Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce porcarie.... deci inseamna ca 400 lei i-am ratat.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

si la alocatie vin retroactiv, cel putin asa era acum 2 ani

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

azi nu sunt in toate prea bune. La ora 9 a intrat matusa mea in operatie, nu am idee cat o sa dureze, insa riscurile sunt de 50%...

anaxena, io te-am tot strigat pana am ragusit si nu m-ai auzit

va pup

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxy madutza va tzuc dulce
cum spuneam stau prost cu timpul
am fugit la plimbare
vb pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

mada ce fel de operatie face matusa?
hai doamne ajuta sa fie totul bine!

anaxena pupici multi
ti-am simtit lipsaaaaa

simo nu ai gresit daca ai fost cu bebe in curtea bisericii si e inca nebotezat
e ok
hai ca mai avem si noi 2 saptamani si gata vom fi crestini
ce bineeeeeeeeee

pisuc sambata e ziua noastraaaaaaaaa
tu cati ani faci????????
eu 36
o caruta de aniiiiiiiiii
mi-ar fi placut sa am 26 cu cei doi copilasi mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi ce baiat mare aiiiiiiiiii
antonia mea la 7 luni avea 7kg
si cred ca si petra va fi tot cam pe acolo
desi am crezut ca va fi mai voinica
am zis ca nu o mai cantaresc pana duminica cand face fix 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami lasa ca tu ai fetite, ele nu cresc asa ca baietii si mai si alaptezi. mie mi se pare foarte bine 7 kg la 7 luni, cate un kg pe luna. de fapt, dupa 3 luni nici nu mai iau 1 kg pe luna, iau mai putin.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Sa fie plin de vesti bune si bebelusi veseli si sanatosi!

Poze

Multumim pt capitol nou!!!! Ce mai fac minunile tale ?? Tinem pumnii pt astazi matusii tale....o sa fie bine !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, asa frumos visez si eu cand citesc ce povestesti tu

lalely, pt botez iti poti lua o rochie de matase, fluida, viu colorata

ally ai pus pozica de care spuneai?

mamica implinita de fetita si baietel

Lavinia, nu am pus poza pt ca nu am apucat sa o fac ! Aseara am iesit la plimbare cu baietii mei si apoi cu bicicleta aproape 1 ora si am ajuns tarziu acasa -am facut baita+masaj+papa lui bebe si s-a facut 22.30 apoi nu am mai avut chef de poze ca m-am aruncat direct in dus si dupa la un film. In seara asta promit ca fac si pun imediat !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ally e bestial ce par are Edu!!!!

cris, sunt invidioasa (in sensul bun) de cate ori va vad pozicile vreau si eu un bb sa semene leit cu mine

deea voi ce mai faceti????????

cami multumim frumos.

mamica implinita de fetita si baietel

Multumim! Si noua ne place parutul lui...pacat ca se deschide la culoare. Eu vroiam sa ramana negru ca al sotului nu saten ca si al meu dar, nu conteaza asta .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara mamici si pitici ,

Am trecut sa va salut, v-am citit dar nu am stare acum sa stau sa scriu la fiecare in parte, deci scuze

Maine dimineata avem programare la primul vaccin , BCG, nu stiu cum ii spune in ro, e ala contra tuberculozei, aici e obligatoriu, pentru bebelushii care provin din tari unde cazurile de TB sunt de 40 in 100.000 deci eu romanca tre1 sa intep copchilu, daca era sa fiu si eu englezoaica ca tac su nu mai intepa, piscoata, dar asa tre` sa o intep Am citit acum pe goagal am dat o cautare ce presupune acest vaccin si care sunt side effects si mi-a intrat morcovul undeva, cred ca nici frunzele nu se mai vad, a intrat cu totul, sau daca nu pana maine dimineata are timp
Ma rog sa ii fie bine si sa nu faca nici o complicatie din ce am citit eu pe internet , ca-s o groaza plus ca vineri suntem programate la vaccinul de 2 luni , deci alta intepatura... asta de maine i-l face in mana, pe brat sus... cred ca va aduceti aminte ca si noi l-am facut in scoala generala, eu una imi aduc aminte ca am plans am semn dar nu e mare, dar surorile mele au o cicatrice ceva mai maricica decat a mea, iar una din surori stiu ca a facut ceva complicatii deci imi cam intra morcovu` si mai tare cand ma gandesc saracuta piscoata mea, maine o inteapa in manuta si vineri in piciorus Sper sa nu faca nici o complicatie, febra sau altceva, oricum o sa dorm cred cu ea in camera sa o verific mereu noaptea sa nu faca febra ca e periculoasa la bebei asa mici si daca urca rau deodata e si mai periculoasa

Pfff.... noaptea asta nu mai dorm, am la ce ma gandi

Piscoata doarme de la ora 5 jumate si e trecut de ora 9 acum si ea tot doarme n stiu ce a patit, a mancat ultima masa de la 3 jumate la 4 jumate, o ora si un pic a supt si apoi a stat treaza putin cu tac-su ca-s acasa azi si maine ca e liber si apoi am luat-o eu sus sa ii tai unghiutele la maini si picioare si apoi era maraita si mi-a adormit in brate , am pus-o in patut, am invelit-o cu o paturica si doarme dusa, n-are treaba... vad ca nici foame nu ii e... o fi supt la ultima masa, sper sa doarma la noapte daca acum doarme atata Am fost azi la plimbare in parc ca s-a mai luminat cerul si iesise soarele , si numa bine am ajuns acasa ca s-a pus si pe ploaie , am ajuns acasa la fix

Gata palavrageala, ma duc la ale mele... adica frecat menta pe goagal, pana se trezeste piscoata, sa mai am ce imi alimenta mintea cu prostii despre vaccinuri si side effects

Va pup, noapte buna si ne auzim maine cu bine

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
Tinem pumnii stransi pt printesica sa stea cuminitica la vaccin si sa nu o doara tare ! Tinem alti pumni pt mamicuta ei sa nu planga mai mult decat puiul. Va asteptam cu vesti si speram ca nu va face febra !

Mergi la inceput