Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mada eu stiu ca de la 6 luni ai voie sa o pui in fundulet
dar nasica mea are bebe de 5 luni
dar cu 9kg
deci e mare
are marimea unui copil de 1 an
si atunci merge
daca e dezvoltat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

asa gtarziu sti tu? offf...
mai am de asteptat destul. Peste 2 sapt avem vaccinul de 4 luni si am sa mai intreb si atunci. Pe Cristi l-am dus lunar la control, La Cata am sarit controlul de 3 luni...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

scriu de pe notebook ....sa vad daca maerge sa si trimit
iintaii sa urez LA MULTE LUNITZA SI CELORLALTI COPILASI NASCUTzI ASTAZI!!!!!>>>cu scz de rigoare ..insa azi nu am avut timp sa citesc listuta ....din repezeala am zis si hristos a inviat

mada gat ma corectez....insa si eu am ceva reclamatii la fetele care si-au ingrosat numele....unele cu acdesi culoare lalely cu ailed....mereu le incurc mesajele ..trebuie sa ma uit la semnatura

ce frumos Cami si Pisuc nascute in aceesi zi si accesi an
cami mi-ai zis de mess..uff nu prea stau pe mess...calculatorul e mereu deschis , dar pe invizibil messul....azi am fost cu 3 copii pe cap...fetele +nepotul....id ul meu este
leo_erts

Mergi la inceput

strumph, tu esti f frumoasa iar pitica ta este superba

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cris, daca e nivelul verificat zilnic go for it!
lavi la asta ma refeream la nivelul de cloramina, ca stiu copii care au facut febra mare de la cloramina, inclusiv maria mea, intre noi fie vb nici noi nu am cocolosit-o prea tare pe maria si nici pe andra nu intentionam

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

eu pe maria am pus-o in fund mai devreme ca se tragea singura in sus..ea la 5 luni si 19 zile s-a ridicat in picioare, la 9 luni a facut primii pasi si la 11 luni mergea super bine

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mi se pare mie sau a pus Viss poze noi? imi pare rau ca nu o mai citesc, cred ca are multa treaba sau intra la gemenasi...
Strumphi, ce poze frumoase, si ce bine va sta la toti 3 impreuna! Iar tu arati asa de bine, nici nu se vad noptile nedormite!
Copiloi, dulce Dorothea imbrobodita!
Catank, ce falcute numai bune de pupat are Ioana!

Nu-mi dau bine seama cine a mai pus poze noi, oricum toti bebelusii sunt superbi!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

eu pe maria am pus-o in fund mai devreme ca se tragea singura in sus..ea la 5 luni si 19 zile s-a ridicat in picioare, la 9 luni a facut primii pasi si la 11 luni mergea super bine

si dadea sa se ridice singurica? la ce varsta ai inceput sa o pui in fundulet?

Poze

Mergi la inceput

pisuc, da pozele lui viss cred ca sunt noi, eu nu le-am mai vazut. Are 2 copilasi perfecti si superbi.

am pus si eu cateva poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

buna fetelor
am venit sa ma laud si eu ce mult i-am placut bulinutzului la inot, a stat asa cuminte, a dat din piciorushe, mai ales pe burtica.. n-a dormit toata noaptea dupa, cum speraam eu, ca s-a trezit de 2 ori sa pape, cred ca apa i-a facut si pofta de mancare

voi cu ce ii duceti cu mashina, ca noua scoicutza ne-a ramas cam mica si trebuie sa achizitionam un scaun, aveti idee, ce modele, preturi...

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

orice dar nu chicco eu asta am luat la vlad un model care era parca chiar 0+..dar e o mare porcarie..bebe mic nu sta comod in el si transpira ceva de groaza in sinteticul ala ..strict parerea mea..

Mergi la inceput

mada,de la 3 luni jumate o puneam ridicata pe pernutze si pe la 4 luni jumate cred ca am pus-o si mai in fund. Eu si pe Andra o ma tin in landou cu spatele ridicat prima treapta aia care e la 30 de grade, pediatra a zis ca e ok, doar sa nu o pun sprijinita in fund inca. De exemplu eu am leaganul asta(primit)http://www.mamiko.ro/produs/1916-Leagan-electronic-bebelusi-G005-Primii- si mi-a zis dupa 3 luni jumate sa o pun in el

Mergi la inceput