Pufi de ian-feb 2010 (26) - LMA copii dragi!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

SIMPLY multumim din suflet de idei! Tare ingenioase, practice si dragute! Daca mai ai si ai si timp sa impartasesti cu noi iti suntem recunoscatoare !

Nyny hai cu bronzu, e gata de piscina?

Sorina Sa fie intr-un ceas bun cu bona! Inceputul e promitator!

MP felicitari pentru coltishor!!!

Decenuela off Doamne! Jiji a depasit 40 de ani cred...de il trimiti si la munca! O zi usoara va doresc si mult spor la munca!

Ruxita din cate stiu eu indemnizatia nu se in functie de existenta/inexistenta unui contract cu vreo cresa/gradinita ci in functie de existenta/inexistenta unui contract de prestari servicii. La dosarul de indemnizatie duci dovezi ca nu ai alt venit (si nici nu ai voie sa ai venituri din nici o sursa) in perioada de crestere copil. Nu vad legatura cu gradinita... ce ...nu tot tu suporti cheltuielile de intretinere a copilului? Oricum mi se pare logic sa il poti duce inainte de a te a apuca de munca pentru ca, asa cum bine zice anag ai nevoie de timp sa cauti job, sa mergi la interviuri. Copilul are nevoie de timp de acomodare, multe gradinite iti cer sa vii cu copilul si sa stai cu el cateva ore la gradi in ideea uite mergem la joaca etc, nu sa-l lasi direct si sa dispari din prima zi....ori toate astea nu s epupa cu a munci de la 8 la 18.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

LA MULTI ANI PUFULETIIIIIII
SA NE TRAITI O MIE DE ANI, BUCUROSI, VESELI SI FARA GRIJI CUM SUNTETI ACUM

dece, bubu de cafea...noi am facut ochi pe la 7:30 dar ne-am culcat la loc pana acum..de..ddaca ne-am pus in pat tarziu, Dragos la 12, eu la 2...sunt oleaca chiauna dar imi revin..sper

o zi frumoasa sa aveti...A VENIT VARA!

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani copilasi!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

vin si eu cu o urare de LA MULTI ANI SANATOSI SI PLINI DE REALIZARI, BUCURII SI PARINTI SANATOSI! pentru toti copilasii din lume, dar mai ales pentru pufuleii nostri dragi! sa ne traiasca!!!

vin cu o precizare legata de cresa/gradi.....cica atata timp cat esti in concediu de cresterea copilului, se presupune ca tu, ca mama, stai acasa si-l cresti, deci orice abatere de la asta presupune ca nu mai indeplinesti conditiile pt acordarea concediului. eu asa stiu. ca atunci cand esti in concediu medical si se presupune ca ar trebui sa fii acasa, sa bolesti, dar tu te dai cu parapanta la munte...bine, exemplu extrem, dar intelegeti.....adica din moment ce il dai in ingrijirea altor persoane, oficial, inseamna ca tu ai posibilitatea sa te angajezi.

o zi frumoasa sa aveti!!!!! e asa bine afara...ca la munte...o sa ne fie dor, ca cica vine caldura

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata mamici de pufuleti sarbatoriti!

Multumesc pentru cafeluta, Bubu si Dece! buna...

Nu pot sa zic mai entuziasmata decat Alexutzzza, un "La multi ani, pufuleti!" .

Rad cafeaua si revin.

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">Promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

La multi ani copiilor si mamicilor de copii!

Am prea multa treaba. Si mi-e dor sa stau cu puiul meu. Cred ca o sa imi iau vreo 2 zile libere, sa stau cu el....

In alta ordine de idei, sa aveti o zi frumoasa si cu multe cadouri pentru pufuletii nostrii dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

La multi ani,bobocei mici si frumosi si pufosi!Fain ai zis,Alexutza,cu norisorulAsa sa fie!

Mirela,mersi de ideea cu pozele,o sa fac cand oi avea un moment,ca tot nu se vad

Nu stiu ce sa va povestesc,decat ca suntem aici sub teroarea bacteriei ucigaseNu mai cumpar legume,fructe,nimic,imi e frica...Si e asa rau fara eleOricum,situatia e prea grava ca sa ne jucam...Sunt peste 1000 de cazuri,15 morti si nici o sursa identificata a bacteriei,deci poate fi de oriunde,ieri au infirmat ipoteza cu castravetii spanioliE de-a dreptul infricosator,pana si spitalul universitar de aici,unul din cele mai mari ale Europei,se plange ca incepe incet,incet,sa aiba probleme de capacitate,din cauza aparaturii de dializa....
Cam urata situatia,tineti-ne pumnii sa iesim cu bine din asta...

In rest,Lara e bine,cresc maselutele,s-a linistit,astept sa-mi treaca problemele s-o duc iar la piscina,ne-a placut tare data trecuta...Cam atatica...

Va pup,sa aveti o zi de 1 iunie minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Intru si eu sa va salut
La multi ani dragi copilasi, sa cresteti frumos, mamicile voastre vegheaza asupra voastra! Va iubim mult, mult, mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI, MULTI ANI FERICITI SI LINISTITI, PUFI DRAGI!

Ce frumos ai urat, Alex asa sa fie! Bafta cu tanti care vine sa te ajute!

Nyny, ti-am admirat si eu "bronzul" si silueta nu prea-mi vine sa cred ca tu ai 2 copii...

Sorina, cum a fost azi cu bona? Bafta multa sa se acomodeze Iris! Si, cu mari intarzieri, LA MULTI ANI, DIANA!(n-am reusit sa intru cateva zile si abia azi am vazut c-a fost ziua ei...)

Ana, si eu fac galerie aici....sa ne spui cum iese testul..azi e 1, daca n-a venit menstra, nu-l faci????

Bea, imi pare rau de discutiile cu rudele sotului...ai dreptate ca a fost cam ciudata faza cu masina tu cum reusesti sa te mai odihnesti?

Loredana, cred ca sunteti foarte speriati....bafta multa sa treaca repede pericolul sa puteti reveni la normal.

Simply, multumim pentru idei!

Eu diseara merg la sala. Si fiind vremea asa ciudata parca n-as sari peste(sa pierd si sala si plimbarea din cauza ploii) Poate reusim sa ne vedem cand se mai indreapta vremea?

Sa aveti o zi frumoasa, cu copii iubiti si alintati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

La multi ani de Sfantul Copil (sotul o felicita azi dimineata pe Ela cu Sfantul Copil si Sfanta Elena)...

vorba vine sfanta, ieri am avut discutii despre sex... despre colegele ei care fac sex si care nu au implinit 16 ani... si despre ce gandesc baietii la varsta lor (doar la pasarici vorba sotului)... in tot cazul, eu sper ca inca o mai putem felicita pe Ela cu Sfantul Copil...

Dar pana la urma e o sarbatoare a tuturor, a copilului din noi LMA!!!

Loredana, sa treceti cu bine peste criza... si eu sunt un pic panicata, mai ales ca nu se stie sursa, auzi maine-poimaine la stiri ca si in ro apar cazuri... tocmai de aceea, m-am apucat sa spal totul foarte bine inainte de a pune in frigider si mi-a dat mama un aparat de ozonizare a apei, si tin fructele, legumele si carnea la barbotat in apa cu ozon 5 min si de restul D-zeu sa ne aiba in paza!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput