Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Si acum:de ce sa ii bag antibiotic rapid pe gat cand pot sa inlocuiesc cu altceva,avand in vedere ca rezultatul este acelasi?Doar pt ca antibioticele sunt foarte consumate la noi in tara pe post de panaceu universal???
Voi ce ati alege?

Si acum,cu scuzele de rigoare,insa eu nu sunt deloc adepta antibioticului,si nici medicul,la orice mica chestiuta aparuta.
Poate alti medici,alti parinti da,insa noi NU.

tu gabitza sa nu te superi, dar la voi rezultatul tratamentului de pana acum chiar ca a fost acelasi: IAR are Paul rosu in gat. deci, clar, zic eu, nu e tratamentul potrivit, oricat de mai putin "nociv" ar fi. nici eu nu-s adepta antibioticului, de aia am si sarit repede la sfat cu voi si nu i-am dat Isei, am cerut apoi si parerea altui dr (si bine am facut, ca mi-a dat alt tratament). dar daca se repeta lunar, nu mai e o MICA CHESTIUTA, poate a avut vreo mamica de-aici o experienta ca a ta si te poate indruma . pupici multi lui Paul cel dulce si la mami a lui frumoasa

edit: a explicat Paula mai bine si in mai putine cuvinte ce am vrut sa zic . Paula, dar ce i-ai facut maselei? si ce mai ai de facut la ea? nu iei nimic pentru durere?
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, iau antibiotic. Mi-a scos plomba veche, mi-a curatat-o, iau antibiotic sa-mi treaca infectia si maine ma duc iar. Ma doare inca, dar mi s-a dus durerea in jos, spre amigdale. Am luat calmante, dar incerc sa le iau doar cand ajung la limita cu durerea, sau seara inainte de culcare...Si in plus mi-a venit si ciclul, deci sunt pe nicaieri.
Ma duc un pic afara cu Raulica, ca imi rastoarna casa. S-a oprit ploaia si putem iesi. Nu stiu ce fac in urm zile, ca s-au anuntat ploi. Nu are stare deloc, deloc. Si eu nici nu sunt masura sa am rabdare multa cu el acum si bona joi si vineri nu vine , o sa fim numai noi 2, cred ca se va lasa cu multe strigate ( doar ca nu stiu inca care din noi va striga ...)

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Offf cand sa iesim si noi afara a venit ploaia

Btz -ici lui Paul sa se faca bine

Saddie am vazut pozele...superbe..iar Medeea absolut adorabila

Am lasat/o si eu pe Antonia intr/o seara inainte de baie cu chilotel
fara pampers...nu mai repet experienta...in jum de ora a facut pipi de 3 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De munte, eu am spus ca as prefera spre sf lui august, ca pe 6 aug am cumatrie, pe 13 ii luam motul piticului, plus ca vin parintii mei pt cateva zile si ar prefera sa plec la munte dupa ce pleaca ei.
Acuma 100% nu poate garanta niciuna ca vine. Dar cred totusi ca ar trebui sa ne hotaram.
Concluzie, eu vin, daca e la sf lui aug.

In Copou e ok. la 10:30?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai fetelor am avut o zi

a inceput de dimineata, cand nu a mai venit femeia care ne ajuta la curatenie, asa ca, in 20 minute a trebuit sa ma usuc , sa intind rufe, sa spal vase etc.

asta si pentru ca bona se invarte 15 minute pana sa il scoata pe andrei afara, desi totul e pregatit

asa...fugi la serviciu, acolo o mie de treburi, probleme, o colega care imi scoate peri albi inainte de vreme ] acasa cand ajung copil marait, ca vrea afara, afara ploua, asa ca baga mami scalambaieli la greu sa distrezi copilul tati intarzie, asa ca tot pe fuga i-am facut papa...mamaliguta, sa mai incercam o data. dezastru total isi face greata si da afara totul..noroc ca mai aveam un borcanel, sa salvam situatia! am luat cirese, dupa ce au fost o caruta de bani, sunt si jumate stricate...

noroc, mare noroc,ca s-a oprit ploaia si am trimis copilul la plimbare (in urlete de nerabdare, cjavascript:insertsmilie('')a asa este daca nu iese afara ), sa imi strag sufletul, ca de invatat

ma duc sa citesc putin din urma si poate la 8 citesc si eu jumate de ora, o ora pana vine puiul de zmeu vesel in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Fetele, nu vreau sa va suparati, dar eu stiu asa: Antibioticul se da cand e vorba de o infectie bacteriana, nu de una virala. Infectiile bacteriene ies la exudat. Daca e infectie bacteriana este necesar antibioticul, daca e infectie virala antibioticul se da degeaba. Analizele lui Paul (adica cele doua exudate) au iesit bine, atunci ce rost ar avea antibioticul?
Se mai da antibiotic cand e cazul sa se preintampine o suprainfectie. ..(bacteriana peste cea virala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Azi a spus Raisa "MA-MA" si de atunci, tot cu "mama" in gura e.Azi a si dansat pentru prima data...acum ma duc sa o vad si eu ca eram la lucru cand ea dansa de zor.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Fetele, nu vreau sa va suparati, dar eu stiu asa: Antibioticul se da cand e vorba de o infectie bacteriana, nu de una virala. Infectiile bacteriene ies la exudat. Daca e infectie bacteriana este necesar antibioticul, daca e infectie virala antibioticul se da degeaba. Analizele lui Paul (adica cele doua exudate) au iesit bine, atunci ce rost ar avea antibioticul?
Se mai da antibiotic cand e cazul sa se preintampine o suprainfectie. ..(bacteriana peste cea virala).

Foarte bine ai explicat...si adevarat.

Eu nu sar cu antibioticul imediat,caci nu e panaceu universal.Iar medicul meu este de mare incredere si destul de experimentat pt un medic de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

cum sarbatoriti maine 1 iunie?
se pare ca vreme nu va tine cu noi...iar planul meu e sa merg la kineto si apoi la ultima sedinta de elctrostimulare...maine seara vin cu rezultatele

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
..Si in plus mi-a venit si ciclul, deci sunt pe nicaieri.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

si nu sarbatorim delocccc????
un pahar de vin ...o maslina...ceva?! ai scapat in concediu...sau nu?!

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Azi a spus Raisa "MA-MA" si de atunci, tot cu "mama" in gura e.Azi a si dansat pentru prima data...acum ma duc sa o vad si eu ca eram la lucru cand ea dansa de zor.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

bravoooo!!!

asa face si Matei toata ziua...spune intr-una MA-MA ...apoi pauza...si repeta de 100 de ori sa pricep clar ca pe mine ma striga

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

felicitari Raisei

noi suntem pe nicaieri cu programul (vezi, Paula, si noi ), Isa a adormit acum o ora, nu stiu cum sa fac cu ea... dupa ce a dormit doar o ora pe la 2, a fost maraita catre seara... a papat mamaliguta cu lapte si a lovit-o brusc somnul de plangea in scaun, asa ca am pus-o in pat si a adormit in 15 minute (in patul mare, unde e si acum, baricadata de perne mari, si cu usa larg deschisa sa aud orice miscare). daca o trezesc, e maraita. daca o mai las, sigur nu doarme pana dimineata, la noi inca nu a apus soarele, e in varful dealului, deci inca e foarte devreme. asa ca stau si-astept, mancand miez de nuca

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput