau comanda de rochita de botezzzzz
pana la urma asa am ales sa fac
ca nu aveam timp de alergat prin magazine
si sunt ceva mai slaba decat cand am ramas graviduta
si uite asa ca sunt intre marimile de acasa
deci nu prea aveam ce sa imi iau
offfffffffff
acum mai am sa imi cumpar ceva de incaltat
si gataaaaaaaa
uraaaaaa
aaaaaaaa
si am dat comanda si pt antonia de rochitaaaaaaaaa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
pupicuti si de la noi pe ziua de azi!!! nu am reusit sa citesc din urma,dar va multumesc tuturor pt raspunsurile care cred ca le-am primit...pana la urma azi m-am 'pricopsit' cu un sterilizator pt microunde..l-am comandat de chic bebe si in 3 ore mi l-au adus.....voi dormi sigur mai linistita acum
..
0768275410...asta-i nr meu de tel. daca v-ati decis sa organizam o intalnire a carucioarelor da-ti un tel sau mesaj..
pooop pe toti bebicii si mamici
ralukab spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care alapteaza. Trebuie sa avem grija ce mancam doar pana la 3-4 luni sau toata perioada cat alaptam? Pana cum am auzit pareri impartite. Voi ce stiti?
Eu oricum nu am tinut cont strict de ceea ce mananc ca alte fete, dar am ocolit totusi fasolea, mazarea, varza si alte cateva fructe si legume.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui stefyapost pupicuti si de la noi pe ziua de azi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 0768275410...asta-i nr meu de tel. daca v-ati decis sa organizam o intalnire a carucioarelor da-ti un tel sau mesaj.. pooop pe toti bebicii si mamici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cea mai fericita ![]() ![]() 9.03.2011 |
cred ca datele de intalnire ar tb sa le stabilesti tu ca doar tu stai mai putin pe aici
![](pupic.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ralukab Am si eu o intrebare pentru mamicile care alapteaza. Trebuie sa avem grija ce mancam doar pana la 3-4 luni sau toata perioada cat alaptam? Pana cum am auzit pareri impartite. Voi ce stiti? Eu oricum nu am tinut cont strict de ceea ce mananc ca alte fete, dar am ocolit totusi fasolea, mazarea, varza si alte cateva fructe si legume. Mami de Vlad, 21.02.2011 ![]() |
teoretic ar tb sa avem grija la manacre toata per de alaptat.
Practic, dupa 3-4 luni trece perioada de colici si nu mai sunt asa riscuri.
Ex concret, acum vre-o luna si ceva am mancat ridichii si am baut cola si a durut-o rau burtica pe fata, acum 2 sapt am mancat usturoi si ceapa verde si fetei iar nu i-a placut deloc. Ieri si azi am mancat varza si ceapa si usturoi si nu mai are nici o pb cu ele.
La Cristi am mancat de toate intotdeauna si nu a facut deloc mofturi.
In concluzie cred ca e bine sa incerci diverse alimente ca sa vezi daca le tolereaza
![](pupic.gif)
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
cami, imi pare bine ca ai reusit sa dai comanda la rochie. Cat despre matusa, ea e la Pantelimon...e un focar de infectii acolo..saloane mizerabile, mizerabile..mama merge mereu la ea, pe mine sau pe sot nu ne-a lasat sa intram sa vedem asa mizerii....Cumnata ta cat a stat internata dupa operatii?
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
cred ca datele de intalnire ar tb sa le stabilesti tu ca doar tu stai mai putin pe aici ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
eu??? pai ar trebui sa am cu cine
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)