Mamici si Gravidute Italia (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eii, ashi, pedepsite in casa . Ieri am stat in casa ca avea febra si era blegita. Azi e in formissima.

Si am ajuns sa o aud si pe asta, imi cere sa mearga la gradi. Au facut ponte. Dupa acomodarea cu lacrimi de la inceput, nu credeam sa prinda asa drag, da' iata ca se poate ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, pe 7 iunie este oferta la produse kaspersky, antivirus si protectie computer. 62 % reducere.
Pentru cine e interesat http:// kasperskystore.it/sconto62?typnews=MD_1122_KL_IT_Groupon&PDMTRACK=117772&PCAT=parent_category

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

De unde le tot scoti, soro, reducerile astea? Ma bagi la banuieli, ce pile ai ?

Unde mergeti la piscina? Balaceala placuta, oricum. L-ai inscris la cursuri sau asa, la liber?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

abramburika, stai linistita ca nu pandesc doar ofertele Doar ca eu am antivirus de la ei, cumparat la pret intreg si acum mi-au trimis mesajul asta publicitar
Mergem la piscina la Corteolona, la curs de inot pentru el. Dureaza 30 min lectia. Apoi vreau sa merg si in familie , sa ma balacesc si eu putin cand o fi prea cald prin casa

Bine ca ii place la gradi, o sa mearga bucuroasa la GREST

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Am pus poze!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Abramburika -ma bucur ca esti mai bine si sanatate Silviei
Va multumesc pentru suportul moral -eu i-am raspuns tipei nu prin PM ci direct pe forum - poate n-ar fi trebuit s-o fac in acel mod dar eram foarte nervoasa si am spus ca oricum n-am sa mai postez nimic .
Ceea ce m-a deranjat foarte tare este ca eu de cand ma stiu nu mi-a placut sa jignesc pe nimeni , chiar daca vad ceva care ma deranjeaza trec cu vederea tocmai in ideea de a nu face persoanele sa se simta prost sau mai stiu eu cum.De cand m-am inscris nu mi-am dat niciodata cu parerea in ceea ce fac alte mamici , nu am fost pro sau cntra .
Ma mai gandesc ca in Decembrie , in perioada Craciunului cand se vorbea despre cadouri eu am facut o gafa (chiar daca in aceea perioada mi se parea de bun simt), le-am spus ca nu este placut sa citesti despre zecile de cadouri care se cumpara micutilor , cand in alte parti sunt copii care nu au nici ce manca -si mi-au sarit toate in cap , cum am indraznit sa le critic -ma rog a trecut si nici nu mai vreau sa-mi amintesc..
Aici a plouat un pic si acum a iesit soarele dar parca nu am chef sa ies afara.
Eu sunt singura cu Giuliano pana Luni cand se intoarce Luca (este plecat pentru o saptamana la Torino).
O seara placuta va doresc!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, din nou!

Am citit repede ca ati scris o gramadaaaa

Repede...
ANNE eu iti dau dreptate sa fii suparata, adica fufa aia cred ca are prea multe frustrari in viata ei si nu avea de cine se lua...s-o fi gandit sa se ia de cineva din strainatate.
Sunt atatea fete care nu cred ca scriu corect, sau ca mine, nu ma intereseaza aspectul asta...am intrat aici sa vorbesc despre copii, nu despre gramatica. Si nu cred ca scriai sa nu inteleaga lumea, si mai cred ca pe cine nu te intelegea atunci sa nu citeasca...
Eu nu vorbesc italiana, ca inca nu am invatat, dar tot mai scot cate o vorba italinizata, daramite tu care vorbesti acasa doar italiana.
Mama, ce i-as mai zice la fufa aia cateva. Dar la urma urmei n-o baga in seama, las-o cu frustarile ei.

Cunosc aceste persoane geloase, invidioase, ca esti intr-o alta tara si ia uite si la asta...cam asa gandeste...daca e nemultumita nu o opreste nimeni sa plece din tara ei, unde o vrea ea..., si sa vada si ea cum e, apoi sa isi dea cu parerea.

Am mai citit pe forum de unele deranjate ca nu se scrie corect....pai sa se inscrie pe un forum de limba romana, gramatica si alte chestii, ca eu nu sunt aici ca sa iau lectii de asa ceva, ci sa vorbesc de copii, de probleme esentiale, nu probleme de creier ele uneie cu gramatica ei!

Si in tara nici nu prea se foloseste nici macar termen de pediatra, ci general medic. Si nu se foloseste nici macar vizita la ortoped, ci "ma duc la medic". Si nu se foloseste nici vizita, ci consultatie ...asa ca ea nu stiu pe unde traieste pt ca nu s-a exprimat nici cum vorbesc oamenii de rand, ci probabil cum vorbesc FUFELE DE BUCURESTI. Chiar de unde e tipa?

No, hai ca m-am descarcat, va las ca am treaba...sa ne jucam.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Cate o la fiecare
Acum am vazut ca am facut cateva greseli-nu am mai dat edit -eram prea obosita.
Nu am iesit si ma cam doare capul.
Care dintre voi sta pe langa Torino?
Al meu sot este plecat in interes de serviciu la Torino
Pentru cele interesate de ale gurii sa zic asa sotul meu reprezinta Sardegna pana Duminica la Eataly.
http://www.eataly.it/index.php/la-sardegna/

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

anne - sa inteleg ca sotul tau e chef?? Wooow, tre' sa fii rasfatata atunci .

Acu' stiu unde o sa mananc de o fi vreodata sa ajung in Sardegna . E un local a portata di mano sau de lux, ca sa stiu unde ma incadrez, hahahhahaaa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara!!!
Am intrat surt pt a va saluta si sp sa aveti parte de un week. excelent! Ne auzim luni-marti dupa botez si toate cele!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput