Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

deci, de la 19.20 doarme puiutul meu, la 21 s-a foit putin, am mutat-o in patut in speranta ca poate se trezeste si facem o tura de oras, dar nici n-a clipit! asa ca nu se mai trezeste pana dimineata. bine si-asa!

n-am iesit din casa in dupa-amiaza asta, Maria are maine examen si n-am mai avut timp intre patrulat cu Isa prin casa, facut mancare pe maine, facut/verificat teme si explicat cum e treaba cu economia Spaniei (in clasa a IV-a se predau notiuni de economie, cu amanunte la industrie, agricultura, servicii ). asa ca ma simt cam "ingradita", nici mie nu-mi place sa stau o zi in casa, d-apoi la Isa!! abia astept sa se faca dimineata sa iesim in parculet (e mai departe, dar pornim mai devreme, presupun ca o sa se trezeasca Isa mai devreme), ca maine nu prea am nimic de facut. decat sa prepar ceva fetelor, e 1 Iunie!!!!

nu stiu daca mai intru in seara asta, noapte buna delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor sa va zica patitu' cum e cu ROSU IN GAT luna de luna si antibioticul;asta am patit-o noi incepand ,culmea,cu 16 ian cand a facut 6 luni,primul rosu in gat si la inceput homeopate ca nu vroiam antibiotic(ehh... stiam eu atunci de ce nu vroiam),apoi in fiecare luna aveam asa7 zile antibiotic 14 zile pauza si apoi iar rosu in gat si i-am dat multe categorii de antibiotic(Keflex,Ceclor,Augmentin,Zinnat) pana am ajuns si la injectabile 7 aile ca nu-i trecea si pace.Si i-am maisi dat intestinele peste cap,are scaun moale din martyie de la zinnat ;ma rog nu diaree dar ea inainte tindea spre constipatie si acum e opus.
Acum ii dau in paralel homeopate pt imunitate si tot un tratament pe 3 luni cate 10 zile(Lantigen B si Calcarea Carbonica), pt ca al meu copil il mosteneste pe taica-su si are gatul fff sensibil si de aia face rosu in gat,deci ideea e sa-i intarim organismul si nu sa tot tratam.(Sotul meu face rosu in gat si cand mananca supa prea fierbinte sau bea ceai ff cald )
Deci BTZ pp ca ti-a dat ceva de genul Lantigen (Luivac ,etc) am auzit de bine de ele prin cunostinte,deci eu ii dau.

Deci fetelor se poate si asa ; si mai si locuim in colturi opuse ale tarii dr nu zici ca si-au vorbit

Asteptam efectele,acum avem putin amigdalle imflamate dar nu e rosu in gat,;am fost azi la dr pt ca imi cam refuza legumele si face nazuri si pe la fructe,in rest mananca bine iaurtul,laptele chiar prea mult vrea biscuitii cand ii dau fructele...dar n-are nimic asa ca trebuie sa invingem fitele.

noapte buna(linistita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Saddie, sa va fie de bine concediul. Se vede ca v-ati simtit super. Medeea o comoara de fetita!!!

Coteasca, sa va fie si voua de bine luarea motului. Ati scapt de-o grija. Unde-l vedem pe Tudor tunsulici?




de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Scuzati greselile,sunt cam chiauna de somn,va dati seama daca pt o singura concluzie am folosit de vreo 5 ori "deci".Clar dorm pe mine ca eu fac alergie cand aud pe cinva ca incepe o prop cu "deci" cand vrea sa comunice ceva si nu sa concluzioneze.
IAhh

Gata plec si eu la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bamboletta, sa-ti traiasca sotul!

Eladea, multi ani fericiti si de-acum inainte! si sanatosi!!!


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rubia, BTZ, multa sanatate la puiuti.
Cu antibiotic sau fara, oricum trebuie urmarita problema. Eu cand am fost mica m-am confruntat cu aceeasi problema. Faceam la amigdalite de nu puteam sa respir. N-a fost tratata cum trebuie, iar streptococii mi-au migrat din gat in oase. Si acum iata-ma ca sufar de oase ca o baba de 90 de ani.
Chiar si ca adult, nu trecea iarna fara vreo doua-trei ture de amigdalita. Inainte sa raman insarcinata am intrebat medicul de familie daca pot sa-mi scot amigdalele sa scap iarna de antibiotic si mi-a zis ca e tradiv la varsta mea sa mi le scot. Asa ca am urmat un tratament homeopat timp de o luna. Trebuia sa merg la control, dar nu m-am dus. Cert este ca dupa, n-am mai facut amigdalita. M-a mai jenat gatul in iarna, dar cu un ceai caldut cu multa miere si lamaie a trecut imediat.


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Diana ce mai faci? cum mai e cu zgomotele?

voiam sa iti spun ca Andrei e fascinat de carticele, mai ales de cea cu pisica Mitzi, o ia singur sa se uite pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

La noi, nimic nou sub soare. Aceleasi nopti nedormite. M-a ajuns si pe mine oboseala asa ca azi m-am rasfatat si eu cu un somnic la amiaza langa delfinasul meu.

Si acum din amintiri...

Am primit si noi farfurie cu ventuza de la primii pasi. Noroc ca am probat-o fara mancare prima data. A zburat cu tot cu tavita de deasupra de la scaunul de masa. am pus-o la loc si o tineam cu mainile. Atat a tras de ea pana a dezlipit ventuza. Deci la noi nu merge.

Cirese i-am dat si eu in w/k, cateva, decojite si maruntite la mana. Maine vreau sa-i fac si eu la blender cu mar si para.
Rosii i-am dat in suc de rosii si am luat zilelea astea rosii pasate bio de la mega image pt gatit.

Jucarii: inca nu are jucarii preferate. Se joaca cu ele doar sa le arunce pe jos din patut sau de pe canapea. Mai zaboveste la cele cu suntete si lumini, dar nu prea mult. In rest, binenteles ca sunt mai interesante tel, telecomenzile, etc. Azi de dimineata a descoperit o trusa transparenta de ace, papiote si alte maruntisuri si n-a vrut s-o mai lase din mana jumate de zi.


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Racusor, inveti? Spor!


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:



LA MULTI, MULTI ANI DELFINASI DRAGALASI cu ocazia zilei de 1 Iunie! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!



La multi ani si la fratiori si surioare!!!


de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput