Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Doarme!!! Ce fericire!!!
Oana, pai va asteptam maine la o socializare de 1 iunie!!! Si de Raisa a intrebat Raul!! Asa ca Ramona, ne-am putea vedea maine sa sarbatorim 1 iunie!!! Am scapat de proiecte, azi a fost predarea...
Al meu e zgarcit cu MAMA, doar cand il pun in patut si nu vrea, atunci ma striga. In schimb, e cu tata-so in gura mereu. Dar el spune tata si la leagan si la jucarii, chiar si lui Cosmin. Mie nu, mie nici macar tata nu-mi spune. Cred ca copilul meu are o pb de perceptie...nu prea e sigur inca cine e tatal, dar stie sigur ca eu nu pot fi...
Noapte buna si linistita fetele si copilasii!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
rodyka spune:
mi-am amintit de o crema de praji care o facea soacra-mea si am adaptat-o sa-i fac tort Isabelei (chestia de orez si mar n-o sa-i placa, i-am facut deja budinca si abia a gustat-o...):
se face un gris dulce cu lapte (mai moale), se lasa sa se raceasca. apoi se freaca cu unt. eu puneam si vanilie, ea mai punea si frisca batuta... oricum, delicioasa!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
adrianaBuc spune:
buna seara
Am alergat toata dimineata (cu Rebeca dupa mine), am fost la ITM cu niste probleme, apoi la pediatrie. Rebeca are 8,750 kg si 75 cm. Mie mi se parea ca s-a grasunit, dar se pare ca nu. Si spre rusinea mea am adormit adanc langa ea (am dormit amandoua 2 ore jumate). Acum ma apuc de munca.
LML pentru delfinasii sarbatoriti! Sa cresteti mari si sanatosi.
1 iunie? hmm... avand in vedere ca am una bucata sot in concediu, maine alerg toata ziua, de data asta fara bebe. Deci mare sarbatoare nu va fi pentru noi. O sa ii cumpar maine o jucarica si cam atat.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
Anne45 spune:
Buna seara delfinariu
Am reusit sa intru si eu abia acum
Eladea-felicitari pentru aniversare!!
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI
Am fost toata ziua ocupata , cumparaturi , copil marait , trezita de la 7 :15, nu mai reusesc sa ma adun.
Am facut un pic de provizii sa-mi ajunga pana lunea viitoare cand se intoarce Luca.
Giuliano este nervos rau , se pregatesc alti dintisori sa iasa , doarme foarte agitat, ieri noapte s-a trezit la 1 si pana la 3 s-a jucat , il vedeam ca este obosit dar nu reusea sa adoarma .Sper sa nu repete faza si astazi.
I-am dat lapticul pe la 20:15 si acum imi doarme de aproximativ 1 ora.
Ma retrag si eu ...noapte buna !!
Am citit ca o mamica a dat rosii crude la bebe-mie pediatra m-a zis sa-i dau doar pregatita , fiarta caci nu sunt inca pregatiti ...
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, pai va asteptam maine la o socializare de 1 iunie!!! Si de Raisa a intrebat Raul!! Asa ca Ramona, ne-am putea vedea maine sa sarbatorim 1 iunie!!! Am scapat de proiecte, azi a fost predarea... |
nu cred ca avem cum ca eu de la ora 17 merg la electrostimulare
Matei - luna a 11-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Ramona, felicitari pt 'mama'!
Paula, tu ca de obicei, reusesti sa descretesti orice frunte.
Am uitat sa va spun, ca tot vorbeam despre telefoane. Piticul meu intr-o seara, avand tel fix in mana, a butonat ce-a butonat si la un moment dat se auzea ceva. Un nene tot vroia un raspuns. Mi-am cerut scuze, am explicat ca V inca nu sta de vorba si gata. De sunat pe soacra-mea a mai sunat-o, ca e in memoria tel fix.
Imi deblocheaza tastatura la mobil, dar inca n-a sunat pe nimeni din agenda.. inca.
Tati il plimba pe maraici prin casa, dar maraici tot se posta la usa de la intrare, cand tac'su incerca sa-l ia de acolo, maraici maraiaaa . Cred ca ma mut cu totul afara. Nu mai mananc, nu mai fac curatenie (dar nici mizerie).
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
Alice_Elena spune:
M-a luat un somn si o durere de cap nici chef sa fac baie nu aveam. Am intrat sa va zic noapte buna si o taaaai ca nu mai Pot.
Catalina, voi ce faceti? Cand plecati? Anastasia?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+
Alice_Elena spune:
Nu mai stiu cine ma intreba daca am calculat sexul copilului. Cu un calc a iesit fetita iar cu cel de pe DC baietel :))))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+
Victo spune:
btz, un homeopat nu aveti in oras sau in apropiere?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
nela_didea spune:
Buna fetelor. Am citit printre randuri ce faceti...in general vad ca bine, delfinasii cresc, imediat se da startul la aniversarile de un an. Doamne ce repede a trecut timpul.
Noi suntem binisor, puiutul mei se confrunta cu o diaree de vreo catvea zile, dr. zice ca de la mancare, ii dau ceai de menta, ceai de trocot, orez, morcov... Sper sa treaca cat mai repede ca mi se pare ca a si slabit putin.
Eu sunt bine, lucrez acasa, am si lucrarea de disertatie in 26 iunie, am inceput si examenele, deci sunt full time. Dar scap eu si din asta si jur ca alta scoala nu mai fac veci.
Am vazut ca se fac planuri de vacanta, unii au si venit deja si s-au simtit excelent.(Saddie sa-ti fie de bine). Si noi o sa plecam la sfarsitul lui august in Grecia, e drept ca am ceva emotii pt.delfinas, dar atata timp cat dr. mi-a dat ok-ul eu zic ca n-o sa fie probleme. Saddie si toate cele care urmeaza sa plecati rogu-va postati o listuta cu ce luati la voi pt.delfinasi ca io is cam in ceata cu atatea probleme pe cap.
In rest toate bune, va pup tare de tot.