Mamici si Gravidute Italia (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ca bine ai mai zis NAFI!!!! Da-le incolo ANNE ca-s niste invidioase. Nu pune la inima. Bine ca nu le ai pe langa tine! Asa in via#355;a virtuala , ma chi se ne frega!!! Nu mai intra acolo daca iti face rau. Puppp

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Multumesc fetelor, asa m-am gandit si eu ca este vorba de un pic de invidie.Imi pare totusi rau ca am investit atat de multa energie si timp.
Nimeni nu stie ce inseamna sa traiesti intr-o tara straina , departe de ai tai , la mii de km ., poate se gandesc ca o duci bine dar cand ma gandesc cate sacrificii am facut pana acum si cate o sa mai fac de acum incolo...

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele..intru si pe fuga ...ca dorm mandrutii,dar nu stiu pt cat timp.

La noi ploua cu tunete si fulgere!

Ioana cu intarziere iti urez si eu un sincer LA MULTI ANI!Sa fii fericita si sanatoasa,sa te bucuri de familia ta frumoasa! Felicitari si pt apartamnet!!!

Danangie...tare frumos ai mai scris despre Alessio,mai facut sa-ti recitesc nasterile muschetarilor si sa ma intreb ..daca acum 3 ani iti inchipuiai aniversarea lui Alessio in 5!!!

Alexandra..iti inteleg nemultumirile,cred ca toate ne-am confruntat cu ele la un moment dat.Mie de multe ori mi se pare ca trec toate pe langa mine,ca nu ma mai duce capul decat la lucruri legate de copii..ca as vrea si eu altceva,sa mai ies din rutina.Si al meu lucreaza foarte mult(ieri a muncit pana la 20,30) si daca ii mai cade si cate o duminica cate ceva se duce ca nu suntem in masura sa refuzam banii(familie mare,remuneratie mica,stii tu..).Si eu astept week-endurile ca pe painea calda...!

Abramburica imi pare rau ca stai cu inima la gat cu scurgerile respective.Ma bucur ca vestile de la medic sunt bune,dar sunt convinsa ca pana nu iti tii puiul in brate nu te vei linisti.D-zeu e mare si va fi totul bine!!!

Nafi.. bebe mic e cuminte,a avut cateva zile mai agitate,am mancat eu prostii dar acum si -a reluat programul lui de somn.Cateodata stau cu amnadoi in patul mare si ne jucam toti trei,sunt asa dragalasi impreunasi Sebastian rade cu gura pana la urechi la Giulia
si ea se simte foarte importanta sa frate-su ii zambeste sau ii prinde degetul.O minunatie....eu sunt topita toata!!!

Felicitari lui Ricki pentru primii pasii...acum sa va tineti dupa el.

trimit si mai citesc

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Anne ...nu pune toate prostiile la suflet,intotdeauna se gaseste cineva sa se creada mai breaz decat celalat!!!

Mai fetelor dar ce e gresit in a zice:vizita pediatrica,ortopedica,ginecologica???Ori m-am "italienizat" si eu de tot ori !!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Nafi...apropo de orzo,i-am luat si eu Giuliei acum vreo saptamana si ii pun dimineata in lapte.Vad ca il bea fara probleme!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am zis eu ca n-am chef de nimic si simt ca ultimamente (na, sa se ia careva de mine ca m-am italianizat ) toate merg pe dos. Si cum Murphy nu a scris degeaba legile alea, asa era, simteam eu bine. M-am linistit (vorba vine) cu scurgerile, sunt bine din punctul ala de vedere. Am asa o stare aiurea, uneori greu de explicat sau poate nu vreau sa o explic, sa intru in amanunte cu mine insami, nu numai aici, pe forum. In fine, ca sa nu mai filozofez aiurea ... capacul a fost pus tot de S., ieri. Ca doar era festa si ea numai atunci stie sa se imbolnaveasca. DUpa o noapte aproape alba ... o doare urechea. Ailalta, nu unde facuse otita acum 2 sapt. Si acum tot otita, ca sa nu se supere stanga pe dreapta . In fine ... sa zicem ca am iesit la liman, nu o mai doare, nu mai are febra, e mai vioaie, pe antibiotic.

anne - ca sfat serios iti spun sa dai ignor. Si la madama aia cu PM-ul binevoitor si la alte discutii si rautati. SI apoi, intreb si eu ca georgy, unde-i buba? Vizita pediatrica, ortopedica etc. e si in lb. romana sau ma inseala pe mine cunostintele?? Asa ca, daca ai nervii necesari, poti sa ii raspunzi madamei sa-si revizuiasca dansa cunostintele de lb. romana. Ca pediatric, ortopedic etc. sunt adjective cu functia de atribut pe langa subst. vizita (ca sa imi mai aduc aminte de tineretile mele glorioase, pasionata de lb. romana/gramatica ). As fi inteles daca foloseai ceva italianisme din ca sa nu se inteleaga o boaba, da' asa ... nu vaz unde e zgariatul pe urechi, pardon, retina. In fine, ignor ... marea e asa frumoasa, bb Giuliano si mai si, fa o plimbare relaxanta, nu trebuie sa te consumi numai din atata.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - eheheheee, cate evenimente pe 7 iunie . Bafta la serbare si inarmeaza-te cu servetele. Mai ales ca e prima serbare. Eu zic sa-l lasi pe G. (daca ai unde) ca sa gusti serbarea, sa nu te alerge de colo-colo. Ca sigur n-are rabdare. Si o sa participe si el la altele, cand o sa fie mai rabdator si fan mai inrait al surorii cele mari . Parerea mea!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Kemsy...Alexandra ..vreau si eu site-ul de unde comandati voi(ala cu papucii Alexandrei!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
georgyiuly, ce imagine frumoasa cu voi trei jucandu-va!Site-urle sunt vente-privee.com, sau privalia.com. Iti faci cont si iti vin mesaje cu ofertele lor.
anne45, eu i-as raspunde tipei la Pm. Oricum, e doar invidie, incearca sa nu te consumi foarte mult.
abramburika, saracuta S cu durere ei . Inseamna ca acum stati "pedepsite" in casa? Sper sa treaca repede norii negri de deasupra voastra.

Eu azi am fost la shopping de obiecte necesare pentru a merge cu L la piscina. Maine e ziua cea mare!!!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, pe 7 iunie este oferta la produse kaspersky, antivirus si protectie computer. 62 % reducere.
Pentru cine e interesat http:// kasperskystore.it/sconto62?typnews=MD_1122_KL_IT_Groupon&PDMTRACK=117772&PCAT=parent_category

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput